- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
válasz
glacious #204 üzenetére
Windows nélkül működik a leszabályozás (mondjuk ha elidőzöl a bios menüben)?
A Te lapod támogatja a CnQ-t? Lehet BIOS-ból ki-be kapcsolni?
Azért érdekel ennyire, mert vlsz nem(csak) Windowst használnék, az pedig biztos, hogy nem vagyok hajlandó azt az Easytune mizét használni... kevesebb rezidens progi, kevesebb baj a géppel. -
raszputyin
senior tag
jól értem, hogy Windows-os szoftver felügyeli a ventillátor fordulatszámát? az oprendszer betöltése nélkül simán pörög max. fordulaton?
CnQ hogy mehet ezzel a lappal, ha nem is lehet be- vagy kikapcsolni a BIOS-ban? -
raszputyin
senior tag
mondjatok rosszakat a Giga lapról (GA-K8N51GMF), mert némi manuállapozgatás után egyértelműen lenyomta nálam az MSI-t és az Asrock-ot
-
raszputyin
senior tag
van itthon egy 512-es és két 256-os modul jó időzítésekkel, meg egy 512-es szarokkal. gondolom, nem kell magyaráznom, mi a baj ezzel. különböző okokból egyiket se áll módomban lecserélni vagy eladni.
a manuálissal az a gond, hogy nem dinamikus, nem szereném nyitogatni a gépet, hogy állítsak. -
raszputyin
senior tag
válasz
raszputyin #194 üzenetére
ja, procinak egy Venice A64 3000+ (10x200)
Mivel jobb a lan? Mindkettőben Reáltek RTL8201 chip van, nem? -
raszputyin
senior tag
egy Audigy 2 menne bele, vid.kártya egyelőre nem, de majd egy 7600, ha gazdag leszek
első fontosságú a halkság, ezért az Asrock nem juthat szóhoz (nincs ventiszabályozó opció)
a Giga szimpatikusnak tűnik, de nem tudom, milyen stabil, és azt se, hogy hogy viszonyul a CnQ a tuninghoz. azt hallottam, hogy a Giga elég gányul támogatja a ''kihaló'' vonalakat, nincs rendes BIOS-bugfix, hasonlók.
MSI-n tetszettek a FET-bordák, de én +feszt elvből nem adok processzornak és nem is fogok, tehát nem kritikus.
szerk.: nagy érvágás nekem az, hogy nincs 3 ram-sín ezekben... mit hittek ezek??Mennyi pluszköltség még egy sín, ha a feje úgyis megvan a prociban?
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
Tudom, hogy nem egészen egy klasszis (
), de az A8N-E-ről nem ezt hallottam...
MSI és Giga közül melyikben bízzak jobban?
szerk.: egyébként nem tuningolnék (nem olyan a memó), de az Asustól félek, mert a mostanin a Q-Fan lósz@rt sem csinál, pedig a köv. gépnél létkérdés, hogy tudja nyugtatni a propellert.
[Szerkesztve] -
-
raszputyin
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged