- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko#
tag
Még nincsenek a boltokban, ezért fontos, hogy tudsz-e várni még 1-2 hetet (én ennyire saccolok (?))
Cpu-nak én a 4400+-t ajánlanám, ha elég neked a teljesítménye (meg is húzhatod valamennyire, ez esetben az s2h jó döntés lenne, lásd 7807-es hsz-től), G2 steppingeset (én is ezt akartam venni, csak aztán jó áron hozzájutottam egy G1-es 4800+-hoz) - vagy (ha van pénzed, és fontos az alacsony fogyasztás) akár egy be2400-at is vehetsz (elvileg ha alulfeszeled a 4400+-t, akkor ugyanaz a kettő - nekem is ez a tervem, csak ugye a g1es 4800+-ommal)
Megértem, én is szétszedtem január elején a 2.4es cerka alapú gépemet, hogy lecserélem gyorsban egy jobbra, és azóta nézelődöm itt, de nemsokára kész
- én (ha eljutok odáig, remélem még a héten..) egy 69gm-s2h-t veszek (- szintén gianninál néztem, jó árban van
).
mod: Ja, és sokáig éljen az and1 - megnézted őket Bp-en? ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest