Hirdetés
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, az MSt még nem hívtam fel, az én PC-m is öregszik, még megjelenéskor vettem a hardvereket, de még bírják, viszont részben munka miatt lett anno ilyen (Ryzen 2700X, MSI 5700 Mech OC), így nem biztos, hogy most vennék 300k-ért egy jobb kártyát. Meg a 21:-9-es 34"os monitoron is jól néz ki, szeretem a szélesebb felületet.
Azért a year 3 anniversary kiadás boxon 34k - ahogy olvastam török lehetőség megszűnt, pedig az barátibb lett volna -, az elég combos. Viszont tény, hogy 50" és 75"-on 4Kban, főleg a nagyobbik TVn ambilight mellett nagyon hangulatos tud lenni, bár kell egy fotel vagy jobb kanapé a TVvel szembe, mert még nem találom a helyem.
A közös mentést én is sajnálom, de boxon elég gyorsan összeszedtem a kis Tayga-t, azzal már lehet fejlődni majd az első pályán. Szóval még egyelőre várok, tanácstalanul, hogy mit kéne tennem. Bár barátaim közül senki nem játszik ezzel, így lehet a multi inkább tudat alatt probléma, mint gyakorlatban, az összes autót (pl. F750, Zikz 605r stb. ) egyedül szedtem ki. Mondjuk a 605r az elég szívás volt, azt nem sírom vissza. A közös mentés pedig igen, baromi kár.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Autószerelők, autószerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest