- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Emberi mozgás esetén minél kisebbet... felhők, stb. esetén érdemesebb csak nagyobbat használni...
De amúgy "kiszámolod"... hány percig akarsz felvenni és azt után hogy akarod összefűzni... ha 1sec, ha 5sec... alapból 25fps-el vágod össze, így 1perc valós felvételhez kell 1500db kép ezeket leoszthatod 1sec-re vagy 5sec-re így 1500mp vagy 7500mp időtartam kell az 1 perc elkészítéséhez...
-
mijos
senior tag
Sony Vegast ajánlom neked. Ismerős a szitu, ugyanebben a cipőben jártam. A sony túl nehéznek tűnt, nem láttam át. Ha youtube-on nézel pár tutorial videót, meg google-ba beírod, ki fog dobni pár találatot amik garantáltan segítenek majd. Ez volt a legelső videóm amit szerkesztettem, még az SJ4000-el. Ha én meg tudtam csinálni, neked is sikerülni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest