- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Android szakmai topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Akkor jó helyen keresgéltem
..de MSI oldalán rev2-t nem találtam..Ha tudsz róla adni valami linket megköszönném 
Tudom, hogy int.vga-s, microatx lapoknál MSI-nél nincs biostuning..K9NGM lapom volt még múlt héten
Nem most azonnal kell, csak majd kipróbálnék egy ati chipest is..
Meg most tényleg úgy néz ki, hogy alig lehet kapni valamit. Sürgébe kellett gép az am2 helyett, int.vga-sat akartam-of kórz
- 754 v 939ből-mert van ddr ramom- csak egy asrock 754 volt...először kicsit paráztam tőle, de elég jó, asszem még kis tuninglehetőség is vana biosban
Nem nagyon szoktak nálam megmaradni gépek sokáig..csak tesztelgetem ha megunom adom tovább
Egy am2 lapot azért jövőre valszeg megtartanék magamnak..de csak int.vga-s kell-arra a rengeteg gamere amit én tolok bőven elég-és jó lenne ha tuningos lenne, nagyon megnézném már, hogy alapfeszen egy am2 semit mennyire lehet megküldeni
Vagy akár a 3600+x2-t..bár az nem olyan überbrutál tuning szempontjából mint a semik a tesztek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Path of Exile (ARPG)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..de MSI oldalán rev2-t nem találtam..Ha tudsz róla adni valami linket megköszönném 
- 754 v 939ből-mert van ddr ramom- csak egy asrock 754 volt...először kicsit paráztam tőle, de elég jó, asszem még kis tuninglehetőség is vana biosban