Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lineh
csendes tag
band meg gyuri mellé állok én is
NV helyett inkább ati chipsetes lapot nézz AMD proci alá, a saját idegrendszered érdekében.
lehet csak az én személyes rossz tapasztalatom NV chipsetekkel kapcsolatban, de driver szivás sok volt: HD audio driver, volt vmelyik NV-s lapon valamiféle hardveres tűzfal, feltettem és osszeomlott az XP, stb.de eddig atival nem volt gond, keveset eszik, hűvös, jó szoftveres támogatás stb.NV is érdekes, nekem eddig ugy tünt, hogy ugyanazon hibák szinte évek óta megvannak.
780G chipset meg szerintem nagyon jó, megéri jobban mint a hasonló árkategóriában NV.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
NV helyett inkább ati chipsetes lapot nézz AMD proci alá, a saját idegrendszered érdekében.
lehet csak az én személyes rossz tapasztalatom NV chipsetekkel kapcsolatban, de driver szivás sok volt: HD audio driver, volt vmelyik NV-s lapon valamiféle hardveres tűzfal, feltettem és osszeomlott az XP, stb.de eddig atival nem volt gond, keveset eszik, hűvös, jó szoftveres támogatás stb.NV is érdekes, nekem eddig ugy tünt, hogy ugyanazon hibák szinte évek óta megvannak.
780G chipset meg szerintem nagyon jó, megéri jobban mint a hasonló árkategóriában NV.