- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lineh
csendes tag
válasz
diablo1984 #12507 üzenetére
na erre én is kiváncsi vok. látszólag tényleg nagyon semmi. ugyanazok a chipsetek. UD3 az ultra durable3 jelzővel van illetve, biztos jobb kondik vannak rajta, meg támogat 1200as DDR2-es ramokat, meg gondolom uj bios van hozzá az AM3-as procikhoz meg átdolgozták a bordákat a deszkán. lehet tévedek, lehet van valami ujitás is rajta de szerintem egy felfrissitett 770es DS3 a mai kor követelményeinek megfelel
aki jobban ért hozzá biztos tudja a különbséget, én csak tippeltem -
lineh
csendes tag
OFF:na most olvastam rendesn wlan kari meg tv tuner is menne majd bele, azoknak mi kell? sima PCI vagy PCIE?
-
lineh
csendes tag
válasz
band1103 #12475 üzenetére
mármint mATX lap nem jó hanem ATX kellene ha jól értem? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=A770DE&s= A770E SB700as chipset (ugyanaz van rajta mint A780FullHD vagy giga 780Gds3h intg. karis deszkákon) , 6 sata, AM3 ready, 1066os ramokat is támogat. ipon-ba 16K körül van. intg. vga nincs de nem is kell ha jól olvastam
-
lineh
csendes tag
band meg gyuri mellé állok én is
NV helyett inkább ati chipsetes lapot nézz AMD proci alá, a saját idegrendszered érdekében.
lehet csak az én személyes rossz tapasztalatom NV chipsetekkel kapcsolatban, de driver szivás sok volt: HD audio driver, volt vmelyik NV-s lapon valamiféle hardveres tűzfal, feltettem és osszeomlott az XP, stb.de eddig atival nem volt gond, keveset eszik, hűvös, jó szoftveres támogatás stb.NV is érdekes, nekem eddig ugy tünt, hogy ugyanazon hibák szinte évek óta megvannak.
780G chipset meg szerintem nagyon jó, megéri jobban mint a hasonló árkategóriában NV.
-
lineh
csendes tag
válasz
romero28 #12451 üzenetére
jóvan, probáljátok ki ramokat, vga-t, tápot meg vinyót is más hardverekkel, illetve OP rendszert ujrahuzni.hátha kiderül ki a ludas. amikor szivatott az én asus-om anno akkor ugyanezeket produkálta, meg a kékhalálok (illetve asszem ugyanilyet is kaptam) mindig másra hivatkoztak.
-
lineh
csendes tag
válasz
romero28 #12441 üzenetére
nekem az egyik asus lapomnál volt hasonló probléma. nagyon megszivatott, nekem is ugyanezt csinálta. A deszka PCIE portja szállt el. egy NV7900es volt benne, de mikor beletettem a 4670est akkor semmi probléma nem volt vele, szal a kisebb fogyasztású karikat elbirta de a nagyobbakat már nem tolerálta. érdekes volt amikor nagy teljesitményű kari volt benne a memoriák is hibáztak memtest alatt. probáltad már más VGA-val a deszkát? a gtx280asod megy másik lapba gond nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Futás, futópályák
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest