- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
diablo1984
üzenetére
Azt a választ kaptam valamelyik fórumban, hogy a kn9-es széria valóban jó tulajdonságokkal bír, kivéve az ultra változatot, mert az valami miatt -gondolom a sok fícsör miatti nagyobb chipset terhelés miatt- nem bírja a magas, 270-280 feletti fsb-ket. Ez nálam így is van. HT-t visszavettem 3x-osra, adtam plusz feszt is a chipsetnek, de ez fölé nem nagyon megy, hibázik Orthosban, még akkor is, ha visszaosztom a ramokat. Persze lehet a ratyi táp is belejátszik. Hétfőn szerintem veszek egy jó kis Corsair tápot, mert a mostani már lekapcsolgatja a gépet, szóval ez elkerülhetetlen lépés lesz azt hiszem...
A procit nem tudom, kíváncsi is vagyok mit bírhat egy mezei BE-s X2, meg tudok valakit aki beszámítaná a procim és megúsznám plusz egy 10-esből. Aztán remélem annyival drágábban el is tudnám passzolni a proct. Persze ha valamit szerinted rosszul csinálok tuning-ügyben, adhatsz pár tippet is... Bár nem hinném, így is másfél voltot kap a proci, többet meg nem fogok adni neki, így is szénné melegszik.
Azért szerintem megéri a plusz 10 rugót kóstáló befektetés cirka 4 hónapra...
Ja igen, meg arra is kíváncsi vagyok, hogy a lassú proci mennyire fogja vissza a vga-mat, ezt is csak jobb tuninggal tudnám kipróbálni. Mert 4 hónapig már nem tartogatom ezt a vga-t, melegszik mint a disznó, nem tudom feltenni a ház oldalát sem emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő