Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Thx
Akkor ez meg x200 vga-val van?[link]
Nem mondtam hogy a 3600os x2-t nem lehet húzni
Csak egy semit jobban, kíváncsi lennék egy alaból 2ghzes semi mennyin megy..esetleg 533 v 667 tuning rammal,-533as vitestáról mondták többen hogy vígan megy 800on- mivel ugye a ram frekije is nő ''FSB'' húzással, hallottam olyat hogy 3300mhzet is alapfeszen..vagy többet..ha alapból lassú ramot tennék bele nem kellene visszaosztani... proci 3200 felett, ramok 900-1000 körül..na valami ilyenben gondolkozom..vagy lehet rosszul gondolkozom?
A 3600-ast meg tudom hogy ritka, igazából tavaly volt esélyes, kicsit bántam is hogy nem vettem meg, akkor 27k nettó lett volna, most 34, a 3800-as meg 35..de valszeg 2 magra nem áldoznék..inkább több memóra..de majd jövőre úgy is eldől milyen árak lesznek, ha nem sokat tévedek 30k alá mennek az x2esek, legalbbis a belépők, meg olvastam jönnek a 2 magos semik is..bár sztem a 3600+ is az
Szóval majd meglátjuk..csak tervezgetek..aztán lehet megdől az egész 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minden, ami hőszivattyú
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Akkor ez meg x200 vga-val van?
Csak egy semit jobban, kíváncsi lennék egy alaból 2ghzes semi mennyin megy..esetleg 533 v 667 tuning rammal,-533as vitestáról mondták többen hogy vígan megy 800on- mivel ugye a ram frekije is nő ''FSB'' húzással, hallottam olyat hogy 3300mhzet is alapfeszen..vagy többet..ha alapból lassú ramot tennék bele nem kellene visszaosztani... proci 3200 felett, ramok 900-1000 körül..na valami ilyenben gondolkozom..vagy lehet rosszul gondolkozom?