Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reweptor
csendes tag
válasz
alexw801 #120 üzenetére
Az óráról való telefonálás funkciót ki lehet kapcsolni? (ha hívnak, előveszem a telefont, nem akarok óráról telefonálni..)
ill. ami számomra a legfontosabb: Gmail-es mailt megjeleníti?
Valamint ha hangouton írnak nekem, akkor azt is megjeleníti? (vagy csak annyit jelez, h írtak?) -
alexw801
senior tag
válasz
alexw801 #105 üzenetére
Kérték tőlem a 4pda-ról, hogy próbáljam ki 4.2.1 Androiddal párosítani a K88H órát.
Hát, csak 4.1.2 volt, a Huawei MediaPad 10 FHD. Azzal is sikerült.
Itt olvasható:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=504542&view=findpost&p=49427619
Magam is nagyon meglepődtem, a tableten lévő funkciók szinkronizálódtak, természetesen telefonálni nem lehet így, a tablet nem képes rá. -
alexw801
senior tag
Tulajdonképpen működik.
Nem tudom, hogy kellene egy reset-et csinálni, hiába nyomom hátul a lyukon...
Megjelent a bal felső sarokban dig óra képen egy piros x, ne tudom eltávolítani. Valami szinkronizálási hiba óta.
Párosítás után alapvetően az óra működik GSM hívással beszélgetésre, kimenő és bejövő. Függetlenül, hogy néma, rezgő, csengető az óra és/vagy a telefon.
Ha nem az órán akarok beszélni, akkor az indított vagy felvett hívásnál a telefonomon (ASUS Zenfone 2) lévő beszélgetés alatt látható menü kép bal felső gombja a bluetooth, ott a második lehetőség: "kézibeszélő fülhallgatója", ezt megnyomva lehet a telón beszélni normál üzemben, halkan. A felette lévő gombbal is a telón, de kihangosítva.
A Bluetooth hatóköre rövid eléggé.
Az akku idő még nem derült ki, 2 nap vagy több...
Unokának jó lesz, csak rá akarok jönni a bibikre.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest