- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minstrel
senior tag
válasz
sityupityu #13435 üzenetére
Mozgásérzékelő vagy g szenzor nincs bekapcsolva?
-
BalanceR
addikt
válasz
sityupityu #13420 üzenetére
Ahhoz, hogy ez a remek új app kapcsolódjon a kamerához, először be le lépnie a fiókba, ha letiltod a 3gről, nem tud belépni, ergó nem tud a kamerához sem csatlakozni.... -
BalanceR
addikt
válasz
sityupityu #13418 üzenetére
És ha letiltod, hogy lépsz be?
-
BalanceR
addikt
válasz
sityupityu #13415 üzenetére
Nem a spam miatt nem akarom a reges appot használni, felesleges adatforgalmat generál, 3g-n, pláne külföldön, ahol a roamingdíj az eget verdesi nekem ne töltse le a hülye likeolható képeket, videókat....
-
Triggerer
csendes újonc
válasz
sityupityu #13413 üzenetére
Nem akarok regisztrálni, csak használni, valakinek csak megvan a régi app mentve, vagy ha valaki még nem frissítette, és rootolt, a /data/app mappából megoszthatná nekünk.
-
Triggerer
csendes újonc
válasz
sityupityu #13410 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
sityupityu #13382 üzenetére
Koszonom mindenkinek, benne volt az alapban, csak valami ra volt csiptetve es ugy lattam, hogy nem lehet levenni rola.
-
regos
tag
válasz
sityupityu #13379 üzenetére
Köszönöm meglett :-)
-
mokus1
addikt
válasz
sityupityu #13378 üzenetére
-
mokus1
addikt
válasz
sityupityu #13371 üzenetére
Melyiket hasznaljatok? Ket program is van.
Sjcam HD
Es
Sjcam Zone (2016.08.15en frissult)
Az sjcam zonet kell hasznalni, az friss.
Sokkal jobb mint a regi, kevesebb bug es mostmar mindenr lehet allitani.Elvileg az uj firmwarerel stabilabb a wifi, nekem a kep is tisztabbnak tunik.
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13373 üzenetére
Ha így lenne is kéne, hogy legyen "frissítés" opció storeban, ami nincs.
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13371 üzenetére
Múlt héten töltöttem le az appot, most nekem semmi frissítés nincs. Mikori frissítés ez?
-
mokus1
addikt
válasz
sityupityu #13368 üzenetére
Itt a jó [link]
Kimaradt a :.
-
mokus1
addikt
válasz
sityupityu #13368 üzenetére
Frissitettek a mobil appot.
-
Dewke88
csendes tag
válasz
sityupityu #13362 üzenetére
Már megolt sajnos, megcsinálom és ha bekapcsolom,világít a piros a kék,meg a tetején a sárga,de a kijelző csak fehér. Olyan mintha menne,csak a kijelző mutatna csak fehér színt.
Van 11 verzió,honnan tudom hogy melyik az enyém?
-
Dewke88
csendes tag
válasz
sityupityu #13360 üzenetére
Sziasztok!
Interneten vásároltam,de rendes üzletből,eredetiség jelző fényes matricával meg mindennel.
Most próbálok jobban utána járni,az írják hogy kell egy régi verzió,formázni az sd kártyát,rátenni,bedugni és rendes töltőre rakni, 30 mp ig kell nyomni a a bekapcs gombot és ha megjelenik a töltés ikon sínen vagyunk,de nem jelenik meg. Nem találok rá rendes eredeti 1.2 vagy nem tudom milyen Fw. segítsetek pls.ötlet?
Hálám üldözni fog!
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13351 üzenetére
Szerintem kevés. Fejpánttal együtt meg biztosan merül.
-
Markizmark
addikt
válasz
sityupityu #13346 üzenetére
Valószínűleg én is inkább veszek majd erre a célra külön egyet, csak kíváncsi voltam van-e tapasztalat a tartós autóskamera használatot illetően. Megvakult-e egy foltban, szétrázkódott, megfőtt, kifingott az akksi... stb.
-
sto1911
veterán
válasz
sityupityu #13344 üzenetére
En ki szoktam venni (kb. 3 mp), es nem hiszem, hogy a kinai alja jobban birja a napfenyt
-
Markizmark
addikt
válasz
sityupityu #13340 üzenetére
Direkt autós kamerák közül is 20k-nál kezdődik a használható kategória.
-
sto1911
veterán
válasz
sityupityu #13340 üzenetére
En meg 90%-ban autos kameranak vettem. A kinai ajanlott sz@rok fel-egy ev utan bedoglottek, aztan lekerultek az ajanlott listarol, most van mas. Semmilyen garancia nincs viszont ra, hogy nem fognak elromlani.
-
Mustadjoci
tag
válasz
sityupityu #13301 üzenetére
ezt olvasom az összefoglalóban:
A 4Mpixeles OV4689 érzékelő viszont már 120 (valódi) képkocát ad 1920x1080-as felbontáson. Ezzel is magyarázható az SJ4000+ verzió borsos ára.kövezzetek meg de a 1080p az nekem 1920x1080 képkocka.
a valóság az pedig, hogy 60 képkockát tud 1920x1080ban. tehát hibás az összefoglalő.
vagy én vagyok a fa.. ? -
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13307 üzenetére
Igen, jól mondod(írod.)
Úgy van ahogy írod: "720-ban van 120 képkocka, 1080-ban csak 60."
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13301 üzenetére
Nekem mintha nem ez lenne benne. reklamáljak?
Egyéb speciális kalakítású kamerák
SJCAM X1000 WiFi (aluminium ötvözet ház)
SJ1000 (sisak kamera)
SJ2000 (sisak kamera)
SJ3000 (sisak kamera)
SJ3000 WIFI (sisak kamera)
A zárójelben szereplő DSP, és optika típusa. Pl. az AR0330-al szerelt kamerák is tudnak 60fps-el rögzíteni, ez nem biztosít valódi 60 képkockát másodpercenként. Valójában minden második képkockát megismétel(double frame, not true 60fps). A 4Mpixeles OV4689 érzékelő viszont már 120 (valódi) képkocát ad 1920x1080-as felbontáson. Ezzel is magyarázható az SJ4000+ verzió borsos ára.
Az 5000-es sorozatban jelenik meg a első alkalommal a 4k felbontás, igaz csak 24fps-el (5000x).
Az elérhető színválaszték: -
Mustadjoci
tag
válasz
sityupityu #13296 üzenetére
köszönöm, akkor az összefoglalóban lehetne ezt javítani.
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #13287 üzenetére
Ja értem, én Tapolcára akarok elmenni ott brutál felvételeket lehetne csinálni a bottal.
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #13278 üzenetére
Tescoba szambáztam a minap, találtam egy 6 rongyos botot de valaki kilopta belőle a telótartót meg a bt távkapcsit így 800 forintra le volt árazva. 94 centis, de ennél hosszabb nem is kéne...
-
Attila444
aktív tag
válasz
-
mokus1
addikt
válasz
Én Mediamarktban vettem 1,18m azt hiszem, talán 3000 ft volt.
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
Ez jutott eszembe róla.
-
válasz
sityupityu #13240 üzenetére
Most nézem, hogy az SJCAM Magyarország és az Electropoint ugyanaz a cég.
De lehet, hogy csak nekem új.
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13238 üzenetére
Ez nem hazai?
Illetve miért a + verziót választotta?
-
+vakultam
csendes tag
válasz
sityupityu #13228 üzenetére
Igen, nekem ők rendezik a garanciát !
-
regos
tag
válasz
sityupityu #13207 üzenetére
Én kérek elnézést...
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13207 üzenetére
Így van. Szóval?
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
sityupityu #13157 üzenetére
+1
-
kodaki
újonc
válasz
sityupityu #13069 üzenetére
Ez elárulja, hogy Te hogy gondolkodsz
Én csak azt akartam mondani, amit leírtam: az 5000-es szériának tovább lesz terméktámogatása. Gondolj csak bele, az SJ4000-et már nem tudják máshogy megújítani, minthogy 2 inch-es kijelzőt kapott és a régi 1,5" kijelzővel M10-nek nevezik a teljesen ugyanolyan kamerát, más házban. Az 5000-nek még nem kell a ráncfelvarrás, habár az új SJ4000 elterjedése után rá fog férni...
-
sto1911
veterán
válasz
sityupityu #13132 üzenetére
Koszi mindkettotoknek!
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #13120 üzenetére
Nekem is ez ugrott be de az mindegy csak nem egyszerű
-
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #13117 üzenetére
Értem kösz az infót
-
mokus1
addikt
válasz
sityupityu #13072 üzenetére
és a FHD 60FPS-e duplázott vagy natív?
-
fukyu
tag
válasz
sityupityu #13013 üzenetére
Berendeltem én is egyet, meglátjuk...
A sisakra akasztható megoldás nekem nagyon nem jött be.
-
válasz
sityupityu #12981 üzenetére
Egyébként belátom, hogy ez a frissítés nem is olyan rossz dolog, pedig én mindig frissítés ellenes voltam.
Már többször írtam, hogy mielőtt elajándékoztam volna az SJ4000 wifimet frissítettem (előtte sosem volt).
Nekem ebben a kamerában többek között az nem tetszett, hogy baromi sápadt, élettelenek voltak a színek. Nos, a frissítés után ez megváltozott, jóval élénkebbek lettek a színek. Ha ezt tudtam volna akkor már hamarább cseréltem volna fw-t. -
válasz
sityupityu #12977 üzenetére
Hogy rossz a szoftver egy új kamcsiban.
Szerk: Jaa matatta ok vágom jó.
-
válasz
sityupityu #12970 üzenetére
Köszi bár elég béta, ma már nem ilyen lenne.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12938 üzenetére
Második bekezdés közepe. Ott írja, hogy Edigitalos vásárlásnál is Wayteq jótállási jegyet adnak például.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12938 üzenetére
Tessék, egy netről szedett Wayteq jótállási jegy, tegnap hasonlót láttam a Metroban a kamera dobozban.
Ehhez pedig nincs csak egy bolti garilap, így vagy elfogadja a Wayteq vagy nem.
Lehet amúgy simán elfogadja, elég nekik mondjuk a számla.
De van egy olyan érzésem, hogy itt meghibásodás esetén az Electropointhoz kell küldeni és ők intézhetik a Wayteqnél. Ezért is adtak saját gépelt garancia lapot.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12936 üzenetére
A Metro ad jótállási jegyet például, ami a Wayteqhez szól, itt pedig csak egy gépelt bolti garipapír van, amin sehol nem áll még a Wayteq neve és címe sem, hanem csak az Electropoint címe.
A kamera attól természetesen eredeti, csak nem biztos, hogy így a Wayteq intézi a garit. De lehet, hogy igen, ha megegyeztek velük.
Egy biztos, hogy Wayteq jótállási jegy nincs.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12934 üzenetére
Ezen nincs rajta, csak az Electropoint címe. Egy sima általuk gépelt garancialevél.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12932 üzenetére
Adtak garancialevelet és számlát.
De ez nem Wayteq garipapír. Tegnap a Metróban olyan volt a dobozban, láttam.
Ez csak egy bolti gari.
Gondolom attól a Wayteqhez küldik, ha gariztatni kell. Csak érdekes, hogy nincs Wayteq feliratos garipapír. Csak egy sima általuk írt bolti.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #12927 üzenetére
Webkamera funkció vagy akár nem tudom miért tudnád nézni tv-n amit a kamera vesz. Én drónon használom a kamerát, a kamerából ki kell vezetni a jelet a videóadóba és az továbbítja a monitornak. Nekem meg pont sikerült egy olyat kifognom aminek pont a TV kimenete a rossz.
-
mokus1
addikt
válasz
sityupityu #12914 üzenetére
Hülyeséget kérdeztem, de sajnos már nincs raktáron.
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #12897 üzenetére
Hmmmm.... Elég jól bírják valóban, bár ha 60 fps-re állítod nyilván lefeleződik az idő. Én mondjuk csak abba veszek fel, nem látom értelmét a 30-nak. (5000x elite)
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #12916 üzenetére
A vízálló tok tetején van, ezzel tudod bezárni(összehúzni).
-
santa clause
aktív tag
válasz
Egy sötét fekete szobában jó hogy kibir annyit, majd ha viszed terepre akkor mondj verdiktet. Szerintem ha 1 órát tudsz venni az már jónak számít.
-
válasz
sityupityu #12907 üzenetére
Pedig de. Engem is meglepett, de egyikkel azonnal törölte másikkal kicsit tartotta. Még az 5000x is ilyen volt.
-
válasz
sityupityu #12904 üzenetére
F/w-töl is függ. Tapasztalat.
-
Calibra72
aktív tag
válasz
sityupityu #12904 üzenetére
Igen, ez mondjuk nem túl pozitív
Kéne tenni egy elkót a kamerába, párhuzamosan az akkuval.
-
Calibra72
aktív tag
válasz
sityupityu #12902 üzenetére
Na igen, nem sok értelme lenne
-
Calibra72
aktív tag
válasz
És ezt ki vagy bekapcsolt képernyővel bírta ennyi ideig? Mármint gondolom ott is van olyen opció mint a 4000-nél, hogy 1 perc után lekapcsolja az lcd-t.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12893 üzenetére
De az M10 jobban tetszik, pár ezer Ft plusz nem érdekelne.
Amúgy az M10+ sokkal szebb képet ad az SJ4000 wifitől?
Azt írod, hogy előtte olyan kamerád volt, így van akkor összehasonlítási alapod.
-
válasz
sityupityu #12889 üzenetére
Éjjel "teszteltem" az M10+-t (lefekvés előtt felvételre állítottam) és hát baromi nagy meglepetés ért. Arra voltam kíváncsi, hogy felvétel közben meddig bírja az aksi. Egy 16 GB-os kártyát tettem bele, ami kb 2 óra 10-14 percig elegendő ha a kamera 1080-ra, és 30 fps-re van állítva. Reggel ki volt kapcsolódva a kamera. De nem azért mert teljesen lemerült, hanem azért mert full tele volt a kártya és már nem tudott mire venni.
Nem viccelek!
Amikor bekapcsoltam még mindig volt benne kraft, kettes szintről váltott le egyesre. Nem tudom, hogy mennyire mér arányosan, de mindegy is, mert a több mint két órás felvételi idő már önmagáért beszél.
Ma kipróbálom egy nagyobb kártyával szintén ezen a felbontáson, hogy mit tud valójában egy aksival.
Nem gondoltam volna, brutális, hogy mennyivel tovább bírja ugyanazzal az aksival mint az SJ4000wifi.szerk: Gondolom mozogva, változó fényviszonyok között stb használva valamivel többet fogyaszthat, de úgy vélem a fentiek alapján, hogy a két óra így is garantált.
-
rayoliviero
veterán
válasz
sityupityu #12889 üzenetére
Sj4000-hez hasonlítva tetszik jobban az M10.
M10+ is tetszene, de az már 30 000 Ft a legolcsóbb helyen, annyit nem szívesen szánnék rá, mert az egy hetes nyaralásomon kívül nem fogom használni semmire, utána el is adom. Ezért gondolom, hogy elég az M10, ami kinézetre jobban teszik az SJ4000-től.
sto1911:
Ahh, ahhoz nem lenne képem. Eladom majd pár ezer Ft-tal olcsóbban.
-
Calibra72
aktív tag
válasz
sityupityu #12861 üzenetére
Igen, általában javítanak a frissítésekkel, bár láttam már ellenpéldát is
Itt is variáltak a fehér egyensúllyal, és még néhány dologgal.
Összességében elmondható, hogy érdemes kipróbálni az újabb szoftvereket, legfeljebb ha valami nem tetszik visszarakhatjuk a régit. -
Calibra72
aktív tag
válasz
sityupityu #12843 üzenetére
Szerintem is eredeti a kamera.A Kínaiak szokták váltogatni a csomagolást,ezzel ne foglalkozz.Az SJ4000 esetében is voltak változtatások....
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #12843 üzenetére
Ne aggódj ez tuti hogy eredeti, az összesnek megújult a doboza azért más a tiéd.
-
bbubby00
őstag
válasz
sityupityu #12835 üzenetére
Nagy kapacitású powerbankot rá
-
pacman789
aktív tag
válasz
sityupityu #12829 üzenetére
gyártó honlapjára felmész, onnan letöltöd és ott van leírás is. Csak figyelj, hogy ott csak a 1,5"-os kamerákhoz van az FW. A leírás alapján nagyon nem tudod elrontani..:S
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz
sityupityu #12804 üzenetére
Nekem sem volt velük egyszer sem problémám! Ajánlom őket.
-
PioDVD
senior tag
válasz
sityupityu #12802 üzenetére
Az egyik ajánlott hely. Én tőlük vettem, másnap itt volt. Egyetlen hátrányuk, ha garanciában vissza kell küldeni a cuccot, az valószínűleg Szlovákia és drágább, mint itthon. De nem néztem utána.
-
regos
tag
válasz
sityupityu #12804 üzenetére
Én az Eustocktól rendeltem nemrég a 4000+ wifist.
Korrektek voltak még egy ingyenszállításos kupont is kialkudtam tőlük :-) -
Tegla80
addikt
válasz
sityupityu #12800 üzenetére
Amikor kiraktam a linket,aznap jelent meg naluk.....(mashol nemtom,h volt/van e)
Lehet nincs meg senkinek innen,ezert a csend. -
Calibra72
aktív tag
válasz
sityupityu #12800 üzenetére
A magam részéről, biztosan M10+ kamerát vennék most. A kollégámnak ajánlottam drónra főként a stabilizátora miatt, nemsokára vesz is egyet.
-
válasz
sityupityu #12796 üzenetére
Valaki tudna valamit mondani, mert vásárlás előtt álok.
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #12782 üzenetére
Méretben...és árban
-
Syd69
aktív tag
válasz
sityupityu #12776 üzenetére
nem az "e-öböl és társai"-nál kapható cca. ötezer forintos kameráról.
-
Calibra72
aktív tag
válasz
sityupityu #12767 üzenetére
Az is igaz
Persze a tulaj gondolom nem annyira örül a történetnek .............
-
hszilard666
veterán
válasz
sityupityu #12763 üzenetére
Igen, legalábbis alapból magyar volt.
-
hszilard666
veterán
válasz
sityupityu #12761 üzenetére
Nem, wifiset.
-
maj-viktor
őstag
válasz
sityupityu #12737 üzenetére
Electropoint.hu / sjcammagyarorszag.hu !?
Kuponozásról poszt várhatóan lesz pár napon belül SJ4000HUN-on...
-
Octi
aktív tag
válasz
sityupityu #12728 üzenetére
Van benne magyar nyelv
-
santa clause
aktív tag
válasz
sityupityu #12709 üzenetére
Nem!!!
SJ4000+ Wifi vásárlásánál tudtok mondani nekem megbízható boltot??
sjcammagyarorszag.hu-n találtam egész jó áron.
Valaki vásárolt innen már??? -
fukyu
tag
válasz
sityupityu #12684 üzenetére
És ha mozgatod a fejed, akkor sem esik le?
Kézzel könnyedén le tudtam szedni a ragasztást, ezért is félek. Lehet odaragasztom pillanatragasztóval, úgyse akarom sűrűn leszedni a konzolt.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #12401 üzenetére
Sziasztok, egy sj4000+ wifi(fel) gombja benyomódott, tehetek érte valamit?
-
sto1911
veterán
válasz
sityupityu #12624 üzenetére
Vettem bele memoriakartyat, csak olvaso hijan nem tudtam mashogyan tesztelni, csak a kameraban. Igy vagy 2 ora hosszat USB hattertar modban volt a gepre kotve. Ugy gondoltam, hogy ez nem meriti, de ezek szerint megis.
-
stevejim
csendes tag
válasz
sityupityu #12533 üzenetére
Természetesen tokkal
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12479 üzenetére
Hát igen, az enyémen a power gombot már megkezdte
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12477 üzenetére
Szerintem a helyük megegyezik, a rugóerőre lennék kíváncsi, a nagy gombosnál az elég combos.
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12475 üzenetére
Felhős égboltnál (szórt fény) a szín különbség elhanyagolható, mondjuk az elmosás kicsit zavar. Az okát nem tudom, lehet a silány lencse anyagminőség
Nekem amúgy csak 1bajom van a vízálló tokkal, nem lehet benne sem tölteni sem gépre dugni a kamerát.
Lehet veszek egy ilyet és szét faragom.
[link]
Kérdés, nekem a nagy gombos tok van (SJ4000+), ahhoz képest milyen a sima SJ4000 kis gombos tok? Itt főleg a gombokra gondolok
-
ficario
csendes újonc
válasz
sityupityu #12450 üzenetére
Köszönöm.
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12458 üzenetére
Igen, de csak abból lehet észre venni hogy a kép széle nem ugyanott van ha felrakjuk a szűrőt.
-
TaaT
nagyúr
válasz
sityupityu #12456 üzenetére
Lehet a nagyobb látószöget csinál szebb kifejezés lett volna
-
EczkE
veterán
válasz
sityupityu #12445 üzenetére
Okes, koszi a segitseget!
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
sityupityu #12435 üzenetére
igyvan, a lencse része kidudorodott a tokban, alig lehetett becippzározni...
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
sityupityu #12431 üzenetére
nekem volt, az aliexpresszről negyed ennyiért vettem, de szorosan fér csak bele, elajándékoztam...
-
krumplista
tag
válasz
sityupityu #12425 üzenetére
Biztos, hogy nem kompatibilis?
A cikket nem olvastam végig, de végiglapoztam. Van ez a kép:
Nekem kompatibilisnek tűnik. Legalábbis kinézetre stimmel, de attól lehet méretbeli eltérés. -
AndrewTdi
addikt
válasz
sityupityu #12423 üzenetére
Olvastam, jónak tűnik. de egy két gondolatom lenne. Sajnos bekövetezett az, amire már régebb óta számítok. Mégcsak kicsit sem kompatibilis a GIT kiegészítők a gopro vagy sjcam cuccokkal. nyilván ez is biznisz, de jobb lett volna ha az.
Továbbá a youtubera feltöltött tesztvideók nagy része egy rakás sz@r. A tesztvideókészítők és feltöltők 80%-ra amikor összerak egy videót, olyan szar minőségben konvertálja, hogy a youtube olyan szinten elbaxa minőséget, egyáltalán nem lehet kiindulni abból a videóból.
Nagyon sokszor futok bele olyanba, amikor pixeles, kockás, elmosódott a videó, pedig hozza a 1080p lehetőséget. Még nem találtam olyan, az eredeti nyers videó minőségét érintő összehasonlító tesztet, amiből kiderülne, hogy a legújabb firmwarerel rendelkező sj4000+ és 5000 elite között mi és mekkora a különbség.
A legújabb, 2.8 as firmwaerrel a 4000+ nagyon meggyőző videókat csinál mint fénnyel szemben, mint kontrasztos környezetben. sokkal jobbakat mint amikor kijött. Ezzel szemben a 5000 eliteről fellelhető videókon nem látok változást.
Ezért megnéznék egy rendes nyers videót a gittől és a sj4000+ról is.
A cikkben lévő éjszaka videót nem tudom hogy sikerült elkészíteni a sj4000+szal, de annál sokkal szebb videót csinál az enyém.De tényleg meggyőző lett a GIT.
-
törölt tag
válasz
sityupityu #12397 üzenetére
Természetesen a vízálló tokban esett le...
-
kiskacz
senior tag
válasz
sityupityu #12409 üzenetére
A sisakon, hogy rögzíted? Ragasztva van a talp? Én nem merném így felrakni... vagy van valami rögzítő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Mercedes topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest