- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
A Kenworth kamiont tegnap összeszedtem. A középső motor van meg hozzá, a legjobb motor is rajta van az új mapon, de ahhoz hidat kéne javítani. Nincs hangulatom hozzá.
Na szóval elvittem Amurba. Hegyen felfele csak lendületből. Ha megállsz, csak rezegnek a kerekek. Szóval nagyon kéne a legjobb motor bele. Nehéz a gép, mint a sár. Viszont simán tudja a 3-as plató plusz kisdarut. Nincs még egy ilyen. Vagy ami még szuper, hogy tudja a 1800-as üzemanyag tartály plusz magas nyereg kombót. Kimegy így a világból. Vagyis kimenne, ha meglenne a legjobb motor.Szuper az új nagydaru is, felemel egy kamiont is. Csak jól megül tőle a kamion, kétszer olyan nehéz, mint a sárga orosz nagydaru. A Mastodonra, az 5600TS-re és az Azov7-re tehető még fel.
-
-
Grawens
senior tag
Kipróbálom neked.
Nagyobbik fiamnak anno odaadtam a XOX-et, amire Home-olva van a fiókom. Ezen a boxon van mindegyik gyereknek a fiókja is. A saját boxomon (XSX) csak bejelentkezek a fiókommal és így tolom. A játékokat az én fiókomra veszem mindíg, egy két kivétellel, ahol nem űködik a Homeolás.
Konkrétan a SnowRunnert még nem próbákltuk ki, de holnap porondra kerül. -
fant0mi
őstag
Vettem két Twinsteert. Wisconsinba egész jó, messzire vinni 4 metalt, a garázs mellet van a gyár. Recover, aztán hajrá.
A Voronok tök jók. Én a D-t szeretem, az a nyisszogó hangja
Azov 5 szaladós, de hamar kifogy a nafta. A 6-os lassú, bár univerzális, szeretem. A 7-es az egyik legjobb jármű, csak nagyon lent van a fülke. Egy későbbi mapon lesz hozzá aktív felfüggesztés, azt várom már nagyon. Az Arcticot csak Kola Peninsulán használtam, egyébként szar, kanyarodsz és fel is borul.
A modern Tayga eleinte szuper volt, aztán az egyik update-nél elcseszték, terhelten alig akar megmozdulni.
A Tayga B viszont ígéretes, kéne nagyon. -
fant0mi
őstag
Három jenki gépem van, az F750, a Cat745C és a kis Loadstar. A Twinsteert akarom még kipróbálni, kezdem a pótkocsikat megunni, mert mindig vissza kell vinni. Yukonban is inkább winch-csel kötöttem össze két platós kocsit, úgy vittem 4 árut. Egymást ki tudják húzni ha baj van, egyszerűen recoverelhetők. Egy baja van, hogy kb így fele a sebesség, mint szólóban.
-
fant0mi
őstag
Igen, sajnos csak a kerék szögsebességét korlátozza az L és az L-.
Az L+ az meg fix 1-es sebesség, nem vált feljebb, ennyi.Szemetebb pályákon szoktam azt, hogy nem kocsi plusz tréler, hanem két kocsi összewinchelve. Ha gáz van, ki tudom magam húzatni a másik kocsival. Ami viszont olyankor érdekes, hogy nem lehet száguldozni. Kb fele a sebesség, ha össze van winchelve két autó.
-
xrvman
őstag
Sajnos nincs túl jól megírva a fizikai erőátvitel / áttétel. Ahelyett hogy erősebb lenne az L- , sajnos nem az, csak lassabb. Legnagyobb erőkifejtést L+ fokozatban adja le. Próbálj úgy menni, illetve vegyél hozzá erősebb motort.
Én is alkottam azért
és a kész végeredmény
Coopnak ebben a játékban nagy jelentősége van:
Muszáj volt felemelni a pótot, mert másként nem ment volna tovább. Igaz csak ilyen kicsi járgányokkal vittük, ahelyett hogy egy Pacific P16-tal mentünk volna.
-
fant0mi
őstag
Ha többször el kell arra menjél, akkor egy fuel trailert ott kéne hagyni a legforgalmasabb helyeken. Vagy ha van felesleges teherautód, akkor fuel felépítménnyel ott hagyni. (Ha kiürült, lehet recoverelni.) Amikor elmész mellette, feltankolsz. Lehet szipkázni egyedül hagyott trailerből is.
Vagy ha van jó nagy alvázas autód (nagyobb felépítmény ráfér), akkor a sárga service felépítménnyel adod ki, abban van némi javítópont is. -
fant0mi
őstag
Idegesítő nagyon. Egy éve még órák hosszát multiztunk cimbivel. Talán a Season 7-től lett instabil a multi.
Single playerben talán összesen ha 1-2 alkalommal crashelt, azzal nincs bajom. A fejlesztőknek írtam, kapcsoljam ki a modokat. Ja, egy sincs...
Most úgy multizunk, hogy nem viszek saját járművet az ő pályájára és nem veszek nála pótkocsit, aztán ha kidob, akkor annyi történik, hogy kiszáll a kocsiból. Újra meghív, visszaülök, és folytatom.Nekem nincs gamer PC-m, csak melós régi laptop, azon elketyeg cloud gamingben, ha épp nem vagyok a konzol meg a nagytv közelében. Nekem nincs más opció.
Utána nézve azért vannak bajok a steames multiplayerrel is, bár jóval kevesebb, mint xboxon. Kár, hogy nem közös a mentés PC és konzol között. -
fant0mi
őstag
Jaj hát én a régi FullHD monitoron játszom, ha játszom. Csak kábeles netre kell dugjam. Akkor jó. Nem gyönyörű, de játszható.
XSS-en semmi bajom, a coopot kivéve. Ma megjött az új patch, 30 GB. A verzió 1.0.0.39 lett (eggyel több). Talán csütörtökön ki tudom próbálni a multit, javították-e.
Megkezdtem Yukon régiót. Jelentem kb 3-szor annyi a szállítani való, mint eddig bármikor. -
fant0mi
őstag
Igen, így biztosan. Ha elutazom, egy régi laptopon játszom, csak jó net kell (nekem a 2.4 GHz wifin néha beszaggat, dróton kiváló).
De várd meg, hátha működik xboxon az általad megvett kulcs. Vagy ha nem, én beszélnék a microsoft supporttal. Hátha meg tudják oldani. Elég jó a hozzáállásuk.
+3680018590 hétköznap 10 óra után már fel is veszik -
fant0mi
őstag
Gpu jó, az magában foglalja a live goldot. A live gold kb annyira jó, hogy multizhatsz, meg van néhány játék ingyen. A gpu-val is multizhatsz, meg egy rahedli játék van ingyen.
Ezzel így simán tudsz multizni, én is gpu-val csinálom.Szerk: most nézem, ott van, hogy windows...
A gpu-ban benne van az alapjáték.
Tudsz xboxon snowrunnerezni? Benne vannak az első 3 pályán kívül a többi is (dlc-s pályák)? -
fant0mi
őstag
Multiban ha megyek máshoz, vihetem a saját járműveim, amik nincsenek épp kint a saját világomban térképen. De ha kilépek, eltűnnek a host mapjáról azonnal. Ezért nem szoktam a saját járműveim máshoz vinni. A host mapján a host adjon nekem kocsit, így ha megszakad a kapcsolat, nincs nagy baj.
Feladatra mindenki megkapja a pénzt meg a pontot. De csak a hostnál teljesül a feladat.
Upgradet mindenki megkapja aki abban a multiban van éppen, és kint van a térképen (nem épp a garázsban hesszel).
Felfedezett ajándék járművet csak a host kapja meg, a többi résztvevőnél csak unlockolódik, megveheti a saját világában pénzért.Nincsenek tele a fórumok xbox snowrunner multiplayer gondokkal, lehet csak mi szívunk vele haverral.
Kipróbálhatjuk a multit majd valamikor alkalmas időben
-
fant0mi
őstag
Nagy tetejű heavy teherautóra tettem már a fülke tetőre egy Khan Loaf-ot, azt lehet packolni is, nem esik le. 80 liter nafta, plusz ami a Loaf tetejére extra marmonkanna, javítópont tehető. Azt nem tudom, az Azov5-re felmegy-e, de az Azov7-re igen. Ha meg szükséges, akkor unpack és leszáll a Loaf besegíteni. Bizarr látvány.
Eleinte szinte mindent az Azov6-tal csináltam, lassú, meg nehezen fordul, de elmegy mindenhol. Most barátkoztam meg az Azov7-tel, jó hogy hosszú az alváza, elfér a kisdaru a plató meg egy pót is egyszerre.
Az Azov5-öst pont azért nem szeretem, amit írsz is. Kicsi a hatótávja.Azon gondolkodom, milyen amcsi kocsim van, de talán csak a Ford F750 van meg szervizesnek megcsinálva.
-
-
Triathlete
senior tag
Azzal olyan lesz mint ágyúval madárra lőni!
Főleg mikor megveszed a másodikat! Hard mode-ban viszont megváltás volt.
A Banditnek sincs kicsi tankja már úgy ha a tetőn elhelyezhető kannák is megvannak (talán140l ha jól emlékszem). Inkább az étvágya gázos. Valamelyik Tayga képességekben kb ugyanazt tudja és szerényebb a fogyasztás. -
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
A Tatarin az alapjáték 4 régiójában az egyik legjobb scout. Egy-két feladathoz lesz alkalmatlan csak, amikor nagyon keskeny utakon kell felmászni hegyre. A nagy köveket nem szereti, beszorul a hasa alá. Keveset fogyaszt, a tetejére kell marmonkanna. Illetve nem tud húzni semmilyen pótot, legfeljebb wich-csel. Tehát pótkocsiboltban se vásárolni, se eladni nem tudsz vele pótkocsit.
Én scoutnak mellé a Yar87-et használom.Ford F750 az Alaszkában az egyik feladattal szerezhető meg (el van süllyedve egy mocsárban).
Az Azov6-os egy jó jármű, kb mindent azzal csináltam. Lassú, nehezen fordul, de alig eszik.
Tayga szerintem a legjobb. Majd lesz hozzá széles ballonos gumi, azzal a legjobb. Annyi hátránya van, hogy nem lehet rá kis darut tenni, ha jól emlékszem.
Hummer haszontalan.
Az Azov7 (5 tengelyes alacsony fülkés Kamaz) is remek gép, mivel hosszú, ezért lehet rá kis darut, platót egyszerre tenni úgy, hogy el tud húzni egy pótot is.
Nekem a nagy darus gépem a DAN.
Ford F750 remek szervíz masina, ha mindennel felszereled, lesz rajta sok marmonkanna és rahedli szervíz pont.
Az Upgradeket javaslom mindenhol felszedni. Fejlesztés után rá sem lehet ismerni a járművekre (offroad váltó, felfüggesztés, új motor).
Alapvetően a ruszki gépek sokkal hasznosabbak.
Láncos kerék csak jégre jó, havas útra mud vagy offroad gumi ami bevált. Mély hóban a láncos gumi nagyon suta.
Voron D vagy Voron AE még jó teherautók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest