Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ponth ogy nincs központi szerver
Btw. szerintem az zavar be, hogy ez nem telefonálás. Tehát te ezzel nem tudsz egy sima telefont felhívni, csak olyannal tudsz beszélni, aki használja a programot. Ha így sem érted, akkor elmagyarázom: gondolom a Kazaa működési elvét ismered. Na most gondold el, hogy te is, meg akivel beszélni akarsz, az is csinál egy ''dinamikus'' fájlt, ami folyamatosan veszi a mikrofonba érkező hangot. S mindketten kölcsönösen s folyamatosan töltetik fel egymásnak ezt a fájlt, s egyben le is játszátok (a másikét, természetesen).
U.I.: Utólag visszaolvasva amit írtam: ha ez alapján megérted, akkor csak gartulálni tudok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Btw. szerintem az zavar be, hogy ez nem telefonálás. Tehát te ezzel nem tudsz egy sima telefont felhívni, csak olyannal tudsz beszélni, aki használja a programot. Ha így sem érted, akkor elmagyarázom: gondolom a Kazaa működési elvét ismered. Na most gondold el, hogy te is, meg akivel beszélni akarsz, az is csinál egy ''dinamikus'' fájlt, ami folyamatosan veszi a mikrofonba érkező hangot. S mindketten kölcsönösen s folyamatosan töltetik fel egymásnak ezt a fájlt, s egyben le is játszátok (a másikét, természetesen).