Új hozzászólás Aktív témák
-
Comm
senior tag
Nos sajna vga-t nemtudott hozni Pegazus, de ami késik nem múlik.Az alaplap eddig nagyon stabíl és tetszik a biosa nagyon.A hozzáadott driver cd szupi.A passzív hűtés nagyon melegszik
.Majd valamit csinálok vele.Úgy összeségében nagyon tetszik a lap, nekem jobban bejön mint az MSI K8N NEO Platinum.
-
Comm
senior tag
Nemsokára boldog tulaja leszek egy Gigabyte K8NE lapnak.Majd beszámolok részletesen róla, mivel jobb/rosszabb a mostani lapomnál
-
Comm
senior tag
Énis láttam/hallottam modról és nem nehéz megcsinálni.ECS nekem nem tuningra kell, és van belőle Nforce4-es lap S754-el szerelve
-
Comm
senior tag
válasz
bolondember #40 üzenetére
És szerinted akinek csak egy 2.4-es P4 van X800 mellett az kihajtja?Én szép lassan építkezem felfelé nem pedig egyszerre cserélek mindent.Akinek nem teszik ez van
-
Comm
senior tag
válasz
Laserdance #30 üzenetére
Figyelj csak Laserdance.
Azért valamit konyítok az egészhez.Ha
1:nincs pénzem S939
2:én megelékszem ezzel is
Akkor minek váltsak, és minek kell lehordani az S754-et.Ha van pénzed vegyél S940 és örülj neki, de ne bántsd a másikat, mert neki csak arra futja. -
Comm
senior tag
Bővebben: link
Új Soltek lapok -
Comm
senior tag
Nos Gigabyte K8NE lap jött össze 18k-ért zsír új.
-
-
Comm
senior tag
Tisztában vagyok vele, hogy kevés a ram.Nos én a gépet nem játékra használom, hanem filmek konvertálgatására, zenehalgatás, netezés.Nos néha nagyon belassul a gép, ha egyszerre csinálok dolgokat.Szerintem ezen az A64 sem segít
.Olvasgatás közben láttam, hogy P4-nél a HT ezt próbálja kiküszöbölni.
-
Comm
senior tag
Most akarok váltani.Remélem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest