- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BalanceR #13421 üzenetére
Találtam megoldást az új app problémára.
Ezt is lehet használni net nélkül! Mint ahogy korábban okoskodtam, ha nem akarod megadni a rendes mail címedet akkor egy kamut is megadhatsz. Kitalálsz hozzá egy akármilyen jelszót. Fogod és regisztrálsz ezekkel, majd belépsz. És itt a lényeg, itt van a kutya elásva! Hogy nem szabad kilépni! Viszont így bármiféle net nélkül is tudsz csatlakozni a telefonnal a kamerához bármikor, és tudod azt használni úgy mint a korábbi verziókkal. Nem kell hozzá sem mobil net se semmi. Kipróbáltam működik!Annyi, hogy ha nincs netkapcsolat úgy nem is tudsz feltölteni tartalmakat, de hát ezt gondolom nem is sokan akarjuk.
Tehát az itt felvetett kérdéseim és kétkedésem helyénvaló volt. A kulcs, hogy ne lépj ki a bejelentkezés után, és utána már net nélkül is bármikor tudsz kapcsolódni a kamerához.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest