Hirdetés
- iPhone topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kiskerben brutto 36K a 9550, alig 2K-val drágább, mint anno a 3000+ wincsim volt.
Engem inkább az aggaszt, hogy egy olyan lap amiben 3GHz-et tudunk belőle kifacsarni, még nincs, vagy ha van, az szerintem irreálisan drága.
A procik csak-csak jönnek, egyszerűen "értelmes" lapot nem kapok alá, elkeseredésemben, már asus, és msi lapra is gondoltam.
Gigából is túl drágán nyomják, ami pedig megfizethető, az nagyon le van butítva. Persze ez felhasználói szokásoktól függ, úgyhogy a butítást az én szempontomból értem.Titkon arról álmodok, hogy a ZAMD boszorkány konyháján készül egy szupertitkos 32nanos proci, ami legalább akkorát üt majd, mint anno az A64.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 4GB / 1333 MHz / 1600 MHz / DDR3 RAM, Több darab - Garancia - Számla!
- DDR3 PC ram, mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gigából is túl drágán nyomják, ami pedig megfizethető, az nagyon le van butítva. Persze ez felhasználói szokásoktól függ, úgyhogy a butítást az én szempontomból értem.