Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz ftc #972 üzenetére

Akkor jó helyen keresgéltem:)..de MSI oldalán rev2-t nem találtam..Ha tudsz róla adni valami linket megköszönném :R
    Tudom, hogy int.vga-s, microatx lapoknál MSI-nél nincs biostuning..K9NGM lapom volt még múlt héten:) Nem most azonnal kell, csak majd kipróbálnék egy ati chipest is..
    Meg most tényleg úgy néz ki, hogy alig lehet kapni valamit. Sürgébe kellett gép az am2 helyett, int.vga-sat akartam-of kórz:D- 754 v 939ből-mert van ddr ramom- csak egy asrock 754 volt...először kicsit paráztam tőle, de elég jó, asszem még kis tuninglehetőség is vana biosban
    Nem nagyon szoktak nálam megmaradni gépek sokáig..csak tesztelgetem ha megunom adom tovább:) Egy am2 lapot azért jövőre valszeg megtartanék magamnak..de csak int.vga-s kell-arra a rengeteg gamere amit én tolok bőven elég-és jó lenne ha tuningos lenne, nagyon megnézném már, hogy alapfeszen egy am2 semit mennyire lehet megküldeni:)Vagy akár a 3600+x2-t..bár az nem olyan überbrutál tuning szempontjából mint a semik a tesztek alapján.

Új hozzászólás Aktív témák