Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lineh
csendes tag
band meg gyuri mellé állok én is
NV helyett inkább ati chipsetes lapot nézz AMD proci alá, a saját idegrendszered érdekében.
lehet csak az én személyes rossz tapasztalatom NV chipsetekkel kapcsolatban, de driver szivás sok volt: HD audio driver, volt vmelyik NV-s lapon valamiféle hardveres tűzfal, feltettem és osszeomlott az XP, stb.de eddig atival nem volt gond, keveset eszik, hűvös, jó szoftveres támogatás stb.NV is érdekes, nekem eddig ugy tünt, hogy ugyanazon hibák szinte évek óta megvannak.
780G chipset meg szerintem nagyon jó, megéri jobban mint a hasonló árkategóriában NV.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
NV helyett inkább ati chipsetes lapot nézz AMD proci alá, a saját idegrendszered érdekében.
lehet csak az én személyes rossz tapasztalatom NV chipsetekkel kapcsolatban, de driver szivás sok volt: HD audio driver, volt vmelyik NV-s lapon valamiféle hardveres tűzfal, feltettem és osszeomlott az XP, stb.de eddig atival nem volt gond, keveset eszik, hűvös, jó szoftveres támogatás stb.NV is érdekes, nekem eddig ugy tünt, hogy ugyanazon hibák szinte évek óta megvannak.
780G chipset meg szerintem nagyon jó, megéri jobban mint a hasonló árkategóriában NV.