- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
band1103
üzenetére
Sok emberke szívott viszont ezzel a GA-MA78G-DS3H-al mert tuningolni szerettek volna vele. Na arra nem jó a lap de neked nem is kell tuning. A fórumok töbségén nem fogják szeretni ezt a lapot de ha megnézed vagy megkérded miért nem azt fogod észrevenni hogy már megint a tuning alkalmasság miatt szapulják. Azzért írtam hogy a rev.2.0-áast végy mert az 1.0-nál volt egy kis olyan ramfeszkezelési keksz hogy egyes ramoknál (lásd.pl.: az enyémnél is) Nem szabad magasabbra engedni a ramfeszt 2V-nál mert azt nem bírja a lap. Nade ennek ellenére simán megy a ram 2V-on is 1066Mhz-en. A rev.2.0-nál már nem félnék az ilyen hibától, nem beszélve arról hogy van már egy GA-MA78G-DS3HP variánsa is a lapnak.
És ami a C&Q-t illeti hát abban is brillírozik, pontosabban azt adja amit elvársz tőle. Én teljesen meg vagyok elégedve C&Q -jával (csak így, parasztosan).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest