- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
reweptor #119 üzenetére
A K88H ilyen. Most kb. 46 USD, átjön "tréfa" nélkül.
Én egy intelligens BT kihangosító tartozéknak tekintem. Autóban és gyűlésen igen praktikus. Ha használom az órát, akkor mindig szinkronizálom a telefonhoz. Ha erre nincs szükség, akkor más egyszerű órát veszek fel. A telefont nem kell előrángatni autózás, biciklizés közben, ez jó, de pl. buszon, boltban mindenki hallja a beszélgetést, ez nem jó.
A szinkronizálásnál a telefonon lehet állítani, hogy a tel. pl. néma vagy rezgő vagy hangos legyen. A rezgő jó. Hívás jön: az órát megrázva fel lehet venni és beszélni, 20-50 cm távolságból, pl. kéz az autó kormányán maradhat, igaz a minőség nem túl jó. Lehet tapizva-elhúzva is az órán felvenni vagy elutasítani a hívást.
A telefonon (Zenfone 2) a felvett hívást vissza lehet venni a telefonra és jó minőségben beszélni. Általában ezt teszem. A telefonról indított beszélgetésnél is így kell tenni (másként az órán van a beszélgetés), ez 2 tapizás a telón.
SMS-ek átjönnek az órára.
Telefonkönyv (400 név egyenként több számmal) szinkronizálódik, az óráról is indítható hívás.
Pulzust néha mérek, nem biztos, hogy jó.
Sport funkciót még nem használtam.
Az óra pozíciója szerint ki-be kapcsolja a képernyőt, ez praktikus, használom.
Semmiféle működési zavar nem volt vele.
Az akku nem bír talán 2 napot se, én este vagy reggel töltöm, rövid a töltési idő. Érdemes csinálni valami kupakból egy tartót, benne a töltő csati, és csak rá kell helyezni az órát, más órákhoz adnak ilyenfélét, arról lehet másolni. Amúgy könnyen leválik töltés közben
Bőr szíjjal az igazi, én a fémet eltettem és vettem bőrt. -
alexw801
senior tag
Erre a felhasználási célra stabil és megbízható a K88H, de az kb. 46 USD. Tulajdonképpen egy intelligens BT beszélő.
-
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #105 üzenetére
Kérték tőlem a 4pda-ról, hogy próbáljam ki 4.2.1 Androiddal párosítani a K88H órát.
Hát, csak 4.1.2 volt, a Huawei MediaPad 10 FHD. Azzal is sikerült.
Itt olvasható:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=504542&view=findpost&p=49427619
Magam is nagyon meglepődtem, a tableten lévő funkciók szinkronizálódtak, természetesen telefonálni nem lehet így, a tablet nem képes rá. -
alexw801
senior tag
Egy K88H okosórát kezdtem használni (54 dollár a Gearbesttől).
Van valahol olyan fórum, ahol ez téma? -
alexw801
senior tag
Tulajdonképpen működik.
Nem tudom, hogy kellene egy reset-et csinálni, hiába nyomom hátul a lyukon...
Megjelent a bal felső sarokban dig óra képen egy piros x, ne tudom eltávolítani. Valami szinkronizálási hiba óta.
Párosítás után alapvetően az óra működik GSM hívással beszélgetésre, kimenő és bejövő. Függetlenül, hogy néma, rezgő, csengető az óra és/vagy a telefon.
Ha nem az órán akarok beszélni, akkor az indított vagy felvett hívásnál a telefonomon (ASUS Zenfone 2) lévő beszélgetés alatt látható menü kép bal felső gombja a bluetooth, ott a második lehetőség: "kézibeszélő fülhallgatója", ezt megnyomva lehet a telón beszélni normál üzemben, halkan. A felette lévő gombbal is a telón, de kihangosítva.
A Bluetooth hatóköre rövid eléggé.
Az akku idő még nem derült ki, 2 nap vagy több...
Unokának jó lesz, csak rá akarok jönni a bibikre. -
alexw801
senior tag
A ma megjött U8 klón órán (Gearbest) van Profiles / Alert type / Ring...Vib... stb., ott állítható, hogy rezegjen-e. Rezeg.
A 4pda-n
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=572608
azt írják, a gyártók néha kihagyják a rezgető bigyót, nem forrasztják be.
Semmi barométer, magasságmérő. Persze, hiszen ez nem U8, hanem clone/fake.
A BTNotification app-al ment.
Most lecseréltem a SMARTWATCH app-ra.
Majd próbálgatom, melyik jobb.
Firmware piszkálás nem lesz, ilyen kis sz@rt nem igazítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Energiaital topic
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest