- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
Furcsika #6310 üzenetére
Én raktam már a kutyámra a mell-hevedert. teljesen jó rá, vagyis jó lenne, ha kicsit vaskosabb lenne a kutyám
24kg -os amerikai stafford (szuka). Ha ettől nagyobb kutyára szeretnéd akkor jó lesz rá. Én szerintem rövidíteni fogok a heveder pántjain, úgyis elég hosszúak.
pgemil
Csatornámon találsz pár vízalatti felvételt. -
sunnysys
tag
válasz
Furcsika #6312 üzenetére
Ok, megírom, mit válaszoltak!
Az enyém mellé nem volt odaírva, hogy nem adnak, de az sem, hogy adnak.
>> Uk Standard International Shipping: 7-10 business days
>> Flyt UK Express(Tracked): 2-6 business days
Mivel, azt hittem, hogy a kettő között a lényegi különbség a Standard-Express különbség, és korábban olvastam a 20$-áros határról (amiről most kiderült, hogy 25$) több fórumon is, gondoltam, hogy kapok hozzá... -
sunnysys
tag
válasz
Furcsika #6309 üzenetére
Kaptál hozzá végül Tracking Numbert?
Csak azért kérdezem, mert egyrészt jött egy automatikus emailem, hogy a státusz "shipped"-re változott, és "Tracking information may not be immediately available. If you have questions about this shipment, please read Banggood Help Center about shipping."
Eszerint akkor lehet, hogy még lesz Tracking Number?Másrészt az idézett szövegben szereplő Help Center szerint adnak TN-t 25$ felett: Why didn't I Get A Tracking Code? Itt az is szerepel, hogy ha mégse kaptunk, írjunk nekik. Én most írtam, de gondolom, már csak hétfőn olvassák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest