Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ponth ogy nincs központi szerver
Btw. szerintem az zavar be, hogy ez nem telefonálás. Tehát te ezzel nem tudsz egy sima telefont felhívni, csak olyannal tudsz beszélni, aki használja a programot. Ha így sem érted, akkor elmagyarázom: gondolom a Kazaa működési elvét ismered. Na most gondold el, hogy te is, meg akivel beszélni akarsz, az is csinál egy ''dinamikus'' fájlt, ami folyamatosan veszi a mikrofonba érkező hangot. S mindketten kölcsönösen s folyamatosan töltetik fel egymásnak ezt a fájlt, s egyben le is játszátok (a másikét, természetesen).
U.I.: Utólag visszaolvasva amit írtam: ha ez alapján megérted, akkor csak gartulálni tudok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Btw. szerintem az zavar be, hogy ez nem telefonálás. Tehát te ezzel nem tudsz egy sima telefont felhívni, csak olyannal tudsz beszélni, aki használja a programot. Ha így sem érted, akkor elmagyarázom: gondolom a Kazaa működési elvét ismered. Na most gondold el, hogy te is, meg akivel beszélni akarsz, az is csinál egy ''dinamikus'' fájlt, ami folyamatosan veszi a mikrofonba érkező hangot. S mindketten kölcsönösen s folyamatosan töltetik fel egymásnak ezt a fájlt, s egyben le is játszátok (a másikét, természetesen).