- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hétvégén nagyot mentem.
Volt egy küldetés tegnap, michigan river islandról kellett átvinni egy ilyen hatalmas high saddle-vel vontatható fúrónak az alapját. Na hát sokat tanultam.
Pl hogy mi a különbség heavy duty és heavy duty között.
Nekiindultam egy kissebb géppel, nemtom a nevét de olyan mint pl a gmc. Ahogy kiértem a kikötőből és volt egy kis emelkedő ott feladta. Jobb motor, váltó, erós csörlő, minden ami kell de nem bírta felhúzni.
Na odamentem a pacific p12vel amit nemrég kaptam. Az annyit tud hogy diff lock és hátsó kerekes viszont a legjobb gumi van rajta amit eddig láttam. Aláakasztottam a nagy szerelvénynek. Megnyomtam agázt és úgy indult el mintha semmi gond nem lenne.
Ja és ennek a power to wight értéke vagy 6egység volt, míg a másiknak maxos.
Ja és találkoztam egy új kihívással is, mégpedig azzal mikor nem férek el. A smithwile damnál a hegyről lefele volt párcrész ahol alig fértem el úgy, hogy ne boruljak le a hegyről.
De biztos ki volt mérve ez előre, mert felesleges hely a kanyarokban egy centi sem volt.
És mikor végre leadtam a küldetést, az a megkönnyebbülés mint egy ds bossfight után.
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest