Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A modok nem csak feltétlenül csalásra vannak kitalálva. Nyilván olyan verdák is vannak, amelyek nagyon megkönnyítik a játékot, de igazából szerintem ezeknek is van helye. Amikor nem akarod ugyanazt az útvonalon végigmenni 3x pl, mert 3 db rakomány kell és a játékban egyszerre csak egyet lehet vinni. És érzed, hogy igazából csak kínlódás az egész és semmi kedved hozzá. Ekkor lehet találsz egy olyan moddolt verdát, ami pl egyszerre el tudja vinni azt az árut. Ez a játékélményt növeli szerintem.
Szintén csak hozzátesz a játékhoz egy-egy olyan jármű-mod, amely jobbá teszi az alapjárgányt. Ilyen pl a moddolt Tatarin, amely gyakorlatilag egy az egyben az a játékban megtalálható verda, de erre már lehet tenni többféle abroncsot és van rajta vonóhorog is az utánfutóknak. Hol ebben a csalás? Szerintem sehol, ez a mod csak jobbá tette a játékot.
Én még egy moddolt verdát használok, asszem valamelyik nagy dög Koloh, vagy Koloc. Marha jól kinéző verda, sokat spóroltam rá, erre kaptam egy egy kis üzemanyagtankkal rendelkező verdát, amelyre az egyetlen pakolható cucc a kamion utánfutók húzására való beakasztó izébizé (grat magamnak
). Magyarán kaptam egy használhatatlan verdát. A moddolt változatára fel lehet pakolni egy csomó kiegészítót, talán a tankja is nagyobb és van egy csomó marha jó festés is hozzá. De én azokat a modokat is csipázom, amikor fel lehet pakolni a teherautók hátuljára kisebb verdákat és szállíthatod őket. Szerintem ezek marha jó dolgok és csak adnak a játékélményhez, nem elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Magyarán kaptam egy használhatatlan verdát. A moddolt változatára fel lehet pakolni egy csomó kiegészítót, talán a tankja is nagyobb és van egy csomó marha jó festés is hozzá.