- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
raszputyin #207 üzenetére
Amíg hoztam haza, a buszon olvasgattam a manualt, de abban szinte semmi számunkra hasznos beállítás nincs. Akkor kicsit para voltam
-
glacious
addikt
válasz
raszputyin #205 üzenetére
Igen, egyből észerevenni következő bootkor, ha beállítod. Egész jól megy, 20 fok alatt áll a venti, 30-ig minimális, 40-ig közepes, 50-ig magas és efelett max., de igény szerint át lehet állítani.
c'n'q van és nem lehet kapcsolgatni, de ez windows alatt driver szinten megoldott.
[Szerkesztve] -
glacious
addikt
válasz
raszputyin #203 üzenetére
A K8N51GMF alaplap esetében nem tudom, de pl. nálam, ha bios-ban nincs engedélyezve a smartguardian, akkor windows alól nem tudom szabályozni a ventit. De a biosban van leehtőség manuális szinteket állítani, és van az automatikus. Megjegyezném, hogy nincs fokozatmentes állítási lehetőség.
-
glacious
addikt
válasz
raszputyin #200 üzenetére
A bios, nem a legtökéletesebb mármint valamikor olyan beállításokat nem visz, aminél máskor sokkal többet. Nekem pl. amikor először tettem a gépbe, ha 1Mhz-et húztam az FSB-n, állandóan csak a POST-ig jutott, most akár 300-assal is megy, de néha kétszer indul. Szóval a bios, ilyen szempontból nem tökéletes. Igaz, nekem most K8NE-m van, a K8NS mindig pöccre indult, szóval nem lehet előre megjósolni.
mod.:ha eljut a boot-ig, utána atomstabilan dolgozik
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest