Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szállitó
üzenetére
Hát ezzel az Asus-al most megfogtál. Nem tudok egyet se szívfájdalom nélkül ajánlani a kínálatából. Nem emlékszem, hogy valaki is istenített volna AM2-ből Asus-t. Talán ami Balinov-nak is van ASUS M2A-VM 12697 Ft vagy a testvére ASUS M2A-VM HDMI 15282 Ft. Természetesen vannak 23k+ áru Asus lapok is, de szerintem a tudásokhoz képest ezek már drágák. Sajnos az Abit kínálata is kicsit átalakult. Abból a KN9 és KN9-S típust többen is ajánlgatták már régebben, de ezt nem tudom be lehet-e még szerezni.
Az LG TFT-hez nem tudok hozzászólni. Nemigen vagyok tájékozott TFT ügyben. Majd jön katt777 meg Chaser aztán megmondják mit gondolnak róla. Mindenesetre annyit tudok csak mondani, hogy a TFT-t, ha tudod vásárlás előtt bekapcsolva teszteld meg a hibás pixelek miatt.
Ehh még egy bug előjött a motorban. Ha visszanézek a normál fórumba a böngésző vissza gombjával, majd az előre gombbal újra a HSZ szerkesztésbe jövök, kitörlődik amit addig már megírtam. Kétszer kellett ezt a hozzászólást is megszerkesztenem. Eddig nem volt ilyen gondom, de az új motorral ez kicsit bosszantólag hat
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Robotporszívók
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPad Smart Keyboard magyar
- Gamer Egér RGB!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest