- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
én is arra az EPOXra pályáztam, de miután SEHOL nem lehetett kapni (megjelenés szept 30, keresgélés Ausztriában, itthon és németben dec elejéig), így a DFi mellett döntöttem...
Szvsz jó döntés volt, jelenleg 2300MHzen megy a proci, RAMok visszaosztva 333ra (istennek se tudtam belőni 400ra, így maradt a tuning
), 230as FSB, de még nem a vége, érzem...
Viszont ami ellene szól, h nagyon nem akarja a valós CPU hőmérsékleti adatot kiadni... De szvsz jó, jól szerelhető, és a jelek alapján a tyúnyingot is bírja (még csak 15%)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
somodisoma #108 üzenetére
nem tudom, annyira nem vagyok vérprofi a témában, de szvsz ez is olyan, mint az 1 mega cache helyett 2 mega - a tesztekben nem jelentkezett szignifikáns különbség...
Szerintem a 754 SLI egyetlen akadálya az, h az S754 kihalófélben van...
Pedig biztosra veszem (magamról tudom), h lenne egy ilyen deszkára kereslet... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
somodisoma #106 üzenetére
úgy gondolod?
Azonos számozás mellett még mindig a 754es a kraftosabb... De, h duál DDR kellene? nem tudom - na most kéne Rudi vagy fLeSs, h tutira megmondja a frankót... -
bolondember
MODERÁTOR
Egy kérdés: felvetődött vmelyik topikban, h lehet, h lesz S754 SLI-s deszka - van vkinek konkrét infója?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Laserdance #30 üzenetére
teljesen igazad van.
peersze...
Teljesen igaz...
Az, h már lassan egy éve gyűröm az S754es procim, az megint más tészta... A topikba írók javarésze már rendelkezik procival, de a francos Intel miatt PCI-Es deszkára vágyik -többek között én is...
(mondjuk én SLI-re várok, mert megígérték, dehát, tartok tőle, abból sem lesz semmi...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged