Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Garmin topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Akkor jó helyen keresgéltem
..de MSI oldalán rev2-t nem találtam..Ha tudsz róla adni valami linket megköszönném 
Tudom, hogy int.vga-s, microatx lapoknál MSI-nél nincs biostuning..K9NGM lapom volt még múlt héten
Nem most azonnal kell, csak majd kipróbálnék egy ati chipest is..
Meg most tényleg úgy néz ki, hogy alig lehet kapni valamit. Sürgébe kellett gép az am2 helyett, int.vga-sat akartam-of kórz
- 754 v 939ből-mert van ddr ramom- csak egy asrock 754 volt...először kicsit paráztam tőle, de elég jó, asszem még kis tuninglehetőség is vana biosban
Nem nagyon szoktak nálam megmaradni gépek sokáig..csak tesztelgetem ha megunom adom tovább
Egy am2 lapot azért jövőre valszeg megtartanék magamnak..de csak int.vga-s kell-arra a rengeteg gamere amit én tolok bőven elég-és jó lenne ha tuningos lenne, nagyon megnézném már, hogy alapfeszen egy am2 semit mennyire lehet megküldeni
Vagy akár a 3600+x2-t..bár az nem olyan überbrutál tuning szempontjából mint a semik a tesztek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Alkoholista nevelde
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS ROG Destrier Ergo SL400 gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..de MSI oldalán rev2-t nem találtam..Ha tudsz róla adni valami linket megköszönném 
- 754 v 939ből-mert van ddr ramom- csak egy asrock 754 volt...először kicsit paráztam tőle, de elég jó, asszem még kis tuninglehetőség is vana biosban