- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osiris
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
Jobban szeretném kihúzni addig, hogy egy jó am3-as lapot vehessek. Most egyenlőre tesztelem a gépet IntelBurnTest-el, ha ettől nem fagy ki akkor nem siettetem a dolgot. Ez az OCCT egyébként vista x64 alatt a vga ramjaimat is simán hibásnak találta, pedig csak nem volt az oprendszerrel kompatibilis. Illetve közben ugyanezzel az OCCT CPU teszttel egy másik gépet is sikerült megfagyasztani (szintén windsormagos amd, de abban amd chipset van, illetve szintén alapon hajtva minden). Szóval látok rá némi esélyt, hogy ez a teszt program kókány módon lett megírva (vagy túl jól sikerült), csak azt nem tudom, hogy annyira el lehet e cseszni egy programkódot, hogy kikapcsoljon tőle a gép (szerintem nem)...

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- VGA kibeszélő offtopik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest