Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Corpuscle

őstag

válasz centrino #147 üzenetére

Én sorban haladtam, pucoltam ki a térképeket, egyelőre így folytatom. Taymyr-ig a KHAN 39 Marshall-on kívül (Alaska közepe táján szereztem be) más orosz, illetve egyéb dlc-s jármű nélkül. Mod-ot egyelőre nem piszkáltam, majd egyszer lehet. Ha újra kezdeném (amit nem fogok), csapatnám neki, amit bír.
    Korábban volt szó a fejlődésről, nehézségről. A fenti formában nekem Michigan utolsó (?) küldije volt a csúcs (Kola Peninsuláig). Én átrángattam a vizes sziklákon azt a behemótot, majd persze felakadtam a fatuskókban. Miután sikerült, nem kicsit könnyebbültem meg. Alaskából meg sem maradt bennem semmi nehéz küldetés. Ez volt a leglazább. Taymyr-t meg már az orosz gépparkkal megint nem éreztem olyan vészesnek. Kola-t nem szerettem. Csak a szívatást éreztem végig. Eddig Yukon sem vészes, itt baromi sokat kell ugyanazokon az útvonalakon közlekedni. A játék eleje volt még kemény, mire kitapasztaltam a dolgokat. Az aszfalt gumis sárban dagonyázás sem volt túl felemelő. Megváltás volt az első jobb abroncs. :)

Új hozzászólás Aktív témák