- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én is arra az EPOXra pályáztam, de miután SEHOL nem lehetett kapni (megjelenés szept 30, keresgélés Ausztriában, itthon és németben dec elejéig), így a DFi mellett döntöttem...
Szvsz jó döntés volt, jelenleg 2300MHzen megy a proci, RAMok visszaosztva 333ra (istennek se tudtam belőni 400ra, így maradt a tuning
), 230as FSB, de még nem a vége, érzem...
Viszont ami ellene szól, h nagyon nem akarja a valós CPU hőmérsékleti adatot kiadni... De szvsz jó, jól szerelhető, és a jelek alapján a tyúnyingot is bírja (még csak 15%)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
somodisoma #108 üzenetére
nem tudom, annyira nem vagyok vérprofi a témában, de szvsz ez is olyan, mint az 1 mega cache helyett 2 mega - a tesztekben nem jelentkezett szignifikáns különbség...
Szerintem a 754 SLI egyetlen akadálya az, h az S754 kihalófélben van...
Pedig biztosra veszem (magamról tudom), h lenne egy ilyen deszkára kereslet... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
somodisoma #106 üzenetére
úgy gondolod?
Azonos számozás mellett még mindig a 754es a kraftosabb... De, h duál DDR kellene? nem tudom - na most kéne Rudi vagy fLeSs, h tutira megmondja a frankót... -
bolondember
MODERÁTOR
Egy kérdés: felvetődött vmelyik topikban, h lehet, h lesz S754 SLI-s deszka - van vkinek konkrét infója?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Laserdance #30 üzenetére
teljesen igazad van.
peersze...
Teljesen igaz...
Az, h már lassan egy éve gyűröm az S754es procim, az megint más tészta... A topikba írók javarésze már rendelkezik procival, de a francos Intel miatt PCI-Es deszkára vágyik -többek között én is...
(mondjuk én SLI-re várok, mert megígérték, dehát, tartok tőle, abból sem lesz semmi...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kutya topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Kingston Branded Memory 64GB DDR5 4800MT/s ECC Reg 2Rx4 BONTATLAN INGYEN FOXPOST
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest