- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáltam csörlőzni de meg se moccant.
Az volt a baj hogy eleve ferdén áltam a darussal, de gondoltam hátha tartanak annyit a lábak. Hát nem. Picit emeltem már borult is. Ki kellett volna csörlőznöm egy fához a darust.
Aműgy imádom azazov 64et. Most is ott van a garázsba és el nem adom. Csak túl jónak éreztem, és úgy éreztem kinyirja a fejlődési progresst.
Nekem nagy élmény az hogy mindig csak egy kicsivel jobbat tudok venni vagy hogy végre kioldottam valamit.
Így érzem hogy fejlődök. De aza rohadék azov leszar mindent. Jobb mindennél ami most elérhető nekem és átmegy mindenen gondolkodás nélkül.
Szóval őt akkor használom (mert ő egy ő, nem pedug az) elfofyott a türelmem (ami fura de ritka) vagy ha semmi mással nem megy de az is ritka.Centrino
Mentettem a képet köszi.Corpuscle
És n az azov64en nevettem, mikor vált olyan hangja van minta letörne vagy öt f9gat a fogaskerékről, éseszembe jutott egy filmből egy mondat "Azér mer orosz"
Meg azon is hogy az amcsi verdáknak ilyen flancos neve van hogy white north star, az orosznak meg annyi hogy azov.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF // RTX 4060 8GB // i7 13. GEN // FHD 144Hz // 16GB DDR5 //GARIS
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs