- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila444
aktív tag
válasz
rayoliviero #12946 üzenetére
Azért a sufni gsm-től nagyon messze állnak azok az eladók, akikről én beszélek.
A sportkameráknál egyáltalán nem nagyobb név a Wayteq, mint pl az Electropoint.Én belelátok ebbe az egészbe, tudom, hogy ki hova tartozik, tisztában vagyok az erőviszonyokkal is, nem csak úgy kitalálom amiket itt leírok. Hidd el, hogy jól jártál és ne pánikolj feleslegesen.
-
Attila444
aktív tag
válasz
rayoliviero #12941 üzenetére
Na akkor tegyük tisztába a dolgokat, ha már teleszemetelted a topikot ezzel a baromsággal.
Nem értem honnan jött ez az egész. Miért lenne ebből bármilyen hátrányod? Mi köze van a wayteq-nek bármihez?
A Wayteq csak egy importőr, akinek van pár viszonteladója, ezek adnak wayteq-es garipapírt a kamerához, ennyi.
Az Electropoint nyilván nem fog ilyen papírt adni, mivel semmi köze a wayteq-hez, ahogy pl nekem sem és még sok más eladónak sem.
Magyarországon törvény írja elő, hogy az eladó köteles minimum 1 év garanciát vállalni az ilyen termékekre, amit a számlával tudsz érvényesíteni, nem kell hozzá semmilyen más papír.
Garanciális probléma esetén nem fogja senki sehova küldözgetni a kamerát, hanem megjavítják, vagy ha ez nem lehetséges, akkor kapsz helyette egy másikat, legalábbis nálam ez így szokott kinézni.Nem kell pánikolnod, főleg úgy, hogy semmi baja a kamerádnak...de ha bármi lesz, akkor biztos meg fogják oldani és sokkal gyorsabban mint a wayteq.
-
santa clause
aktív tag
válasz
rayoliviero #12940 üzenetére
Edigital-nál vettem én is bár én 5000x elitet, de nekem is sima számlám van csak.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #12940 üzenetére
A Wayteqet felhívtam, azt mondta a szervizes, hogy Wayteqes jótállási jeggyel lehet hozzájuk küldeni. De ő sem nagyon tudta. De szerinte, ha ehhez nem adtak Wayteqes jótállási jegyet, akkor a garit az Electropoint intézi, vagyis oda is kell küldeni meghibásodás esetén. Ami küldheti tovább akár a Wayteqhez vagy saját maga intézi, ezt nem tudta megmondani.
Ennek annyi a hátránya, hogy lassabban intéződik a gari, ha az Electropint is tovább küldi a Wayteqhez. Ha viszont rögtön cseréli meghibásodás esetén, akkor rendben van, az gyors lehet. Vagy harmadik verzió, ha kiküldi a gyártónak és az még meg nem javítja vagy ki nem cseréli, addig nem adnak újat, csak ez a verzió ne legyen.
-
válasz
rayoliviero #12937 üzenetére
Igen, az Eustock-é is egyértelműen a Wayteq-hez szól. Este majd megnézem, hogy én milyet kaptam az Electropoint-tól.
-
válasz
rayoliviero #12935 üzenetére
Ez érdekes, pedig ők a tuti eladók közé tartoznak. Az első kamerámat én is tőlük vettem, majd megnézem, hogy anno milyen papírt adtak hozzá. Az Eustock-os gari papíron azok vannak rajta amiket felsoroltam.
-
válasz
rayoliviero #12933 üzenetére
Az én garanciapapíromon sincs rajta, hogy WayteQ Europe Kft, de az ő címük (1107 Budapest Ceglédi út 1-3) és telefonszámaik van rajta. Írtam, hogy kíváncsiságból fel is hívtam őket.
-
válasz
rayoliviero #12929 üzenetére
A Wayteq nevet nem fogod látni a papíron (nekem sincs), de az ő címük és telefonszámaik vannak rajta.
(#12930) Viperator Igen, az amit írsz, pluszba még 2K, 60/120fps stb.
-
Viperator
őstag
válasz
rayoliviero #12929 üzenetére
Papírt nem adtak? Akkor nem valami stimmel... (vagy talán visszavett termék?)
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #12911 üzenetére
Ebben tud valaki segíteni?
-
Attila444
aktív tag
válasz
rayoliviero #12885 üzenetére
Igen, az Extremshopban eredeti van, 1 év garival és új vízálló tokkal.
Az M10 és az SJ4000 belseje teljesen ugyanaz, a forma más.sityupityu:
Nem meglepő az M10+ akkuideje, sőt, ennél jóval többet is bír: [link]
SJ4000+ van a tesztben, de ugyanaz a kettő. -
válasz
rayoliviero #12894 üzenetére
Amióta megvan még nem volt időm élesben a szabadban is kipróbálni csak a lakásban kapcsolgattam. Ma délután ha lesz egy kis időm akkor kimegyek a kertbe vele.
Ugyanarra állítva mint ahogy az SJ4000 volt (1080-30fps) én így nagy különbséget nem vettem még észre. 60 fps-re állítva biztos, hogy lehetne látni különbséget (gondolom én), és ha lassított felvételeket szerkesztesz ott azért nem mindegy, hogy tudja ezt.
Van még benne ez a gyro funkció, videókon láttam, hogy jóval "simább" lesz tőle a felvétel ha rázkódik a kamera. Szerintem bolondnak fogtok tartani, de ezt én tuti, hogy nem fogom használni. A motoros és biciklis videóimat ha terepen megyek nem akarom úgy látni, hogy úgy nézzen ki mint ha sínen húztak volna. Számomra mesterkélt, hiteltelen lesz az ilyen felvétel. De ezt már írtam korábban is. -
válasz
rayoliviero #12890 üzenetére
Ja, akkor félreértettem.
Ha csak annyi időre kell akkor szerintem neked elég egy SJ4000 is. -
sto1911
veterán
válasz
rayoliviero #12890 üzenetére
Rendelj egyet es 14 napod van elallasra, ha jol szamolom abba pont belefer egy egy hetes nyaralas
A VB alatt tevekkel is kepesek megcsinalni az emberek
-
válasz
rayoliviero #12888 üzenetére
"Az M10 nekem jobban tetszik, ami nincs az Eustocknál."
De mitől tetszik jobban? Kívülről ugyanaz mint az M10+.
-
sto1911
veterán
válasz
rayoliviero #12885 üzenetére
Eustocktól azért félek rendelni, mert ha hibását kapok véletlenül, akkor nem tudok elállni a vásárlástól, mivel szlovák. - de el tudsz allni.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #12882 üzenetére
Felhívtam a debrecenit, itt csak wifis van, azt mondta es az nettó 26000 Ft.
-
santa clause
aktív tag
válasz
rayoliviero #12876 üzenetére
Szombathely, szerintem nem adhat 1 nél kevesebbet. Többet meg nem fog
-
Syd69
aktív tag
válasz
rayoliviero #12853 üzenetére
Hibás Firmware frissítés - "user error"
-
JoHnni
senior tag
válasz
rayoliviero #12851 üzenetére
1hónappal ezelőtt rendeltem egy kéket, az 2", viszont a héten rendelt sárga még 1,5" -os volt.
-
gabeszakem77
csendes tag
válasz
rayoliviero #12851 üzenetére
Én 2 colosat kaptam.
-
Minstrel
senior tag
válasz
rayoliviero #12844 üzenetére
Fényképezésre felejtős, inkább valami olcsó kompakt fényképezőt vegyél, bár arra drágább a vízálló tok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest