Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
janos1988
üzenetére
Ott valami gubanc lehet, integrált lappal nekem 280-as FSB is +volt stabilan
ráadásul nf410-zel, nem 430-cal.
szerk: (#2388) Gyuri27 : 3 évet azért mondtam, mert semmi okom nincs ezt az nf430-as giga lapot lecserélni másra, de ha esetleg bedöglik, akkor majd elgondolkozok azon, hogy AMD-s re cseréljem, mint láttam még c'n'q is gondot okozott a bio lapnak
1ébként meg semmi olyan újdonság nincs az AMD chipes lapon, aminek én hasznát venném, tökjó a dvi meg hdtv, 4-5kért kapsz gf6200-t vagy x300-at, azoknak legalább szép a képük és erősebbek az integráltaknál. Ha +lesz az x2-m még a ramot akarom 2x1 gigára cserélnia mostani 2x512 helyett, valszeg 4 v 8 magos rendszerig bőven ki fogom húzni ezzel a konfiggal, és azalatt az árát is soxorosan visszakeresem vele 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ráadásul nf410-zel, nem 430-cal.
1ébként meg semmi olyan újdonság nincs az AMD chipes lapon, aminek én hasznát venném, tökjó a dvi meg hdtv, 4-5kért kapsz gf6200-t vagy x300-at, azoknak legalább szép a képük és erősebbek az integráltaknál. Ha +lesz az x2-m még a ramot akarom 2x1 gigára cserélnia mostani 2x512 helyett, valszeg 4 v 8 magos rendszerig bőven ki fogom húzni ezzel a konfiggal, és azalatt az árát is soxorosan visszakeresem vele