Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Akkor jó helyen keresgéltem
..de MSI oldalán rev2-t nem találtam..Ha tudsz róla adni valami linket megköszönném 
Tudom, hogy int.vga-s, microatx lapoknál MSI-nél nincs biostuning..K9NGM lapom volt még múlt héten
Nem most azonnal kell, csak majd kipróbálnék egy ati chipest is..
Meg most tényleg úgy néz ki, hogy alig lehet kapni valamit. Sürgébe kellett gép az am2 helyett, int.vga-sat akartam-of kórz
- 754 v 939ből-mert van ddr ramom- csak egy asrock 754 volt...először kicsit paráztam tőle, de elég jó, asszem még kis tuninglehetőség is vana biosban
Nem nagyon szoktak nálam megmaradni gépek sokáig..csak tesztelgetem ha megunom adom tovább
Egy am2 lapot azért jövőre valszeg megtartanék magamnak..de csak int.vga-s kell-arra a rengeteg gamere amit én tolok bőven elég-és jó lenne ha tuningos lenne, nagyon megnézném már, hogy alapfeszen egy am2 semit mennyire lehet megküldeni
Vagy akár a 3600+x2-t..bár az nem olyan überbrutál tuning szempontjából mint a semik a tesztek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Battlefield 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PH! Darts
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Apple asztali gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ASRock FM2A78M Pro4 AMD FM2+ alaplap, + Quad Core A8 5600K processzor
- G.SKILL DDR4 8GB 2400MHZ
- UPDATE 01.02. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- OCZ XTC Platinum OCZ2P8004GK 2 x 2 GB DDR2-800 MHz Kit
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..de MSI oldalán rev2-t nem találtam..Ha tudsz róla adni valami linket megköszönném 
- 754 v 939ből-mert van ddr ramom- csak egy asrock 754 volt...először kicsit paráztam tőle, de elég jó, asszem még kis tuninglehetőség is vana biosban