- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
raszputyin #207 üzenetére
Amíg hoztam haza, a buszon olvasgattam a manualt, de abban szinte semmi számunkra hasznos beállítás nincs. Akkor kicsit para voltam
-
glacious
addikt
válasz
raszputyin #205 üzenetére
Igen, egyből észerevenni következő bootkor, ha beállítod. Egész jól megy, 20 fok alatt áll a venti, 30-ig minimális, 40-ig közepes, 50-ig magas és efelett max., de igény szerint át lehet állítani.
c'n'q van és nem lehet kapcsolgatni, de ez windows alatt driver szinten megoldott.
[Szerkesztve] -
glacious
addikt
válasz
raszputyin #203 üzenetére
A K8N51GMF alaplap esetében nem tudom, de pl. nálam, ha bios-ban nincs engedélyezve a smartguardian, akkor windows alól nem tudom szabályozni a ventit. De a biosban van leehtőség manuális szinteket állítani, és van az automatikus. Megjegyezném, hogy nincs fokozatmentes állítási lehetőség.
-
glacious
addikt
válasz
raszputyin #200 üzenetére
A bios, nem a legtökéletesebb mármint valamikor olyan beállításokat nem visz, aminél máskor sokkal többet. Nekem pl. amikor először tettem a gépbe, ha 1Mhz-et húztam az FSB-n, állandóan csak a POST-ig jutott, most akár 300-assal is megy, de néha kétszer indul. Szóval a bios, ilyen szempontból nem tökéletes. Igaz, nekem most K8NE-m van, a K8NS mindig pöccre indult, szóval nem lehet előre megjósolni.
mod.:ha eljut a boot-ig, utána atomstabilan dolgozik
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest