Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mit is mondjak? a 3X és 5X közti különbség nálam 3-4 % lassulást okozott. Ez tény. Ez legfeljebb komolyabb erőforrásigényű progiknál érezhető (ha nem figyelek annyira
), illetve tesztek alatt, de amikor az új bios-om képtelen volt 1X-től eltérő szorzót alkalmazni, azt bizony piszkosul érezni lehetett mindenben. Vissza is tettem a régit. Akinek persze 4X-t is tud az alaplapja, és ezzel tud magasabb órajelet elérni, azt nyilván nem fogja zavarni a többszázalékos gyorsulás mellett egy picike visszaesés a HT sebességben. Viszont az, hogy számít, sztem azt jelenti, hogy számít (mert még 0,1% is számít), a nem érezhető meg azt, hogy nem érezhető. De lehet, hogy csak hasogatom itt a szőrszálakat a magyarkodásommal.
Bocsi. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motoros topic
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 0perces Kolink KLA-003
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), illetve tesztek alatt, de amikor az új bios-om képtelen volt 1X-től eltérő szorzót alkalmazni, azt bizony piszkosul érezni lehetett mindenben. Vissza is tettem a régit. Akinek persze 4X-t is tud az alaplapja, és ezzel tud magasabb órajelet elérni, azt nyilván nem fogja zavarni a többszázalékos gyorsulás mellett egy picike visszaesés a HT sebességben. Viszont az, hogy számít, sztem azt jelenti, hogy számít (mert még 0,1% is számít), a nem érezhető meg azt, hogy nem érezhető. De lehet, hogy csak hasogatom itt a szőrszálakat a magyarkodásommal.
Bocsi.