- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
szállitó #4853 üzenetére
Hát ezzel az Asus-al most megfogtál. Nem tudok egyet se szívfájdalom nélkül ajánlani a kínálatából. Nem emlékszem, hogy valaki is istenített volna AM2-ből Asus-t. Talán ami Balinov-nak is van ASUS M2A-VM 12697 Ft vagy a testvére ASUS M2A-VM HDMI 15282 Ft. Természetesen vannak 23k+ áru Asus lapok is, de szerintem a tudásokhoz képest ezek már drágák. Sajnos az Abit kínálata is kicsit átalakult. Abból a KN9 és KN9-S típust többen is ajánlgatták már régebben, de ezt nem tudom be lehet-e még szerezni.
Az LG TFT-hez nem tudok hozzászólni. Nemigen vagyok tájékozott TFT ügyben. Majd jön katt777 meg Chaser aztán megmondják mit gondolnak róla. Mindenesetre annyit tudok csak mondani, hogy a TFT-t, ha tudod vásárlás előtt bekapcsolva teszteld meg a hibás pixelek miatt.
Ehh még egy bug előjött a motorban. Ha visszanézek a normál fórumba a böngésző vissza gombjával, majd az előre gombbal újra a HSZ szerkesztésbe jövök, kitörlődik amit addig már megírtam. Kétszer kellett ezt a hozzászólást is megszerkesztenem. Eddig nem volt ilyen gondom, de az új motorral ez kicsit bosszantólag hat
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest