- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért ez meglepett. Magától átállt a wifi órája a nyárira.
-
Kivágtam ebben az erős 3 fokban tok nélkül a garázsba, hálózatról megy és éppen video lapse-t csinál (10s). Érdekel mit csinálnak a macskák éjjel a motorommal.
Kis led fényforrásom van, hogy lásson.
-
válasz
kippedli #804 üzenetére
Készült teszt ami összehasonlítja ezeket, most este hagy ne keressem vissza. Volt valaki aki vette a fáradságot és megnézte melyik mit tud. Ha olvassa biztos lelinkeli.
maj-viktor! Ami áfás olyat én nem ismerek. Vagy nélküle jön vagy nem kell. Banggood UK raktár áfa nélküli. MO drága, irreálisan és tojok arra, hogy nekik kell a haszon meg a kedves magyar állmnak fizetni ezt a sok szart, már kb csak a levegő nem adós. Ajánlgasson a hóhér itt magyar SJXXXX-et az, max annak nyerő aki NEM bérből és fizetésből él. << Ez egy kis én voltam, egy morzsa modi nélkül.
-
válasz
maj-viktor #801 üzenetére
Rossz napjaim vannak.
-
válasz
maj-viktor #792 üzenetére
39k körül van banggood. Ezt miért hagyjátok ki mindig? Költői.
-
válasz
maggi1886076 #786 üzenetére
Ön az 5000. aki nem, olvasott vissza! Csüccs le 1-es !
-
válasz
maj-viktor #779 üzenetére
Ő kezdte ne engem baszogass. Csak h kicsit magam mutassam.
-
válasz
maj-viktor #777 üzenetére
Banggood küldött ajánlatot, 93-ért odaadja.
Ott a wifi, de nyűgös. Nem gyorsabb ha ott a kijelző? Érted. Gyakran csak arra van idő hogy play, nem én vagyok a kameráért hanem ő értem, tudod ki tökölne ott vele. -
válasz
sznandi77 #757 üzenetére
Szia!
Nem mindennel értek egyet, de hosszú lenne kifejteni. Kimondottan a mA-es töltőkre mondom. Nem mindig annyival tölt, ez rengeteg dologtól függ. Én még így nem teszteltem, de addig a szintig igen, hogy ha vesz akkor 500 és 700mA között kér a töltőtől ha 100%-os akkunál dugom be egy 850mA-es töltőbe.
Ha ebben is van hővédelem mint a teló akkujában akkor érthető a fenti jelenség. Mondom hosszú, le kell mérnem egyszer. -
válasz
Attila444 #768 üzenetére
Én inkább attól tartok, hogy UGY és letörik.
De mondok még jobbat! A toldók nem kompatibilisek a gyári 5000-essel (mert mások a vastagságok ott is). Azaz a J-hook azt a részét ahova a csavar megy meg kellett hekkelni. A 4000-es J-hook talp lett összerakva az 5000-es J-hook csavaros oldalával (mert ugye ez bontható 3 kis csavarral).
Csalódás! -
válasz
Attila444 #759 üzenetére
Mert vastagabb a 4000-esé, nem csúszik be a helyére, de mutatom: [link]
Jobb oldali az 5000es, bal meg a 4000es. Már szét is szedtem kínomban hátha.Az összes gyárilag 5000-es ilyen csat jó a talpba, de amint előveszem a 4000 mellkas pántjából megmaradt verziót azonnal nem jó, mert vastagabb. Az 5000-esé meg lötyög a 4000 talpában. Ezt nem tudtam, rendeltem 4000-es J-hookot, rá is bsztam.
-
Valakinek nincs elfekvőben J-Hook SJ5000-hez? A 4000-esé nem jó.... A kis bzi kínai más anyagvastagsággal dolgozott.
-
Imádom ezt a kamerát!
-
válasz
fotosjani #720 üzenetére
Igen nektek fontosabb.
Annyit, hogy a dátumot nem felejti el akkucserekor amit nekem korábban megtett, a playback bugot nem javították még mindig és a wifi nevet is hiába írom át majd OK-ézom, nem változik meg. Más nincs, minden a régi. Se új nyelv, se rotate menu. Placebonak érzem a frissítést.Szerk: Video lapse eddig mit tudott? Most van: 1-2-5-10-30- 1min. Photonál: 3-5-10-20sec
-
Mert nem érdekli közölte. Jelenteni? Szrt sem ér, már korábban volt példa.
-
OLX-en összefutottam a saját képeimmel. Ha olvasod "barátom" vedd le!
-
Akkor te sem nézel review videókat, pedig abból kiderül, hogy eredeti vagy sem, mert van olyan aki beleírja, esetleg még a f/w verziót is megmutatja. A cica után a vidi közepén találod.
sőt a hirdetés alá kommentek is vannak. Sj4000 és 5000-rol is csináltam.
Én elvagyok. Az, hogy ti mit gondoltok az nem érdekel. A fesz keltéshez értek. -
-
Az isten verje meg olvassatok már vissza baszki.
-
Itt is feladom!
-
válasz
GeryGreyhoun #684 üzenetére
Elég régóta létezik, valaki innen linkelte anno.
-
válasz
GeryGreyhoun #682 üzenetére
-
válasz
Real_Necro #676 üzenetére
SJ5000 Waterproof Case test + GS500 Engine Noise (knock)
Nem tudom, de nem biztatott a szerelő. No de a videóra tessék koncentrálni. Nem kis szélzaj van a kiálló csavarok miatt. Ellenben megoldódik a menet közbeni töltés. Hátul a nyaknál bebújik a kábel és belső zsebben várja egy power bank. Viselni nem macera, nem kényelmetlen, nem is érezni. Egyedül akkor kell okosnak lenni amikor leveszed a bukót mert kiránthatod az egész kábelezést és letörheted a bukóról a kamerát. Egyértelműen hosszú túrákra jó.
-
Mielőtt szétesett a motor leteszteltem a tok szélzaját. Egy motor széthullását láthatjátok majd a videón. Most vágom! (Igazából innentől értelmetlen kamerát tartanom)
-
No, rendeltem az SJCAM-tól egy ilyet:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Posta:
2015-02-09-től máig tartott ideérni. NL post, TN-el. NEm a szállítás volt sok hanem mire feladták. Az majdnem 1 hét volt.
Maga a rendelés egyszerű. Paypallal kifizeted. Rendeléshez és később is a saját profilodon belül lehet kérdezni, én is kérdeztem, válaszoltak is. Kb ennyi. -
Újra kezdi másik fájlba, vágni meg lehet (35:41-et veszfel kb fájl limitig). Igen dobd be az akkut motorozás közben 40 percenként, de csak nézzük azt, hogy eleflejted, kimaradnak részek. Autópályán. Nyűg. Mire tőlünk eljutok a mátráig, 2x kell akkut cserélnem. Te meg legalább 3x cserélsz. A 4000es legalább 2 napot ment, melobamenet nézett. Ezeg úgy számolom 1nap és bent töltés hogy hazafele kibírja. 90 perc: sj4000, max 70 perc sj5000 wifi és ahogy mások mondják 40perces az sj5000 +
A legkisebb nyomkodás dtasztikusan csökkenti az üzemidőt, plusz a menetszél is nekem -10 perc legalább. 55 percet ment 70 helyett. Nektek k szr lesz azt mondom.
-
WIFI connection problem:
SJ5000 plus doesn't use "SJCAM HD" APP to connect wifi, as in the manual said, it uses ''LinkinEyes' APP to activate WIFI function after insert the sd card into the camera.
For IPhone users, you can search ''LinkinEyes' in the APP store to download, for the Android phone users, you can download from here:
[link] -
válasz
GeryGreyhoun #638 üzenetére
Azért mekkora difi már az 50k NO wifi meg a 37K wifi között. Soha többet semmit nem veszek MO-n.
-
5000+ ra nem jó az SJCAM HD? Nekem 7.6.10-es van ha jól tudom. Menni megy, de pl ha elfordítom a kijelzőt leáll az adatátvitel, BB-re portolva nem is lep meg. Amúgy jó. Az MXA alá is wifivel tettem be. Kint néztem mit lát.
-
válasz
-Mosquito- #623 üzenetére
Jó én 0 fokba tettem ki. Rendeltem vízálló tokot amiről tölteni is lehet nem arról van szó, csak szebb lett volna ha csak akkuval megy. Amúgy 55 percet ment 0 fokban.
-
Újabb érdekes, de nem meglepő felfedezés az 5000-ről. Hidegben lényegesen kevesebbet megy el az akkuja.
-
Tudjátok én szoktam méregetni. Ez az 5000 wifi igen igen nagy áram igényű. Olyan 300mA-al töltődik ha tökig lemerült, de ha megy és vesz akkor elszabadul a pokol. HA megy a kijelző akkor jellemzően 660-700mA-t kér, ha nem megy és itt a meglepi, akkor is csak alkalmanként csökken 500mA környékére. Kikapcsolt kijelzővel grafikusan jellemezve az áramfelvételét tüskéket kapunk egy idő/áram diagramon. Azért gáz a 700mA, mert az akkuja 3.7V 900mA-es. További siralmas dolog, hogy ha nem vesz csak a kezedbe van és megy a kijelző, már az (az akku nyers kapacitását elnézve) elég sokat kivesz belőle. Elmondható, hogy a porschebe tettek egy suzuki méretű benzintankot. Jó jó, de ne menj messzire. Az 5000+ ennél biztosan többet kér, olyan 800mA-re tippelek felvétel alatt. 1080P-ben néztem mindent.
-
válasz
bLaCkDoGoNe #604 üzenetére
Mi az, hogy 5-10 perces fájlokat csinál és nem tud fájlrendszer limitig dolgozni (FAT32)? Költői!
-
Jövő héten banggoodról lehet rendelni néhány 5000 pluszost angol raktárból. Ki van írva.
-
Végre hozzájutottam nyers plus felvételekhez. Most de tényleg, mivel tud többet az FPS-en kívül? Nézem nézem, látom, hogy jó meg minden, de ha már ilyen akkor más területekre is figyelhetett volna a gyártó. Aki tervezte nem tudta, hogy a 40 perc semmi? Tudta, csak sztak rá.
-
A wifis verziót (nem plus) használók biztosan belefutottak ebbe a bugba ami a play back menün belül várja a felhasználót. Bár elég 1x kiismerni a "hibát" és továbbiakban kezelhető, sőt elő sem jön, mert nem tud. Már írtam róla, igaz akkor csak kérdeztem. Válasz nem jött, fájjon a fejetek ha eltűnik az amit nem akartok.
Heeeeeeeee! -
válasz
bartal996 #586 üzenetére
Dehogy, 3.3Ah-s li-po akku bank, rajta ül a kamera és be van dugva töltőre. Munkába kiváló, ha meg tokkal akkor szintén ez csak kabátban az akku, oda bújik be a vezeték (rendeltem sjcamtól). Nem veszek egy rakás akkut, megoldom így.
A buzeráns bugos F/W miatt ma ezzel nyomultam: 7-Data Recovery Suite - Mert hiába volt kijelölve a fájl amit törölni akartam ha az utolsó legfontosabbat törölte ki. A kis b..i!
-
Megoldani látszik a keserves akku idő. Mint tokkal és tok nélkül is.
1 akkuval.
-
válasz
maj-viktor #578 üzenetére
Ha nem lenne mivel "venni" én is biztos beszabadulok az ittenibe, de érdeklődés hiányában meg sem néztem van e.
-
Hogyan csináljunk 31 perces üzemidőt a 70-ből? Nagyon egyszerű. Kell egy rakás fél-1-2 perces videót csinálni. Ergo mai nappal véglegesen ki merem jelentei, hogy jobban megéri elindítani a felvételt és úgy hagyni, mint sokszor csinálni kisebbeket. Az 1 perc még megy a kijelző olyan mint egy fekete lyuk az akkura nézve.
-
-
Fiúk! Érdekel valakit SJ5000-es sorozatra lencse védő kupak? Magára a kamerára és a vízálló tokra. Egyedül ez nekem drága játék! Csak a nyűg folyton vigyázni a lencsére. Akit érdekel az kérem jelezze felém! Valami történjen, mert ez egyenes út a karcok felé.
-
Thank you for shopping with SJCAM!
-
[link]
Ez a videó tipikus példája a minőség romlásnak. Vegassal kódolva már kockázza és még azt rakod fel Yt-re. Nem igaz, hogy nem lehet tartani a minőséget.settenkex! Meg lehet oldani külső akkuval, de ha lehet a kamera méretét és használatát ezért nem nehezíteném meg. A 70 perc is határon van. A 4000 volt az igazi.
-
válasz
GeryGreyhoun #489 üzenetére
Szted nem zsákutca a plus a 40 perce miatt? Mire elég az? Hát de tényleg.
-
Remélem csak gép bajom van, esetleg USB-m kopott. Rádugom és több variáció van. Minden esetben bekapcsol. Aztán változik mi történik. Vagy kiírja, hogy hálózaton van, ergo nem megy USB mass módba, nem is kérdez semmit. Aztán van, hogy töltést ír ki, megnyomom a mode gombot és megkérdezi USB mass vagy kamera, illetve van egy harmadik eset is, ezt USB 3.0-ba csinálja, bekaolcsol és azonnal megkérdezi USB mass vagy pc kamera mód. Most fixre kapott egy kábelt a gép hátuljából USB 3.0-án keresztül és így mindig megkérdezi USB mass vagy pc kamera.
-
Érdeklődnék a többiektől, hogy mi történik ha: Kamera ki van kapcsolva, USB-n gépre kötöd (ami már megy). Segítsünk már egymásnak, itt valahogy ez nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest