Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
van itthon egy 512-es és két 256-os modul jó időzítésekkel, meg egy 512-es szarokkal. gondolom, nem kell magyaráznom, mi a baj ezzel. különböző okokból egyiket se áll módomban lecserélni vagy eladni.
a manuálissal az a gond, hogy nem dinamikus, nem szereném nyitogatni a gépet, hogy állítsak. -
raszputyin
senior tag
egy Audigy 2 menne bele, vid.kártya egyelőre nem, de majd egy 7600, ha gazdag leszek
első fontosságú a halkság, ezért az Asrock nem juthat szóhoz (nincs ventiszabályozó opció)
a Giga szimpatikusnak tűnik, de nem tudom, milyen stabil, és azt se, hogy hogy viszonyul a CnQ a tuninghoz. azt hallottam, hogy a Giga elég gányul támogatja a ''kihaló'' vonalakat, nincs rendes BIOS-bugfix, hasonlók.
MSI-n tetszettek a FET-bordák, de én +feszt elvből nem adok processzornak és nem is fogok, tehát nem kritikus.
szerk.: nagy érvágás nekem az, hogy nincs 3 ram-sín ezekben... mit hittek ezek??Mennyi pluszköltség még egy sín, ha a feje úgyis megvan a prociban?
[Szerkesztve] -
HERR Z
veterán
msi vs giga 2.0
ami msi melett szól:
-hütőt fetek-->tuning
-2 pci cucc melett is hely egy komolyabb halkabb vga hűtőnek/pci-e 1x-re úgysincs még semmi/
Gigabyte mellett szól:
-jobb lan
-jobb hang
-firewire
látva az msi-t az kb alig jobb mint egy asrock...tehát azt kellene tudni milyen proci és bővítőkártyák kerül(nek) bele... -
raszputyin
senior tag
Tudom, hogy nem egészen egy klasszis (
), de az A8N-E-ről nem ezt hallottam...
MSI és Giga közül melyikben bízzak jobban?
szerk.: egyébként nem tuningolnék (nem olyan a memó), de az Asustól félek, mert a mostanin a Q-Fan lósz@rt sem csinál, pedig a köv. gépnél létkérdés, hogy tudja nyugtatni a propellert.
[Szerkesztve] -
-
gallus
aktív tag
Köszönöm 2400 bőven elég lenne.
Teljesen igazad van az integrált vga-val.
Abban a DFI-ben viszont benne van a lehetőség.
Igaz, hogy nekem nagyon extrém értékekkel is felruházták, de biztosan nem fogom később megbánni.
PL. Az epox 754 SLI lapja is tetszik, ugye nF4SLI
Ha jól emlékszem a cpu fesz max valami 1,5V
Nagyon elgondolkodtattál az integrált vga-n, főleg ennyiért, de ha nincs benne
PCIE slot, akkor lehet később hiányozni fog stb stb
Vagy mit tudom én
Gondolkodom. -
Lest4t
aktív tag
lenne még két kérdésem : az msi neo4 f miben rosszabb a platinumnál mivel 10 e rel olcsóbb ?
másik meg hogy mem téren full elvagyok havazva nem tom mi a jobb mivel jólenne a memet kihozni 35 e ből. szted melyik a jobb választás : corsair xms 512 400 cl2 vagy kingmax 512 500 as ?
bocsi a kérdezősködést csak te ahogy látom járatos vagy a témákban -
-
Comm
senior tag
Tisztában vagyok vele, hogy kevés a ram.Nos én a gépet nem játékra használom, hanem filmek konvertálgatására, zenehalgatás, netezés.Nos néha nagyon belassul a gép, ha egyszerre csinálok dolgokat.Szerintem ezen az A64 sem segít
.Olvasgatás közben láttam, hogy P4-nél a HT ezt próbálja kiküszöbölni.
-
nofene
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged