Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Ne ertsd felre nem szeretnek nagykepernyos lenni,de a normal jatekomban 12.5millio km -t letoltam es 4000+ feladatot megcsinaltam masoknak,van 100+ verdam full tuningon es meg most is 12milla pizem igy nekem mar a normal az tenyleg uncsi. A hc es a masfajta jatekmenet hozott ujat,de nagyon varom mar a kovi palyat,h kapjak valami uj feladatot is. hozza.
A trialok kozul a joker az sztem nem teljesitheto vagy csak nem jol probaltam eddig,de az nem megy. A masha baba es a bokszkesztyű az bent figyel a fulkekben mert azok tetszenek es tejesithetok voltak a feladatok.
Az uj Khan elejen viking diszeleg ,de bevallom az nincs nyitva csak az uccso elotti pecs utan aki a repecsig(1-2nap)foglalkozott a verdaval es rarakta( mert nyitva volt csak azon autora minden uj disz) annak azon rajtmaradt,igy 1verdam disze viking lett. -
Tegla80
addikt
válasz
Corpuscle #193 üzenetére
Hat lehet picit mutans lesz elso ranezesre ,de benne van a kanyarban a ziks 605 es az azov active futomu is a vegere.
Elsonek el kell menni egy potert ami aruhazat nyit.(a zold ponyvas pot a jatekbol)
Majd visszahuzni a helyer es van motyo.
Ekkor megepited a hidat majd nekiallsz a "a heap af work" nak .(ha tudsz egy vasat is vigyel magaddal es at cosmora,garage mellett jol jonne sziklat javitani)
De mielott nyilik az alagut el kell ugrani 1potert is
Atjutva ha van vas nalad akkor utad elejen hasznalod vagy kerulsz(,mint a rajz) es aruhazban felvesz 2fa(2service spare is ha birod....utzarat nyitna,de megy nelkule is) majd elrobogsz a hidig.
Itt beszenveded magad a ziks hez ha gondolod.(tankolni,javitani kinem kopom most,de valamit kell vele,h megadja.....mas majd segit vagy gugli,vagy kesobb irom)
Aztan javitod a hidat es mesz az alaguthoz.(atjaro elott javitasz vagy kerulsz,mint a rajz)
aterve meg csak el kell menni erte.
remelem nem maradt ki semmi,de majd reklamalsz ha igen.anno irtam,h a pici daru eleg mindenre is ....par kep,h szemleltessem
-
Próbáltam csörlőzni de meg se moccant.
Az volt a baj hogy eleve ferdén áltam a darussal, de gondoltam hátha tartanak annyit a lábak. Hát nem. Picit emeltem már borult is. Ki kellett volna csörlőznöm egy fához a darust.
Aműgy imádom azazov 64et. Most is ott van a garázsba és el nem adom. Csak túl jónak éreztem, és úgy éreztem kinyirja a fejlődési progresst.
Nekem nagy élmény az hogy mindig csak egy kicsivel jobbat tudok venni vagy hogy végre kioldottam valamit.
Így érzem hogy fejlődök. De aza rohadék azov leszar mindent. Jobb mindennél ami most elérhető nekem és átmegy mindenen gondolkodás nélkül.
Szóval őt akkor használom (mert ő egy ő, nem pedug az) elfofyott a türelmem (ami fura de ritka) vagy ha semmi mással nem megy de az is ritka.Centrino
Mentettem a képet köszi.Corpuscle
És n az azov64en nevettem, mikor vált olyan hangja van minta letörne vagy öt f9gat a fogaskerékről, éseszembe jutott egy filmből egy mondat "Azér mer orosz"Meg azon is hogy az amcsi verdáknak ilyen flancos neve van hogy white north star, az orosznak meg annyi hogy azov.
-
Tegla80
addikt
"HC az nagyon komoly. ott már tényleg mindent ismerni kell alaposan."
Plusz mellette teljesen maskepp is kell jatszani,mert egy recovery az 2-5-8e piz vagy megtolteni egy tankert is egy kisebb vagyon,de letudni egy feladatot is soxor tobbe kerul ,mint amit ad(alap palyakon nagyon gyer a piz). Megszokni,h mielott megis eladsz valamit elotte le kell rola venni az osszes tuningot,h ne addja el az ember felaron es vegye ujra teljes aron mas autohoz ismet is ido/tanulopenz ara.
Leadas elott a teli tankert 25%-ra uriteni es atfejteni egy sajatba is energia,de az üa draga (2-4-6-8 piz/L kutfuggoen) igy orulve teszi az ember. Mert tankert vasarolva ures a korde es tolteni kell.
Szerviz,üa felepitmeny cserekor bukod ami benne van ha pl platora valtod.(kuton ,kulon repair allomason toltheted csak.)
Megcsinalva egy feladatot tudva,h autot ad erte normal mod es meglepodni,h itt nem kapsz csak csipiszt , nah az is jo erzes.
Regiovaltas autonkent 3.5e piz meg region belul garage csak 1e.
De oszinten mondom,h jobb a hc,mint a normal mert itt 5x atgondolsz mindent,hogy,mit ,merre,s mikor mert feleslegesen menni itt gazdasagtalan.
Hirtelen ennyi(jatszva Te tisztaban vagy vele,tudom.De masok had tudjak meg,h milyen jo is ez.
)
-
Tegla80
addikt
válasz
Corpuscle #190 üzenetére
En is orulok,h van nemi aktivitas a topikban,mert soxor raneztem regen is,de csak pangott.
Ahoz kepestt most pezseg es remeljuk jonnek meg hivok.Latom azov73210-et nyuzol (ami kedvencem) es jol is kihasznalod azt amit elbir.
Ha megfogadsz egy tanacsot akkor megjobb lesz a verda. Menj amurra es zsakold az aktiv futomuvet.Nem mondom,h nem fog sese lekoppanni,de kb 80%ban atsiklik ott ahol most majdnem orrabuksz. Nem konnyu mert urskan aruhazat es alagutat is kell elotte nyitni(egy marek hidat is kene epiteni,de a jegen okosan kozlekedve kikerulheto) igy atjutottal cosmora es garage nyitva.Itt a kozeli aruhazbol 2faval megrakva egy hidat megepitve atjutsz chernokamensk-re es zsakolhatod az emelt futomuvet. Ha kell irom a konkret feladatok nevet es mutatatok terkepen utvonalat mit,hogy. Isten lenne utana az azov. -
Tegla80
addikt
válasz
centrino #187 üzenetére
Igaz nem rogton,de kello penz,rang es a megfelelo verdak,upgradek beszerzes utan En is amur-t csinalom.Mert ha megnezed akkor ez ad rendesen penzt es csillagot is.En tudatosan a kilovesre megyek mar csak.Nyitva chernokamensk garage es felepitve a gyar is rajta.....Most northern egis(ha jol irom) -rol rangatom majd a helyere a raketakordet es csinalgatom a dolgokat,h tudjam osszeszedni a raketa darabjait,oszzeszerelni es elsutni az urbe.
Hard mod mar nem celom a 100% igy csak a fo feladatokat csinalom ujra es a szezon2-t ugyan igy.Keson hoztak a hc-t es minden xart ujra megenni,h 100% legyen,mar nekem sincs turelmem/kedvem (tudom,h mennyi melo es annyit nem er ,igy eleg a normal 100%.) -
Corpuscle
őstag
Jó látni, hogy pörög a topik.
Tegnapi kép. Kicsit szétrázódott a motyó, szépen bírta a kicsike. Tegnap meg is lepett. Erősebb emelkedő, low+ sebességfokozatban mentem felfelé komótosan. Poénból beváltottam high-ra. Ilyenkor van, hogy "horkan" egyet és megáll, ezt vártam. Nem ez történt, megindult felfelé tempósan.
-
Tegla80
addikt
válasz
Kvelstadt #180 üzenetére
Ha jol sejtem emelni probaltad a daruval a borultat es ugy borultal azzal is...... Legkozelebb probald,h csak siman csorlovel megrantod oldalrol es a komplett szerelveny (jo esetben az aru is rajta) talpraall.
En tuti nem ilyen autokkal szenvednek mert ezek xarok mind,full tuningon is... azov 64 nem jott be akkor nezz ra az 53-ra az gyorsabb,mint a 64 vagy 73 ,de a naftat is xereti viszont alapon is egesz korrekt,mig tuninggal egy tank szinte.(hard mod a nagy fogyasztas a hatranya es ott jobb a masik 2 azov)
Voron grad ez kapcsolhato awd es diffi mig az AE -nel ez allando,de mindketto jo verda ha kap emelest,valtot es nagy mocit. Perzse van sok verda a jatekban ,de nagyreszuk tenyleg csak arra jo,h felhuzd magad es az autod csorlozve es szenvedve hosszu ido utan atjuttasd ott ahol egy azov vagy voron rohogva atnyargal.(vagy a ziks 605, bandit vagy az 5600ts, f750 stb,de ezek dlc-s verdak)
Ajanlottak mar,h menj taymyr-ra es zsakold a tatarint mert jol jon .Tamogatom, plusz ott konnyen zsakolhato a tayga is ami nem kedvencem,de hasznalhato(nekem tul ideges a kormanymozdulatra adott reakcioja mert rovid epites) vagy eladhato. Plusz a tobbi uj verda es az uj kornyezet is segithet atlendulni ha epp besokalt valamiben mas region az ember.
Alaszka is ad jo upgradeket es van ott is uj verda igy oda is erdemes atnezni.Szenvedni picit a hoban....
Nagy daruhoz annyi,h azt p12-re rakd mert az a legmagasabb,igy kevesbe er le ,mint massal. -
centrino
aktív tag
Youtube-on találtam egy Őrült Zsenit, aki hard mode-on, nulláról indul el a Zikz-ért...
Mitchigan egy két küldi hogy legyen kevés pénz, majd irány egyből Taymyr a Taygáért, és azzal Amur... rémálmaimban se állnék neki
[link]
Level 6, Hard Mode és megvan a vanilla truck ok közül a legdurvább... -
centrino
aktív tag
válasz
Kvelstadt #183 üzenetére
Időre menő küldik nekem nagyon tetszettek, néha "rékényszerít" olyan dolgokra, amit magadtól nem tennél (pl éjszaka időre belső nézetből)
Mitchigan Quarry elsőre ijesztő tud lenni, de ha "megtanulod", kitalálod a legjobb útvonalat, akkor már rutinmunka. Taymyr-Quarry pályán is van Quarry, ott is alaposan ki kell tapasztalni, oda is sokat kell majd menni.
Ezt érdemes egyszer átböngészni, szemléletes miért olyan nagyon jó a P16 kerék, vagy éppen a Tatarin... (és miért pocsék és csak szükség esetén érdemes minden láncos kerék)
Copass
Egyik maradandó élmény volt mire meglett a Zikz 605R... -
válasz
centrino #181 üzenetére
Van csak ezt a világ másik feléről gyere dolgot sokszor inkább érzem időhúzásnak mint kihívásnak. Mert oké menjek végig az összes terepen a rakománnyal oké. De hogy még odáig vigyek is el egy gépet, és csak aztán induljak el írányba meg majd vissza...
Küldetés felvétel meg ugyan ez. Látom q térképen de oda kell menni. Nem létezik email, fax, telwfon meg ilyesmi, nem. Oda kell menni személyesen. Felesleges kör..Láncos kereket akkor leveszem majd.
Mert ugye azt írta hogy offroad excellent, mud good és ice is ex.
Na de ebből hol derül ki nekem hogy nem jó sárba? Mikor ugyanúgy goodot ír rá mint a sima keréknél.
Gondoltam csak nem árt, de akkor mégis.Centrino.
Longot vittem már itt is messzire és az elő térképről hordtam át mert az biztonságos volt.
Ma olyan lesz hogy a quarryból kellbeton slabet vinnem kb mindemhova a világ túlsó sarkaiba. Alig várom.
Viszont ez meg még ehy küldi és michiganbe minden kész.
Mármint az időre menő küodik nem de azok csak afféle opcionális extrák úgy gondolom.Copass.
Nekem is volt olyan. Ezt a drill rig cuccot vittem egy kissebb kamionnal. Volt egy kb 25fomos emelkedő és ott csörlő fokozatok minden végig lett zongorázva. Először azt hitem felakadt de körbeforgattam és nem volt mibe. Mondom akkor ennek ez a vége.
Megvan a p12 asszem. Az amelyikbe összkerék meg minden van.
Meg most ezt az éazaki fehér csillagot is vittem. Ez sem rosz de az étvágya se.
Hagytam is szanaszét a térképen tartálykocsikat instant benzinkútnak. -
copass
veterán
válasz
Kvelstadt #180 üzenetére
láncos kereket csak ott használd ahol sok a jég, mert sárban kifejezetten rossz.
pl. alaska-ban jól fog jönni és később is...
én szinte mindig kerülővel mentem, az atombiztos de sokáig tart. vonatozni kell: 1 daru, 1 scout/truck amivel lehet húzgálni a benyát+javítani.
ide keresni kell egy erős gépet és piszok lassan menni vele p12,p16.
én emelkedőn szoptam be, mert lassú géppel mentem. egyszerűen nem ment fel!
még nekifutásból sem! -
Tegnap tovább küzdöttem a cargo from the ship nevü csodálatos kalanddal.
Első adaggal óvatosan de simán végigmenrem.
M@sodik körben vagy 5x borultam, aztán mikir már a hegyről lejövet felénél jártam, borultam megint. Nembaj türelem visszarakom. Végül olyan gyorsan akartam menüzni hogy delete cargora nyomtam. Nagy levegő, ziste... Nagylevegő...
Visszamentem, k8vergődtem megint, mwgint borultam, odamentem a darussal hogy na majd azzal visszadobom sima ügy. Aha..
Itt éreztem hogy ezt majd honap kipihenten folytatom, és egy "ott#szameg a k$&nnyát" kijelentéssel szépen kiléptem.
Ma meglett. Nem ilyen simán mint ahogy leírom de végre kész.
És nem az a baj hogy nehéz. Nem. Hanem hogy nincs garázs. Ha kell valami azt másik térkéoről kell átvinni.
És nem ám rövidítek, a hegyi utat levágom. Neem, mert ha másfelé próbáltam meg elvinni a darust, az különböző helyeken akadt be a kiba daru támasztó lábak miatt. -
Na megmértem főmenütől a játékig 35sec töltés.
-
Tegla80
addikt
Van az amit irtak elottem gyari verza,de ingyen is van a mods keretein belul(coop kepes) palya is.
Szamot most nemtok ,de 20korul tuti... remoh palyait ajanlom, joparat kijatszottam kozuluk es igenyes jol osszerakot palyak.
A gyari palyak meg tesztelhetok szamodra is csak menj online coop es barhova berakhat a rendszer.Belepve jatszod,latod,eldontod.Par ora coop utan tuti jarnal minden,mert ps-en rengetegen jatszak coop . -
Corpuscle
őstag
válasz
zolesz78 #175 üzenetére
A Year 1 Pass-t vedd meg először (ez tartalmazza az első négy szezont). A Year 2 Pass-hoz még nem érkezett új map (Tatra DLC elérhető csak). Lényegében minden "Phase" (Season) egy külön régió (azon belül több térképpel), rengeteg tennivalóval, új járművekkel.
ui.: Korábban Phase 1,2,stb... néven mentek, most már a Year 2 érkeztével úgy látom átkeresztelték Season 1,2,stb-re.
-
zolesz78
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Xbox-on játszom amióta bekerült a Game Pass-ba. Lassan végig érek a pályákon, kellene valami új.
Melyik kiegészítőkkel lehet, új pályákon menni? Mi a különbség a "Season 1-4: Search & Recover" és Year 1-2 Pass között? Melyiket érdemes megvenni? -
Tegla80
addikt
Jah,h a texturak es a kornyezet, nah az ilyen volt es lesz is mert tekergetik azt ossze vissza,de jo sose lesz.(mert nem konzolra fejlesztik a butak......pedig sztem sokkal tobben jatszuk konzolon ,mint pc-n.
) En ezt mar megszoktam,de az elottem termo szinte lekuzdhetettlen sziklaktol azert csuklik a jo edes anyukajuk.
Reszemrol sokkal nagyobb baj,h adnak egy cat rakodogepet(teszt utan) es kb hasznalhatatan mert menu almenu es mukodes az elerese es vagy mozogsz vagy rakodsz....jon javitas,igy mar picit jobb,de messze nem az igazi.Funktion es 3szog adhatna a menujet,de az most megmutatja az auto seruleset ami tenyleg nagyon kello,hasznos es hasznalt dolog.Vagy r1 es 3szog ,de barmi mas mint a mostani....ugyan ez a radarkocsi ,stb. Nincs raklap az aruk alatt es ahol van az is keves es sulyuk sincs, igy Cat-el igy vicc rakodni menutol fuggetlenul. Nincs fek a potokon igy lejton lefele csodas elmeny mikor teli fekkel letol a gcibe es megborit.A pot ugy csapkod az ember mogott temponal a kanyarokban,h az mar vicccccc es 0 menetstabilitas nincs leprogramozva hozza.
A darukon nincs lampa(mud-tudja kalcsolhatoan)
stb,stb,stb
De pl a sarga villogo az kapott kulon on-off lehetoseget.
Sokkal tobb es jobb is lehetne ez a jatek ha masok tesztelnek nem ilyen GW faxkalap OMG hgyerek aki sztem ki sem jatszotta a jatekot,de OMG OMG az megy. Nezetseg ,penz az van,de esz az vajmi keves. -
centrino
aktív tag
válasz
Corpuscle #171 üzenetére
Dlc pályákon még szembetűnőbb a különbség. Ott még "szebb, több, nagyobb" minden, és ezt a konzol verzió kevésbé bírja. Yukon tól sokszor öt perc után elmegy a kedvem, mert a környezet siralmas néhol. Pc n ezeket nem láttam, ott nem tudom mi a helyzet vagy xboxon..
Pc high settings nél több nem kell, azt meg ps5 röhögve fogja hozni -
Corpuscle
őstag
válasz
Kvelstadt #169 üzenetére
Series X-en tolom, korábban One X-en. A töltés gyorsabb, de nem számottevő. A játékot még az előző generációra fejlesztették, ezért ilyen. Ahogy írod is, amit már SX/PS5-re fejlesztenek, ott érződik igazán az SSD. Ha egyszer kap egy "nextgen patch-et" ott sok minden változhat. Részemről így is élvezhető a játék.
-
ps5nel csak 1 pillanat minden
Amúgy nem pontosan. Én ps5ön tolom éa van töltő csík. Majd lemérem mennyi, de nem a ps5ön múlik, mert két szebb játékot is játszottam (demons souls és returnal) ami ps5 ex cím és az egyikbe pár másodperc a töltés, a másikba meg konkrétan át lehet skippelni az összest.
De amúgy sztem szép ez a játék szerintem. A járművek texturája teljes4n jó, a víz és a sár is tetszik, jók a fény effektek.
A növényzet ami gyengébb. -
centrino
aktív tag
-
Tegla80
addikt
válasz
centrino #166 üzenetére
Sima ps4 eseten fhd 30fps,de pro-n fhd 60fps-t tud a jatek, En nem panaszkodom pro-n.
(ssd mellett a toltesi idoim is emeszthetok,de gondolom ps5nel csak 1 pillanat minden.)
Nincs felbontas fetisem igy az fhd nekem boven ok,de a 60fps az jobban all a jateknak ezt elismerem,igy ertem ,h kivarsz...... (Picit rakeresve csak utalgattak ra focusnal is es datum sincs meg ha jol neztem. Szezon 2-re azert eselyes lehet talan.) Ha jol gondolom fhd 60fps az most is letezne ha ugy jatszanal esetleg,nem gaz fhd-n sem.Sot komolyan relem ,h fhd 120fps is jon a frissitesben majd mert ps5-ot elobb szeretnek venni ,mint 4k tv-t . -
centrino
aktív tag
Én igazából legszívesebben pihentetném a játékot addig amig ki nem jön a next gen update hozzá PS5-re, eldöntöttem nem várom meg a 42" oledeket és inkább keresek helyet és egy jó fali tartót a 48-as LG C1-nek...
Bár a 4k 60 és felpimpelt grafika az oleddel elég ok lesz egy "újrakezdésre" vagy éppen Hard mode elkezdésnek. -
Tegla80
addikt
válasz
Corpuscle #164 üzenetére
Aktivald a mods-ot, emilcim megad,jon kod,beir mods nyitva , majd off-road trailer pack letolt,garazsnal pot megvesz,emel es tied a trofea. 10perc es letudtad.
En anno mods es minden nelkul platkoztam es nem zavar ha mas mods csinalja.....esetedben nem is nagy dolog csak egy pot elerese garazsnal. Mas harckocsival jatszik es hegyen-volgyon at szval.
Amugy 0.7% a platina elerese ps kijelzesben,igy mods mellett sem tolonganak a platinasok a jatekban gondolom platformtol fuggetlenul sem.A psn id-m latszik a kepen,akit erdekel coop segitseg keressen batran.Normal es Hc mod is harcra kesz a gepparkom.
Amugy hc mod ertheto meg,h miert is van a palyakon annyi tanker......es,h a jatek valojaban sztem azon mod tervezodott mar a kezdetek ota. -
Tegla80
addikt
válasz
Corpuscle #162 üzenetére
Sztem beadja Yukonon is,mert ott a banyahoz kell valami nagyot huzni.Az sztem megadna ha magasra emeled.(mas azt mondta,h asszem a sarga service pottal csinalta es ok,de ezt csak hallottam)
Masnal coop is menne,En ugy kaptam,mentettem egy felborultat ,de ha belepsz mods es letoltod az off-road potkocsi pakkot abban van minden,megveszed ,emeled, eladod,majd folytatod mods nelkul.
kabinok
az uccso 3 csak igy fert el,de beadta.
Bug volt,de lehetne alap,h leszakad
Ez pedig normal mod is muxik es ha nem utkozben talalod ,mint En akkor ez lehet mozgo fuel es repair pack az azov teton.(mason is amin elfer a pici scout) -
Corpuscle
őstag
Ha, már ennyire benne vagy, lenne egy kérdésem. Az alap 3 térkép játszása alatt kevéssé figyeltem az acsikat, bent maradt a Goliath ("Use a telescopic crane to raise a special objective semi-trailer at least 5 meters above the ground"). Van rá lehetőség bármelyik DLC-s mapon teljesíteni? Nincs kedvem csak ezért indítani egy új játékot, még ha nem is túl sok idő.
-
Tegla80
addikt
bocsi,az uccso szerkesztesem duplazta valahogy. torolheto.
-
Tegla80
addikt
2019 vegen volt akcios a mud,ezt megveve es platinazva(~1honap) tudtam,h a snow premium tuti vetel.
Kijott es belecsptam....2ho volt a platina,de majd 1honapot vartunk tobben ,h pecseljek mert 1feladat autojat(huzni kene A-B) nekunk adta a jatek ahelyett amit valoban terveztek vele.(amugy HC modban azt a kocsit most is nekem adta a jatek es nincs is a huzos feladat...vagy csak nem nyitottam meg még ami eselyes mert csak a lenyeget csinalom ujra,h a szezon 2-t felkeszulten kezdjem/folytassam ezen modban is.)De ez pici cumi volt ahoz kepest amit ateltem Yukon alatt(utalom is),h a mostani 2-3 cabin leadasok helyett 15cabint kellett csinalni mozgatnk es leadni. Persze jott pecs,de aki benne volt mar a kuldibe annak maradt a 15 .(ami 15 cargo konti es 30fa ugye.imadtam,de letudtam. )
Ezen kep a kezdeti mentesem a megjelenestol es En az itteni tarsasaggal szemben jol lathatoan coop is aktiv vok.
A tavolsag az km persze nem merfold,de igy sincs szegyenkezni valom.
Egy upgrade kijelzes bugom van meg(2 volt) ,de masnal ha pont ottvok mikor azt talaljak/talalom akkor beadja.Szval van meg esely,h maxoljam talan.
(4 serleget kell meg teljesiteni,h max legyen,de inkabb hc mod jatszom most,mint letudjam.)
Nem merem azt mondani,h tudok mindent,de az lathato,h azert mentem epp eleget,h kelloen sokat lassak/tapasztaljak/ateljek a jatekbol.
A 3alap palya az a belepo es Lake Kovd a vizvalaszto mert ezen tul mar copas jon Yukon es Amur-t nezve.Wisconsin az kb Taymyr picit osszetettebben es nem is ertem,h miert amcsi regio lett.
Szeretem nagyon es a kezdetek ota sokat fejlodott a jatek,de vannak meg boven problemaim vele. Koztuk a percenkenti autosave amihez johetne egy pecs,h alap/5min/10min/OFF ,nalam off lenne vagy 10min,de nem a percenkent megakaszto alap.A Bandit es tobb tgk osszeer a felepitmennyevel a vontatott pottal es nem fordul. Sorolhatnam,de minek ...... -
válasz
Corpuscle #154 üzenetére
Igen asszem az a küldi. Az első amit linkeltél megvan, a 2.nem tetszik mert egybe fordul az egész, és ott erre nincs hely, sziklák köz{tt kell átpréselni magam.
Köszi a segítséget! Azért is írtam ide, mert ha ezy mód van rá elkerülöm a videós segítséget mikor valamit játszom.
Megvettem tegnap pacific p12-t mert arra ki van okdva sokminden már. A p16 megvolt de az nem tud awd-t, így cseréltem a p12re.149 centrino
Minden mapot úgy kezdek hogy scouttal felveszek minden küldit, és ezután először az út helyre állítós küldetésekkel kezdek. Szóval igen, mindin híd és mind3nn ami a közlekedést segíti az kész. -
Corpuscle
őstag
válasz
Kvelstadt #148 üzenetére
"Cargo from the ship?" Michigan-en, mikor 4-es vagy nagyobb tréler kellett, akkor én, a White Western Star 4964-et [link] használtam. Kellően széles (kevésbé borulékony), erős is. Valószínű itt is ezzel oldottam meg (A korábban vázolt küldetést biztos. Azt nem lehet elfelejteni.
Ha arra képes volt, erre is). A Western Star 6900 TwinSteer [link] elméletileg az ilyen 4 slot-os rakományra van kitalálva, de nekem nagyon nem jött be. Ha nagyon nem mozdul, állj elé valami erős döggel és próbáld meg vontatni.
Ha nagyon nem megy, nézz videót róla.
-
Corpuscle
őstag
válasz
centrino #151 üzenetére
Wisconsin nekem is szimpi, amit láttam belőle videókat.
Egyelőre bírom Yukon-t, az első térképen vagyok. Az az igazság ennél a pályánál azt érzem, hogy kicsit repetitív. Már-már túl sokat kell ugyanazokat az útvonalakat használni. Lassan fejből tudom, hol van víz alatti kő, amit ki kell kerülni.
-
KubanitoS
veterán
Részemről Lake Kovd és Imandra 100%-ban ki lett maxolva. Most keresek valami mást majd.
-
centrino
aktív tag
válasz
Corpuscle #150 üzenetére
PC-n sorban haladtam, mikor még ki se jöttek a DLC pályák, Rift után Imandra volt az utolsó.
Most PS5-ön újrakezdtem, újra sorban haladva, de már pár "Quality of life" moddal kiegészítve. Semmi extrém durvulás, de hasznos nagyon pl a "Medium log" kiegészítő.
Yukon nál megakadtam a sorba haladással, valahogy meguntam a pályát, de Wisconsin újra lendületet adott -
Corpuscle
őstag
válasz
centrino #147 üzenetére
Én sorban haladtam, pucoltam ki a térképeket, egyelőre így folytatom. Taymyr-ig a KHAN 39 Marshall-on kívül (Alaska közepe táján szereztem be) más orosz, illetve egyéb dlc-s jármű nélkül. Mod-ot egyelőre nem piszkáltam, majd egyszer lehet. Ha újra kezdeném (amit nem fogok), csapatnám neki, amit bír.
Korábban volt szó a fejlődésről, nehézségről. A fenti formában nekem Michigan utolsó (?) küldije volt a csúcs (Kola Peninsuláig). Én átrángattam a vizes sziklákon azt a behemótot, majd persze felakadtam a fatuskókban. Miután sikerült, nem kicsit könnyebbültem meg. Alaskából meg sem maradt bennem semmi nehéz küldetés. Ez volt a leglazább. Taymyr-t meg már az orosz gépparkkal megint nem éreztem olyan vészesnek. Kola-t nem szerettem. Csak a szívatást éreztem végig. Eddig Yukon sem vészes, itt baromi sokat kell ugyanazokon az útvonalakon közlekedni. A játék eleje volt még kemény, mire kitapasztaltam a dolgokat. Az aszfalt gumis sárban dagonyázás sem volt túl felemelő. Megváltás volt az első jobb abroncs. -
Én tegnap megakadtam egy küldetéssel lake islqndnál.
Oversized cargo. 4egység hosszú konténert kéne elvinni, de a bqj az hogy olyan szűk helyen kell átvergődni azzal a hosszú utánfutóval és hely sincs megfordulni. Valahogy kikvergődtem onnan majd felborultam de nem tudom hivatalosan hogy kéne itt közlekedni, és ezt 2x kéne. -
centrino
aktív tag
Kola Peninsula drasztikusan nehezebb volt, mint az előző pályák, de tetszett.
Yukon nekem valahogy eddig nem jött be, ellenben Wisconsin Mitchigan után az új kedvencem. Szép, változatos, jó az egész pálya "hangulata".
Amur igazi kihívás, még csak ismerkedünk... Az új Zikz már megvan, volt pár óra szenvedés vele.
Don pedig, az eddigiek alapján nagyon tetszik.
(Leginkább a már beígért PS5 next gen update-et várom)
-
Corpuscle
őstag
Tatra 813 első benyomások. Yukon térképén próbáltam, van benne erő. Hatalmas tank (380 liter), ami bővíthető (+160 liter). Ráadásként kapcsolható AWD, Diff. lock. A variálhatóság a gyengéje (amúgy szeretem a sideboard bed-et, így örülök, hogy ez van rajta).
Én még csak az említett térképen vagyok, próbálom beindítani a termelést. -
Corpuscle
őstag
A Year 2 Pass többek között tartalmazza a "Tatra dual pack" kiegészítőt. Ezeket a gépeket próbálta már valaki?
-
Én most úgy játszom hogy próbálom nem használni az azov64131et mert az kb kinyírja a játékban a feljődési ívet. Viszont cserélgetem próbálgatom az újabb gépeket és van hogy akad jobb mint a korábbi, és így érzem azt ahogy egyre jobb gépekhez férek hozzá.
Ami a garázstól megy le sárga út, na az se egy teherautónak való útvonal. -
copass
veterán
válasz
Kvelstadt #138 üzenetére
1.nekem a kezdeti vasakkal elég nehéz volt: egy rövid mocsár után egy lejtő, ami oldalra is lejt és aztán a mély sár. az egy kegyetlen szivatós rész. persze acéllal megpakolva mi mással!
5. engem mindig egy ág fogott meg, egy krvaág!
6. a sziklák eszetlen nehezek, mindegy mivel mész rá. tombola nagyon. de ami aranyos hogy végre átmész rajta és van egy rohadt hosszú és meredek emelkedő kövekkel megszórva... -
Az 1 és 2 nekem inkább sárga. Sokmindennel átmentem ott.
Na mondjuk ezzel a drill rig hatalmas cuccal nem. 2nél beszorultam az elején.
3. Ha onnan kellett valami inkább hoztam az első mapról mert ot csak simán végiggurultam, neh ezebb fennakadás nélkül.
5. Ott van egy rész ami nagyon befelé dől és egy fa is van ott nem egyszer akadtam be.
6. Mikor először átmentem ott, ilyen félisten szinten éreztem magam. Még a sárban is jobban bíznék mer abba megtapadok. De a kőröl ha lecsúszok akkor nem csak a motort éri el a víz..És egyetértek, baromi jók a mapok!
-
Jaja úgy szoktam hogy ha új map akkor scouttal végigmegyek a tornyokon meg felveszem az összes küldetést amit csak tudok.
De jó példa smithvile dam ahol vannak olyan utak amik nem is léteznek ha nem scouttal vagyok.
Egyszer már vittem az első mapon ilyen fúrótorony alkatrészeket, de akkor csak a sár volt az ellenség. Ilyen nem volt hogy leborulhatokvagy hogy nem férek át.
De amúgy rohadt jó volt ez a küldetés, meg vagy 2óra hosszú. -
copass
veterán
válasz
Kvelstadt #134 üzenetére
ki kell ismerni a helyszín adottságait, elfér-e bármi, felmegy-e, borul-e,stb...
ezért érdemes mindent bejárni egy scout-al, ott már lehet látni hogy ha alig fér el a sziklák között akkor oda nem megyek teherrel,stb.
a rövidebb utak mindíg megvannak nehezítve kegyetlenül. -
Hétvégén nagyot mentem.
Volt egy küldetés tegnap, michigan river islandról kellett átvinni egy ilyen hatalmas high saddle-vel vontatható fúrónak az alapját. Na hát sokat tanultam.
Pl hogy mi a különbség heavy duty és heavy duty között.
Nekiindultam egy kissebb géppel, nemtom a nevét de olyan mint pl a gmc. Ahogy kiértem a kikötőből és volt egy kis emelkedő ott feladta. Jobb motor, váltó, erós csörlő, minden ami kell de nem bírta felhúzni.
Na odamentem a pacific p12vel amit nemrég kaptam. Az annyit tud hogy diff lock és hátsó kerekes viszont a legjobb gumi van rajta amit eddig láttam. Aláakasztottam a nagy szerelvénynek. Megnyomtam agázt és úgy indult el mintha semmi gond nem lenne.
Ja és ennek a power to wight értéke vagy 6egység volt, míg a másiknak maxos.
Ja és találkoztam egy új kihívással is, mégpedig azzal mikor nem férek el. A smithwile damnál a hegyről lefele volt párcrész ahol alig fértem el úgy, hogy ne boruljak le a hegyről.
De biztos ki volt mérve ez előre, mert felesleges hely a kanyarokban egy centi sem volt.
És mikor végre leadtam a küldetést, az a megkönnyebbülés mint egy ds bossfight után. -
Köszi kis töri órát.
Egyébként egy dolgot változtatnék. Hogy amit már jelez a térkép küldetést az inditható legyen menüből. Ne kelljen odamenni. Nincs internet meg telefon hogy úgy vállaljam el a melókat?
De ennek ellenére is nagyon élem. Melóba is eszembe jut hogy majd mit hogy merre. -
copass
veterán
válasz
Kvelstadt #130 üzenetére
spintires volt az "ős" játék. hatalmasat szólt, de a fejlesztőt (Pavel Zagrebelnyy) nem akarta kifizetni az teljesen az Oovee. (köcsög kiadók...)
aztán lett egy "botrány" miszerint Pavel szándékosan elbaszta a multiplayert részt, ami játszhatatlanná tette a játékot. bosszúból mert a kiadó nem fizette ki...persze ez nem igaz.
Spintires egyfajta techdemo-nak fogható fel, mert eddig ilyen szintű terepszimuláció nem létezett. Ekkor jött képbe a Saber Interactive, aki Pavel-el összeállt és kiadták a Mudrunner-t, ami sokkal fejlettebb és játszhatóbb is lett. technikailag és tartalmilag is fejlődött, de még mindig nem volt az igazi.
Snowrunner azért lett ennyire sikeres, mert iszonyat sokat tartalmat tettek bele és könnyen fogyaszthatóvá tették. Látszik hogy nagyon komoly brigádot tettek mögé mindenféle téren. -
Értem. Akkor én majd lehet átmegyek máshoz de hozzám egyelőre senki. 😃
Én nem ismertem a mud runnert de nem is szeretem eggyik szimulátort sem. Nem tudtam ez miben más.
Aztán láttam a videót róla és először azt gondoltam, na mégegy kamilyonos szimulátor valami. Menni az utakon, dögunalom.
Aztán mutatták a videóba hogy a fél teherautó a sárba van merülve és küzd kinlódik.
Na akkor jöttem rá hogy ez valami más, és hogy nekem ez kell! -
Bal0924
senior tag
válasz
Kvelstadt #128 üzenetére
Amit megcsinálsz, megcsináltok a host világában, azt nem lehet újra megcsinálni.
De így is sok küldetés van. együtt meg szórakoztatóbb. Legfeljebb új profilt csinál és megcsinálja. Nekem is több profilom van és az egyiken többen játszunk, a másikon meg egyedül próbálkozom. Esetleg másik küldetést sózok rá és én csinálom meg, amit akkor nem tudtam.Én sem reklámoztam (annyira) csak közvetítettem, mikor játszottam és megtetszett nekik.
Egyébként kb én is így vettem meg. A Mudrunner-t kipróbáltam, de nem tetszett a menete, és mondták hogy a Snow-ban jobbak az utak. Ránéztem és megvettem. -
Az a jó benne hogy nem reklámoztam. Nem mondtam hogy ilyen mwg olyan jó, csak meséltem a játékmenetről a játékmechanikákról míg nem bírta tovább.
Mondjuk listán volt neki de bizonytalan volt.Ha coopba bemegyek valakihez és megcsinálok neki egy küldetést akkor neki megmarad az küldi újra teljesíthetőnek? Amiatt kérdezem hogy emiatt neki ennyivel rövidebb lesz az adott "pálya"?
-
Bal0924
senior tag
válasz
Kvelstadt #124 üzenetére
"Szóval imádom ezt a játékot, és megfertőztem egy haveromat aki tegnap meg is vette."
Én hasonlóan jártam el, 3másik baráttal, látták mivel játszom, nézték egy kicsit és megvették. Sajnos még csak az alapot, de még kisülhet belőle több is. (és terjed, mer minimum az egyik barátja is megvette, pont így..)
-
Köszi a válaszokat! Közbe észrevettem hogy ami a plató az rövidebb és valszeg azért nem rak oda fát.
Na ezt a törlést megnézem majd ha kell még menni a quarryba.
De várj mert két kis daru van. Az egyik ilyen harapós, na azzal nem tudtam felvenni a rakományt. A másikat meg még nem próbáltam.
De amúgy elvoltam én a nagy daruval is. Vittem egy pótkocsit és abba bakoltam. Meg is csináltam vagy 3 darus küldetést.
Köszi a tippet a fejőldésre de már tök elvagyok a saját játékomba a saját tempómba. Most is van 200k pénzem pluszba és a jelenlegi gépeimmel eddig minden feladatot megoldottam.
Majd valamikor megnézem az onlinet is de jelenleg plusszom sincs. -
Tegla80
addikt
válasz
Kvelstadt #124 üzenetére
morgen
A truck felepitmenye short-ra valo ezert nem engedi(alap palyakon nincs,de ha olyan helyre lepsz coop akinek van dlc akkor hasznalni is tudod.....a host eleg ha rendelkezik dlc-vel es Te oda belepve jatszhatsz nala dlc palyan)
A garazsban irja mikor rarakod az xy dolgot ,h mire jo vagy mennyi javitas,kerek,üa stb van benne.(hc uresen kapod)
Elhullott vagy nem kello arut akkor tudsz torolni(funktion menuben)ha mellette vagy(singliben potot is), de map-ot nezve es rabokve nem.
A nagy daru az kb disznek kell csak a jatekba mert minden aru emelheto kis daruval is ha ugyes az ember. Ma epp imandran szedtem ossze vele a vadaszgep roncsokat a kedvenc Azov 73210 el.
A leggyorsabb modja,h fejlodj ha publik coop jatszod es masok is segitenek,vagy belepsz mashoz es ha latod,h csinalja/csinaljak tobben a feladatokat akkor segitesz es az xp/píz az nalad is csilingel meg az upgrade is kinyilik vagy a jarmu is veheto lesz ha epp azt teljesiti mas. -
válasz
yodamester10 #123 üzenetére
Ez csak egy kép, nem ott vagyok. De meg fogom nézni egyenesbe.
A long lognál írta is de ott értettem is mert elfoglalta mind az alap részt mind az utánfutót ugyan az az áru.Még azt mondjátok meg hogy el tudom e tüntetni az elszórt árut?
Pl michigah qurryba elhagytam egy beton szálitmányt meg egy konténert és azok aztán ott maradtak. Nem lehet azokat valahogy törölni resetelni hogy eltünjenek?Ja és megkaotam a rendes darut és nagyin jó.
Nagyon tetszik ebben a játékban hogy pont itt egyszerűbb ahol kinlódás lenne ha nem így oldották volna meg.
Pl daru. Láda fölé viszem gombnyomás és be us van akasztva. Nagyjából felrakom a platóra, rányomok hogy rögzítse és helyére ugrik a doboz.
De ugyan ez az áru leadás, szaggazot vonalba menj be és kész.
Mondjuk úgy finoman hogy nem vagyok jó utánfutóval tolatádban.
Még a nyerges úgy ahogy megy.
Szóval imádom ezt a játékot, és megfertőztem egy haveromat aki tegnap meg is vette. -
Azt mondjátok meg nekem, hogy a képen látható platóra miért nem megy fel a medium log? Vagy lesz small log vagy mit lehet majd ott szállítani ezzel a fajta rakodó résszel? Mert az utánfutóba meg egy adag az oké.
(Bocs az esti képért, ma jöttem rá hogy lehet tekerni a napszakot)
Amúgy így is megcsináltam egy olyat hogy 3medium 3 long, szóval elvoltam egy darabig de megérte mert jó sok xpt meg pénzt kaptam. -
copass
veterán
válasz
yodamester10 #114 üzenetére
a modoknál ez oké.
viszont a regió,pénz és egyéb csalások belenyúlnak a fájlokba. azt már nyűgösebb visszaállítani... -
Staradder
tag
Most letöltöttem egy kb 700 mb frissítést, azóta betöltés közben kifagy a játék a menüig sem jutok el.
Valaki másnál is előfordul ez a hiba, mit tudok tenni? -
copass
veterán
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kvelstadt #115 üzenetére
A modok nem csak feltétlenül csalásra vannak kitalálva. Nyilván olyan verdák is vannak, amelyek nagyon megkönnyítik a játékot, de igazából szerintem ezeknek is van helye. Amikor nem akarod ugyanazt az útvonalon végigmenni 3x pl, mert 3 db rakomány kell és a játékban egyszerre csak egyet lehet vinni. És érzed, hogy igazából csak kínlódás az egész és semmi kedved hozzá. Ekkor lehet találsz egy olyan moddolt verdát, ami pl egyszerre el tudja vinni azt az árut. Ez a játékélményt növeli szerintem.
Szintén csak hozzátesz a játékhoz egy-egy olyan jármű-mod, amely jobbá teszi az alapjárgányt. Ilyen pl a moddolt Tatarin, amely gyakorlatilag egy az egyben az a játékban megtalálható verda, de erre már lehet tenni többféle abroncsot és van rajta vonóhorog is az utánfutóknak. Hol ebben a csalás? Szerintem sehol, ez a mod csak jobbá tette a játékot.
Én még egy moddolt verdát használok, asszem valamelyik nagy dög Koloh, vagy Koloc. Marha jól kinéző verda, sokat spóroltam rá, erre kaptam egy egy kis üzemanyagtankkal rendelkező verdát, amelyre az egyetlen pakolható cucc a kamion utánfutók húzására való beakasztó izébizé (grat magamnak
). Magyarán kaptam egy használhatatlan verdát. A moddolt változatára fel lehet pakolni egy csomó kiegészítót, talán a tankja is nagyobb és van egy csomó marha jó festés is hozzá.
De én azokat a modokat is csipázom, amikor fel lehet pakolni a teherautók hátuljára kisebb verdákat és szállíthatod őket. Szerintem ezek marha jó dolgok és csak adnak a játékélményhez, nem elvesznek.
-
Na erre nem is emlékeztem. De amúgy az én verdám sokkal. Menőbb volt mikor ez csinálta.
Yodamester10
Ps-en játszom, ott nem nagyon van mod de nem baj.
Ezekwt a fizetős dolgokat se vettem meg.
Elhiszem és tök megértem ha valaki csak csinálni akarja és nem küszködni, de én meg pont a progresst élvezem. Nem elég jó a gép vagy nincs még meg a jobb gumi. Nembaj majd meglesz.
Tegnap miután kétszzer felborultam másik uton mentem és ott meg berahadtsm a sárba. Volt vagy 10perc mire kimásztam de utána tök jó érzés volt az is. -
copass
veterán
válasz
yodamester10 #112 üzenetére
én nem szeretem annyira a modokat, mert nagyrésze csak legózás sajnos.
talán Rng3r az egyetlen kivétel. látszik hogy iszonyat sok munkát tesz bele. -
-
copass
veterán
válasz
Kvelstadt #108 üzenetére
később érdemes már hosszabb és erősebb csörlőket venni, mert életmentő tud lenni.
ismerős a technika: batman kanyar! -
Én se rögtön vettem meg, és nem is mindig azt használom mert próbálgatom a többit is meg van amikor jobban akarok haladni mint ahogy az tud.
Tegnap volt egy pillanatom megint. Nemtom a valóságba mennyire kivitelezhető de lehet itt ezen a ponton jön ki az hogy ez mégiscsak játék.
Szóval volt egy balos kanyar de a jobb oodalt meg szakadék volt és az "út" is kifelé lejtett én mag magas géppel voltam, félő volt hogy leborulok.
Na de balra volt egy fa, odakötöttem a csörlőt és olyan szép ívben bevettem a kanyart hogy meg is dicsértem magam az ötletemért. -
Köszi az infót mindkeettőtöknek!
Centrino
Na ez így már valami!
Plusz tapasztalódok is közben. Beragadok egy nagy sárba és próbálgatom minek mi a hatása.
Vagy pl ha valahol óvatosan kell menni akkor bekapcsoltam az L-t mert úgy lassabb a gép.
Az azov megvan. Első pályán valami rohadt pofátlanul ment át mindenen ami nekem addig kihívás volt.
Mintha nem szóltak volna neki hogy az ott durva sár szóval nem tudsz könnyen átmenni.Copass
Igen erre figyelek.
Pont azt néztem hogy lesznek gépek amikbe nem is lehet rakni awdt és diff lockot, amit látva haszontaannak tűnnnek, de biztos lesz olyan mikor jók azok is.
Ne adj isten lenne egy aszfaltozott rész ott jól ellennék ilyenekkel valami jó kis on road gumikkal. -
centrino
aktív tag
válasz
Kvelstadt #102 üzenetére
"A hagyományos differenciálmű nagy hátránya, hogy kétoldalt gyakorlatilag azonos nagyságú nyomatékot képes az útra vinni. Ha viszont az egyik oldalon például jég van a kerék alatt, az útra vihető nyomaték szinte nullára csökken – és vele együtt a másik, jobban tapadó oldalon is és a jármű nem tud elindulni.
Ilyenkor van szükség differenciálzárra, amely korlátozza (ezt hívják részleges differenciálnak) vagy teljesen megakadályozza a differenciálmű működését, azáltal, hogy a két oldalt egymáshoz fékezi."Magyarul sokkal jobb lesz a tapadás. Tipikusan orosz járgányoknál alapból állandóan működik, AWD-vel kombinálva tökéletes terepre. Ha a két kerék más felületen van, (vagy egyik épp levegőben lóg) akkor is le tudja adni a nyomatékot, nem ragadsz be, fel tudsz kapaszkodni. Azov 64131 pl elég erős, állandó AWD, állandó Difflock, nagy tank, alacsony fogyaszás.... (cserébe tempója inkább komótos)
-
copass
veterán
válasz
Kvelstadt #102 üzenetére
lényeg röviden: awd, difflock legyen a verdában. ha jó a gumi és erős a gép, akkor bármin át tudsz verekedni vele. pl.: bandit.
a hátránya az hogy a fogyasztás látványosan megugrik, nem kicsit.
tehát az ultimate verda: awd,difflock,mud tires jó nagy lehetőleg és krva nagy tank. -
Valamennyit értettem a videóból de a kocsikhoz még kevesebbet értek mint amennyit angolul tudok.
Pl tudtom hogy a diff lick az a differenciálzár de hogy az mit azt a valóságban sem tudom nem csak itt a játékban.
Tehát ez a játék nem azért hanem annak ellenére tetszik hogy járművek vannak benne. -
copass
veterán
válasz
Kvelstadt #100 üzenetére
itt elég jól elmagyarázzák
L, mint Low gears. alacsony áttétel, nem kaparja el magát.
H, high gear úton kevesebbet eszik
diff lock = differenciálzár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest