Új hozzászólás Aktív témák
-
lineh
csendes tag
válasz
diablo1984 #12507 üzenetére
na erre én is kiváncsi vok. látszólag tényleg nagyon semmi. ugyanazok a chipsetek. UD3 az ultra durable3 jelzővel van illetve, biztos jobb kondik vannak rajta, meg támogat 1200as DDR2-es ramokat, meg gondolom uj bios van hozzá az AM3-as procikhoz meg átdolgozták a bordákat a deszkán. lehet tévedek, lehet van valami ujitás is rajta de szerintem egy felfrissitett 770es DS3 a mai kor követelményeinek megfelel
aki jobban ért hozzá biztos tudja a különbséget, én csak tippeltem -
lineh
csendes tag
OFF:na most olvastam rendesn wlan kari meg tv tuner is menne majd bele, azoknak mi kell? sima PCI vagy PCIE?
-
lineh
csendes tag
válasz
band1103 #12475 üzenetére
mármint mATX lap nem jó hanem ATX kellene ha jól értem? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A770DE&s= A770E SB700as chipset (ugyanaz van rajta mint A780FullHD vagy giga 780Gds3h intg. karis deszkákon) , 6 sata, AM3 ready, 1066os ramokat is támogat. ipon-ba 16K körül van. intg. vga nincs de nem is kell ha jól olvastam
-
lineh
csendes tag
band meg gyuri mellé állok én is
NV helyett inkább ati chipsetes lapot nézz AMD proci alá, a saját idegrendszered érdekében.
lehet csak az én személyes rossz tapasztalatom NV chipsetekkel kapcsolatban, de driver szivás sok volt: HD audio driver, volt vmelyik NV-s lapon valamiféle hardveres tűzfal, feltettem és osszeomlott az XP, stb.de eddig atival nem volt gond, keveset eszik, hűvös, jó szoftveres támogatás stb.NV is érdekes, nekem eddig ugy tünt, hogy ugyanazon hibák szinte évek óta megvannak.
780G chipset meg szerintem nagyon jó, megéri jobban mint a hasonló árkategóriában NV.
-
lineh
csendes tag
válasz
romero28 #12451 üzenetére
jóvan, probáljátok ki ramokat, vga-t, tápot meg vinyót is más hardverekkel, illetve OP rendszert ujrahuzni.hátha kiderül ki a ludas. amikor szivatott az én asus-om anno akkor ugyanezeket produkálta, meg a kékhalálok (illetve asszem ugyanilyet is kaptam) mindig másra hivatkoztak.
-
lineh
csendes tag
válasz
romero28 #12441 üzenetére
nekem az egyik asus lapomnál volt hasonló probléma. nagyon megszivatott, nekem is ugyanezt csinálta. A deszka PCIE portja szállt el. egy NV7900es volt benne, de mikor beletettem a 4670est akkor semmi probléma nem volt vele, szal a kisebb fogyasztású karikat elbirta de a nagyobbakat már nem tolerálta. érdekes volt amikor nagy teljesitményű kari volt benne a memoriák is hibáztak memtest alatt. probáltad már más VGA-val a deszkát? a gtx280asod megy másik lapba gond nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest