- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
opeter70 #4233 üzenetére
Nem mondtam, hogy kell a MS fiók, ellenben nekem van és a szétkapcsolásnál erőteljes aggódást kaptam a skype weboldalon.
Egyébként meg minden változtatást és beállítást a webes felületen csináltam és természetesen ott is kijelentkeztem miután végeztem.
Nem állítom, hogy a legújabb verzió a ludas, mert nálam tökéletesen helyreállt, annak ellenére, hogy 3 eszközömön 3 különféle skype van, igaz mind a legfrissebb verziójú és ha nem használom valamelyiket akkor ki is jelentkezem.Ha nincs se MS se FB fiók, akkor az egyetlen megoldás a jelszó csere, majd uninstall a gépről és az eszközökről, majd a teljes takarítás utána, és egy reinstall.
Mondjuk én a w8.1 csempés beépített skype verzióját is eltakarítottam a gépről, mert az mondhatni önálló életet élt, és minden tiltásom ellenére bejelentkezett, vagy legalábbis úgy látszott, mivel ha elindítottam soha nem kért semmilyen adatot, csak indult és már bejelentkezett képernyővel fogadott. Ha ki is jelentkeztem, egy ismételt indításnál megint ugyanez történt. Az is lehet, hogy nálam ez oldotta meg a hibát, bár az is igaz, hogy immáron a MS fiók (a w8.1 miatt kell) és a Skype fiók jelszava már nem egyezik meg.
-
Clemi
veterán
válasz
opeter70 #4229 üzenetére
Egy pár sorral feljebb pont erről írtam! Nem vagy egyedül ezzel a gonddal.
1.) Változtasd meg a jelszót
2.) Válaszd szét a FB a MS és a Skype fiókot
3.) Jelentkezz be, majd ki minden eszközön
4.) az MS és a Skype fiókot kapcsold össze ismét de lehet a FB-ot isNekem így megoldódott. Most van skype kliens a telómon (WP) van a táblagépen (droid) és persze a PC-n (W8.1).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged