- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Ezért vettem mellé az fsp vga-tápot, erről megy a 2900 pro. Gondoltam elmegy a Mercury-val úgy-ahogy, ha a vga-ról le van a gond. Valóban nem őskövület, a melegedése idegesít meg a hangja, és nem fogok plusz 6-7 ezret költeni egy relative elavult vga professzionális hűtésére...
Nem vet fel a pénz, csak szeretnék egy kiegyensúlyozottabb gépet, no meg szeretném a GTA IV-et játszható szintre hozni... Persze türelmes vagyok, meg ez kb. mellékes, de akkor is: a tavasz beköszöntével jó ideig nem lesz időm gépfejlesztéssel foglalkozni, addig akarok összehozni egy olyan konfigot, amivel nincs gond.
A lap hőrézékelési gondjairól meg prociválogatásáról eddig nem tudtam, nem is értem, miben áll a probléma, de azt olvastam, hogy az újabb biosokban ezt már javították. Namármost, mióta feltettem a legújabb biost, azóta történt meg, hogy menet közben leállt a gép. Persze ettől még nem biztos, hogy az okozza, idáig csak egyszer fordult elő (ma) és kissé megijedtem.
Summa summarum: új táp kell, a mostaniakat meg szerintem eladom, aztán meglátjuk hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest