- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Azt a választ kaptam valamelyik fórumban, hogy a kn9-es széria valóban jó tulajdonságokkal bír, kivéve az ultra változatot, mert az valami miatt -gondolom a sok fícsör miatti nagyobb chipset terhelés miatt- nem bírja a magas, 270-280 feletti fsb-ket. Ez nálam így is van. HT-t visszavettem 3x-osra, adtam plusz feszt is a chipsetnek, de ez fölé nem nagyon megy, hibázik Orthosban, még akkor is, ha visszaosztom a ramokat. Persze lehet a ratyi táp is belejátszik. Hétfőn szerintem veszek egy jó kis Corsair tápot, mert a mostani már lekapcsolgatja a gépet, szóval ez elkerülhetetlen lépés lesz azt hiszem...
A procit nem tudom, kíváncsi is vagyok mit bírhat egy mezei BE-s X2, meg tudok valakit aki beszámítaná a procim és megúsznám plusz egy 10-esből. Aztán remélem annyival drágábban el is tudnám passzolni a proct. Persze ha valamit szerinted rosszul csinálok tuning-ügyben, adhatsz pár tippet is... Bár nem hinném, így is másfél voltot kap a proci, többet meg nem fogok adni neki, így is szénné melegszik.
Azért szerintem megéri a plusz 10 rugót kóstáló befektetés cirka 4 hónapra...
Ja igen, meg arra is kíváncsi vagyok, hogy a lassú proci mennyire fogja vissza a vga-mat, ezt is csak jobb tuninggal tudnám kipróbálni. Mert 4 hónapig már nem tartogatom ezt a vga-t, melegszik mint a disznó, nem tudom feltenni a ház oldalát sem emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B550M PRO-VDH WIFI - 1 hét próba garancia
- SILICON POWER Memória DDR4 32GB 3200Mhz CL16 DIMM Xpower Pulse Gaming (Kit of 2) XMP 2.0
- Kingston HyperX Fury 2x8GB 1866MHz DDR3 kit/ Beszámítás OK!
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest