- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1600 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok jártas benne.
Szerintem a garancia akkor ugrik.
-
szuper94
tag
válasz
don pardon #1577 üzenetére
Visszanéztem a beszélgetéseket és ezeket a kamerákat november 23.-a után adták fel magyarországra. (Tehát az sjcam szerint elvileg akkor a jó kamerákat küldték ide) Nekem még nem volt alkalmam tesztelni az 1.2 es szoftvert de megnézem mit tud az 1.1 hez képest. Dobozhangot én az 1.1 nél sem hallottam, csak halkabb mint a sima 5000x. Ha meg csak a kamera szenzor változott az 5000x és az elite között akkor nem lehet hardveres hiba.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1577 üzenetére
Én már írtam nekik. A hanggal ők már nem foglalkoznak, egyértelmű, hogy csak a csere oldja meg.
A vízjeles problémát meg majd az 1.3 oldja meg.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1561 üzenetére
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1546 üzenetére
Ja én is beraktam vegasba, az van amit mondasz. Benyomtam youtuberól pár dolgot elég hangosan de nagyon halk és tompa. Ha közelről beszélek bele az elfogadható.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1541 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom. A második pedig az, hogy G2-m van aminek nem bővíthető a tárhelye.
Végül találtam egy kártyát de rá kellett jönnöm, hogy nincs most időm idebent bütykölni viszont első blikkre a hang nem jó.
-
bb0t
őstag
válasz
don pardon #1539 üzenetére
Az érzés, hogy nincs az egész cseszett cégnél egy micro sd... Felbecsülhetetlen.
-
don pardon
aktív tag
válasz
don pardon #1503 üzenetére
Közben megtaláltam az sj4000 fórumon
-
szabieable
aktív tag
válasz
don pardon #1498 üzenetére
"Az Elite vízálló tokja olyan, mint az összes többi 5000-nek. A 4000-es sorozatnak teljesen más a mérete, a lencsevédő sem megy rá."
Nincs 5ös szériám csak négyes, arra picit nagyobb a filter de rámegy. Fénykép alapján nekem úgy tűnt, hogy ennek inkább téglalaposabb a vízálló tok optika része, azért kérdeztem.Reggel jött email a paypaltól, hogy megkaptam a refundot bár az összeg még nem érkezett meg a kártyára. Ticketben csak a belső walletba akartak refundolni de lebeszéltem róla őket inkább
-
szabieable
aktív tag
válasz
don pardon #1494 üzenetére
Istennek se találok normális compare anyagot hozzá, sj oldalán pedig csak x elite van... tudom én vagyok a béna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest