- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
válasz
sityupityu #14291 üzenetére
Sj4000 2"-os sima.
-
Skillet
addikt
válasz
sityupityu #14238 üzenetére
Rufusz árulna kamut?
Amúgy miből gondoljátok, hogy nem eredeti? Én nem látom a képekből. -
Szoles
senior tag
válasz
sityupityu #14199 üzenetére
Például azt is.
-
baboss
őstag
válasz
sityupityu #14171 üzenetére
Van olyan kábel amin csak a töltéshez szükséges csatlakozópontok vannak bekötve, az adatcseréhez nincs bekötve semmi.
A power bankhoz kapott kábellel nekem se ismeri fel a PC.
gsidee
Próbáld ki a kábelt, csatlakoztass más eszközt a PC hez, ha azt se ismeri fel akkor csak töltésre használható a kábeled adatcserére nem alkalmas. -
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #14161 üzenetére
Nekem drónon kell, kimegy a kamera jele, azt meg lesugározza a gép(ezt meg látom egy monitoron.).
gsidee Valszeg. be van kapcsolva a körkörös felvétel.
Más Szerintem a legtöbb telefon mellé már adat kábelt adnak, viszont léteznek sima töltőkábelek is, ezt talán inkább power bankokhoz adják.
-
regos
tag
válasz
sityupityu #14135 üzenetére
No ez engem is érdekelne.
Ma voltam egy karikán Debrecen-Kékestető.
Tükörfelfogatóra csinált tartó teszt,Deauville 700ccm V2-es,ez egy igencsak rezgős túragép.
Belenézve eldöntöttem,hogy hang nélkül fogok videózni mert elég csalódás (de ez másodlagos).
Nyitott pattintós tartóban volt a kamera, a motoros tok még nem jött meg.
Feltöltöttem a videót a Youtube-ra de olyan silány minőségre alakította és hang nélkül,hogy töröltem :-) :-( -
Micsurin
nagyúr
válasz
sityupityu #14133 üzenetére
Rendben köszi, akkor erre ezentúl figyelek, nem volt kellemes meglepetés.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sityupityu #14131 üzenetére
De amikor hazajöttem és bekapcsoltam az akku félig fel volt még töltve, akkor mégis mi ütött bele?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sityupityu #14129 üzenetére
Köszi, akkor maradunk így sajna....
Tankon esélytelen a V2-es mellé, már próbáltam mintha turmnix gépben lenne.Bekapcsoltam a Wifit, beállítottam a látószöget, majd telon wifi ki appból ki, felvétel kézzel indít a kamerán, fejre fel, indulás.
Majd itthon veszem észre csak 35 percet vett fel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
sityupityu #14122 üzenetére
A vízállótokban van a kamera.
@hunluigi:
Ha erről van szó akkor hanyagolom.... -
Szoles
senior tag
válasz
sityupityu #14104 üzenetére
Ööö, gondoltam hátha neked is szükséged van rá.
☺ -
Szoles
senior tag
válasz
sityupityu #14101 üzenetére
-
habmalac
tag
válasz
sityupityu #14096 üzenetére
Jól sejtem akkor ez a fat32 formázás miatt van? Akkor változtatni sem lehet rajta.
-
Szoles
senior tag
válasz
sityupityu #14082 üzenetére
Természetesen én nem akarom tovább fodrozni a vizet :-), de inkább veled kell egyetértenem.
A steril körülmények között mért akkuidők teljesen mások lesznek, mint élesben, ki-be kapcsolgatással, változó fényviszonyokkal, egyebekkel.Én is kiváncsi voltam az igazságra -mert nem akarok szart eladni senkinek-, ezért nemrég 4 darab teljesen vadiúj -3 hónapos gyártású-, frissen feltöltött (asztali töltőben) akkuval végeztem el egy 2 körös tesztet. A körülmények teljesen ugyanazok voltak, és mindegyik akkuval két mérést csináltam.
Ezek voltak a feljegyzett körülmények:
Kamera: sj5000x elite
Asztali töltőben frissen feltöltött akku.
Szobahőmérséklet, kupakkal az objektíven, asztalon, mozgatás nélküli folyamatos felvétel.
Kamera beállításai:
1080/30fps
Bitráta:legjobb
Halszem korrekció: be
FOV: ki
WDR: be
Led világítás: "2" (a felső és az első égnek/villognak)
Kijelző: végig bekapcsolva (kikapcsolás: ki)Eredmények:
1. számú akku: 91 perc, 93 perc
2. számú akku: 92 perc, 94 perc
3. számú akku: 88 perc, 90 perc
4. számú akku: 86 perc, 89 perc+egy utángyártott, noname, de használt akkuval egy teszt: 76 perc
Tessék figyelembe venni, hogy végig bekapcsolt kijelzővel ment a felvétel, bár a legtöbb tesztben kikapcsolásra állítják! Csak én nem akartam annyit várni. :-)
Amúgy érdekes, hogy Attiláék tesztjében a kijelző kikapcsolt, nálam mégis hosszabb lett a felvételi idő. Ez fura, bár esetleg a képtartalom is befolyásolja a fogyasztást, nekem csak egy kupakot vett belülről, neki lehet, hogy valami változó dolgot.Ui: Ezek után szombaton kamerázgattam, és egy ilyen akkuval -bár nem frissen volt töltve-, kb 30-35 percnyi 1-2 perces snittet tudtam felvenni.
-
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #14082 üzenetére
Látod, másnál mégis kijött...
Nem kitalálom ezeket a számokat, hanem tesztelem a kamerákat, mindegyik tesztnél le van írva, hogy hogyan.
Egyébként firmware verziók miatt is lehetnek eltérések és az aksik között is biztos van szórás. -
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #14079 üzenetére
Pedig ez az akkuidő teljesen normális, kb ennyinek kell lennie. [link]
A 3 óránál meg többet fog felvenni, csak ennyit ír ki. -
Speeedfire
félisten
válasz
sityupityu #14079 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
sityupityu #14070 üzenetére
És ebben az esetben a bekapcsolt WiFi nem szívja le nagyon az akksit? Bekapcsolt wifi, de kikapcsolt kijelző mellett mennyi felvételt tudhat 1080P-ben?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
sityupityu #14068 üzenetére
Köszi!
WiFi tulajokhoz lenne egy kérdésem:
Hogyan kéne elképzelni a WiFi üzemmódot? Tehát kamerán megnyomom a fel gombot, ekkora WiFivel lehet rácsatlakozni mobilról. Na most ha mobilról elindítom a felvételt, akkor ha lezárom a mobilt és kilépek az appból akkor is fogja folytatni a felvételt, vagy hogy néz ez ki? Illetve ilyenkor a kamera kijelzője kikapcsol egy idő után, hogy ne merüljön feleslegesen?
Az iOS app mennyire megbízható? Nem szokott vele baj lenni?
Nagyon megköszönném, ha valaki ezt leírná nekem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
sityupityu #14066 üzenetére
Igen, én is így látom, hogy SJ4000 WiFi van a leginkább elérhetőbb távolságban...
E kettő verzió között mi a különbség? A és B
Ha jól látom, akkor annyi a különbség, hogy a drágábbhoz valami különleges dobozt adnak és talán több tartozékot, ugye?
Egyébként az SJ5000 Wifi van a 4000 Wifi felett legközelebb eggyel, ez 33k körülire jönne ki, de kétlem, hogy a 4000 és 5000 között akkor különbség lenne, hogy megérje kifizetni felárat. Külföldön egyébként honnan a legjobb venni ezeket a kamerákat?
-
Szoles
senior tag
válasz
sityupityu #14041 üzenetére
Fene tudja. Én hiszek benne, hogy egy jó kamerának híre megy a világban, és az növeli az eladásokat.
-
Skillet
addikt
válasz
sityupityu #14041 üzenetére
Azért sok dolog maradna más kamerákba is! 4k, gyro, stb. Ezekhez más hardver is kell.
Csak mert egy jó szoftvert összedobnak... mégjobb lenne az sjcam hírneve, többen vennék.
Ez lenne az sjcam érdeke is, több kamerájuk fogyhatna.
Pár apró fícsőr nagyon jót tenne a kamerá(k)nak.
Egy nyílt rendszer is elsülhetne jól. Ha a netes fórumokon elterjed, mekkora királyok ezek a kamerák, mókolhatóak, okosíthatóak, akkor az rengeteg embert meggyőzne, és ezeket a kamerákat választanák. -
Stefi_dzsi
tag
válasz
sityupityu #14034 üzenetére
Ezt az offtopik készüléket rendeltem.
-
Szoles
senior tag
válasz
sityupityu #14028 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem, és az az 5000+ volt, elnézést.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #14020 üzenetére
Elgondolkoztam ezen a vad megfigyelésen.
Egy arduinoval szerintem simán meglehetne oldani. Egy félbevágott usb kábelen csak akkor menne át az áram amikor az arduino érzékeli a mozgást és átkapcsol egy relét. Ezáltal az autós módban lévő kamera is elindul.
Ebayről meg olyat sem rendelnék már amihez oda írják hogy original. Több mint 30$-om ment rá. Aztán az eladó "feladott" egy eredetit. Sejthetitek hogy "megjött"(egy év után sem jött meg). Aztán paypalhez fordulok. küldjem vissza... Visszaküldöm... A folytatását inkább nem írnám le.
Az a lényeg hogy miután "újat küldött" már sehogyan nem tudtam vele kapcsolatba lépni. A vége az lett hogy a pénzt sem kaptam vissza.
-
ALajos19
újonc
válasz
sityupityu #13983 üzenetére
Arra a következtetésre jutottam , higy szerintem az játszik közbe
mert mikor a hang jó volt a kamera a kormányon volt szóval szerintem átvezette a váz a rezgést és igy lett olyan erős a hang
mikor meg a sisakomon volt akkor volt ezek szerint a normál hangja ,ja meg jó erősen kífujtam a mikrofont így már nem serceg
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13983 üzenetére
Véletlenül lecserélte a nem vízálló backplate-et vízállóra anélkül, hogy észre vette volna.
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13981 üzenetére
A hangsáv pont úgy nézett ki a képen, mint amikor rajta van a tok. Tudom, hogy egy kevés tompa hang átmegy.
-
paci88
tag
válasz
sityupityu #13969 üzenetére
Thx🤗
-
paci88
tag
válasz
sityupityu #13967 üzenetére
Rendben. Köszi a választ. Azt hiszem akkor rendelek is egyet. A wifi-s verziót gondoltam a könnyebb beállítás miatt. Melyik program ajánlott hozzá? iPhone-om van
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13956 üzenetére
Én nem azt írtam hogy az egyszerű(csak azt írtam hogy azzal tenném
)
-
Olcsi
senior tag
válasz
sityupityu #13916 üzenetére
Nem, sima sj4000 és 1,5" kijelzővel. Most sikerült épp feltennem egy működő verziót egy youtube-os videó alatti linkből. Szerintem valami régi verzió lehet, de legalább működik. Viszont ami aggaszt még, az pedig az, hogy mi a francért csak másfél órát enged felvenni, miközben 32 Gb-os memóriakártya van benne??? Igazából emiatt erőltettem a firmware frissítést...
-
ciceroo
tag
válasz
sityupityu #13885 üzenetére
naiv kérdés, de hiba nélkül működik, ha frissítenék miben lenne javulás?
-
stracker06
aktív tag
válasz
sityupityu #13880 üzenetére
Nálem működik, szerintem összekeversz MacGyver98 fórumtárssal.
-
MacGyver98
csendes tag
válasz
sityupityu #13880 üzenetére
Én sem értem miért nem működik.
A kamera eredeti, le lett ellenőrizve, és ha hosszan nyomom felvétel közben, vagy akár előtte a gombot, nem csinál semmit. -
stracker06
aktív tag
válasz
sityupityu #13849 üzenetére
Sziasztok!
Most teszteltem SJ4000 WIFI-n és úgy tűnik, hogy van lockolás. A felvétel elindítása, majd a mode gomb lenyomása után megjelenik a képernyőn egy kis kulcs, valamint a lock-olt felvételt sem írta felül a kamera dashcam módban.
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13849 üzenetére
Azon kívül, hogy egész este felveszem vele a falat, hogy tele íródjon (természetesen a fent leírt módszer szerint lockolt vidivel indítva), van más módja, hogy ezt biztosra meg tudjam mondani?
szerk.: kisebb kártya nincs itthon
-
customer114
őstag
válasz
sityupityu #13847 üzenetére
Sisakon szebb, stabilabb képet fog kapni, de addig nem fog elérni egy alap töltő kábel. Tankra pedig attól függ milyen motor...
Szerk.: Ja, hogy petya... azt tökéletesen megválaszoltátok neki. Sose használtam lockolást. 32giga hely nem telik be olyan gyorsan 720p60fps-sel.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13838 üzenetére
Akkor a lockolás mire jó?
-
szaboakos88
csendes tag
válasz
sityupityu #13834 üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Köszönöm a segítségedet!
-
szaboakos88
csendes tag
válasz
sityupityu #13832 üzenetére
Ez biztos? Még kezdő vagyok bocsánat.
-
szaboakos88
csendes tag
válasz
sityupityu #13829 üzenetére
https://youtu.be/i8e-qLwfipg
Ezt most csináltam. -
szaboakos88
csendes tag
válasz
sityupityu #13825 üzenetére
Sima beszédhang, fél méterről. Az alkalmazással telefonról játszottam vissza, ha az jelent valamit.
-
szaboakos88
csendes tag
válasz
sityupityu #13823 üzenetére
Ilyen alap zaj jelleg, ha létezik olyan.. Ideiglenesen a telefonomból vettem ki az sd-t, amin már van pár dolog. ( samsung C10 32 gb). Annak esetleg van köze hozzá?
-
kippedli
tag
válasz
sityupityu #13791 üzenetére
Köszi. Még talán a yi cam 4k-s változata jöhetne szóba, arról is sok jót hallottam de valóban nem hiszem ,hogy egyenlőre túl nagy szükség lenne a 4k-ra. Nem is tudtam ,hogy gond volt vele. Kicsit félek a Novatek chiptől, több reddit szálban is olvastam ,hogy inkább Ambarella.
-
kippedli
tag
válasz
sityupityu #13789 üzenetére
Néztem ma elég sok tesztet, valóban megért már a váltás, már csak azt kell tudni ,hogy 6 v. 7 legyen
-
regos
tag
válasz
sityupityu #13777 üzenetére
Ezért van motoros tokom hozzá :-)
De helyes és igaz a felvetésed :-) -
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #13764 üzenetére
Az X1000 limitált széria volt 2"-os kijelzővel és jobb lencsével.
-
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #13733 üzenetére
A kerék széle elkapta a kamerát is, ha ránagyítasz a képre, akkor látszik a lencse körül a kereten. Ha teljesen átmegyek rajta, azt valószínűleg nem éli túl.
-
MacGyver98
csendes tag
válasz
sityupityu #13726 üzenetére
Köszönöm, így világos
-
MacGyver98
csendes tag
válasz
sityupityu #13722 üzenetére
Oh, értem, azért majd kamera nélkül kipróbálom, de ha neked jó, akkor biztos nekem is az lesz
Egyébként miért tartod jobbnak, hogy nem ér össze a két műanyag? -
regos
tag
válasz
sityupityu #13722 üzenetére
Nem mondanám feleslegesnek és nem is vitaindító :-)
Inkább derüljön ki kamera nélkül mint kamerával :-) -
HUNPSP
aktív tag
válasz
sityupityu #13704 üzenetére
Köszi a tippeket, felraktam az új szoftvert, most augusztusi ha jól rémlik. Gépen formáztam (nem gyors formázás, így volt kb. 20p a 16Gb-os kártya, szerintem sok, pláne hogy összesen 3Gb anyag volt rajta...), aztán sd kártyát beraktam a kamerába, 25-30mp-ig nyomva tartottam a bekapcsoló gombot (nem dugtam se gépre se tölteni közben, amúgy lemerülőben volt), és miután bekapcsolt már az új sw volt rajta. Úgyhogy minden oké.
Az underwater on/off opció mit jelöl? Értem hogy viz alatt, de ez a felvételen mit módosít?
Amúgy nagyon jópofák az sjcamnél, mert most hogy frissült a szoftver, már a telefonos appban nem látszik a kamera előképe.. még jó hogy emiatt vettem a wifis verziót.. elvileg az sj cam app helyett az sj zone app van már, de azt meg letölteni nem tudom, mert magasabb szoftver kell a telefonra...ezt hogyan lehetne áthidalni? szerezzek egy androidos telefont aztán nézegessem azon? bringás felvételeknél fontos lenne az élőkép... nem is értem hogy erre miért nem találtak ki valamit.. írtam review-be az apphoz, de nem sok reményt fűzök hozzá hogy majd bármit javítanak.
-
Vismajor01
addikt
válasz
sityupityu #13689 üzenetére
Baratnomnek lenne ajandek.
Inkabb legyen ez vagy sima wifis ugyanennyiert de uj? -
Tomasz8
csendes tag
válasz
sityupityu #13685 üzenetére
És így végezetül te kicsit jobban benne vagy az Sj5000 szériából melyiket ajánlod az SJ5000X Elite vagy a SJ5000+ PLUS. Melyik a jobb szerinted? Neked am milyen van?
-
Tomasz8
csendes tag
válasz
sityupityu #13683 üzenetére
Akkor úgy kérdezem, hogy te mit ajánlanál helyette?
-
Tomasz8
csendes tag
válasz
sityupityu #13681 üzenetére
És mit javasolnál helyette amivel nincs ilyen hibái hasonló árba és tudásilag?
-
Tomasz8
csendes tag
válasz
sityupityu #13679 üzenetére
És neki végül sikerült olyat szereznie ami hibatlan? Vagy mit tanácsolsz küldjem vissza vagy eljek együtt vele?
-
MacGyver98
csendes tag
válasz
sityupityu #13673 üzenetére
Még a vezérlőpultban sem érzékeli a gép, szóval nem tudom milyen program kéne hozzá.
-
stracker06
aktív tag
válasz
sityupityu #13659 üzenetére
Igen, én is azon gondolkodtam el, hogy a sisakra való felrakáskor biztosan könnyebb wifivel.
A wifi-s csatlakozás ugye úgy működik, hogy maga a kamera ad "jelet", amire telefonnal a megfelelő szoftver segítségével csatlakozol?
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13655 üzenetére
Nem feltétlen, nekem még egyszer sem KELLETT. Sokszor használtam, de soha nem volt muszáj.
Bár ez attól függ hogy Ő mire használná. Ha csak dashcam-nak kell akkor pl egyértelmű hogy feles.
stracker06
Viszont arra figyelj vásárláskor hogy eredeti sjcam kamerát vegyél!Amúgy nem sj4000+ -ról van szó(Bár az nem 20k alatt van)? Mert feljebb valaki azt árul. Mert arról az a véleményem akkor hogy egyértelmű hogy megéri.
-
Mabé
újonc
válasz
sityupityu #13637 üzenetére
Nagyon koszonom a gyors valaszt!!Megprobalom...
-
axlfsi
veterán
válasz
sityupityu #13628 üzenetére
Naja, ahogy az a change logbol varhato is volt; en egyelore nem is szenvedek vele, de azert koszi, hogy megirtad
-
troger911
tag
válasz
sityupityu #13628 üzenetére
Üdv!
Van egy 4000+Wifi modellem. Eddig gond nélkül ment. Ma gondoltam kipróbálom a mellkas pántot és elmentem benne futni. Néha hallottam, hogy csippan egyet. Itthon visszanéztem és egy 22 perces felvétel helyett hatot csinálta a kártyára, de mind hibás. Az első 1-2 percet lehet csak lejátszani belőlük... Minden funkció ki volt kapcsolva, ami ezért felelős lehet. Körkörös felvétel, mozgásérzékelő, autós mód stb. ki volt kapcsolva. Tegnap autózás közben még simán ment 14 percet egyben. Találkoztatok már ilyen hibával? -
axlfsi
veterán
válasz
sityupityu #13623 üzenetére
Köszi!
Fel is raktad? Ahogy látom, ennyi az egész(?)
"1. Available to make future firmware updates through the APP."
Ha esetleg van már róla tapasztalat, majd írj róla, köszi!
-
dzsonaj
tag
válasz
sityupityu #13608 üzenetére
én csak a formák hasonlóságára gondoltam
ezért írtam, hogy utánzat/másolat......
-
dzsonaj
tag
válasz
sityupityu #13605 üzenetére
valóban önálló márka, de rengeteg inspirácót kapott a GoPro-tól, :9
Egyébként én is ezt használom, de azért ne legyünk elfogultak vele szemben, ez egy GoPro másolat/utánzat/stb. Még egyszer hozzáteszem, hogy alapvetően jó minőség, jó termék.
-
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #13599 üzenetére
Nem.
Amióta áttértek a 2"-os kijelzőre és az új dobozra, már ezek a kiegészítők vannak a csomagban: -
Topis
újonc
válasz
sityupityu #13593 üzenetére
Szia!
Nem. Azt külön megvettem csomagban. Én a bepattintó tartókeretre gondoltam. Sajnos azt is külön meg kell vennem. Korábban kinézett csomagban benne volt, de kicserélték egy összezárható keretre. Az eredettel kapcsolatban valami javaslatod? 18 jegyű kódot kér, de olyan nincs a dobozon. Az edigital-tól vettem, remélem nem klón, de azért szeretem volna biztosra menni. Mondjuk így nehéz lesz. Tök h...e vagyok a technikához. A segítő szándékú hozzászólásokat köszönöm. -
Markizmark
addikt
válasz
sityupityu #13585 üzenetére
Közben újra elérhető, de nem kockáztatom meg a frissítést ... nekem ne legyen ilyen bejelentkezős online hórukk.
-
Tomasz8
csendes tag
válasz
sityupityu #13550 üzenetére
Köszi szépen akkor inkább a plus lesz
Egy 64gb kártyára 2K-ban vagy 1080p 60fps milyen hosszú videót tud felvenni?
-
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #13577 üzenetére
Az lesz a bukóra rakom fel.
Mert így a kormányon még úton elmegy,de terepen már nagyon rázkódik.
Hát remélem nem esik le,bár ott nem rázkódik annyira... -
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #13575 üzenetére
Értem.Akkor a bukóra kel rögzítenem.
-
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #13573 üzenetére
Így remeg a kép,ha terepen videózok.Lehet ezt valahogy stabilizálni?
https://www.youtube.com/watch?v=cllQUXyA2FI -
DEARevil
tag
válasz
sityupityu #13559 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Remélem az én csomagomban is benne lesz!
-
Csokicsibesz
tag
válasz
sityupityu #13562 üzenetére
Az eredeti felvételen is megfigyelhető helyenként. A legérdekesebb az, hogy ha a felvételt a telefonról indítom el akkor sokkal rosszabb minőségű lesz a felvétel (nagyjából webkamera minőség). A beállításokon nem változtattam, tehát nem lett rosszabb minőségre átállítva. Ezt a jelenséget egyenlőre nem igazán értem (többször is kipróbáltam és mindannyiszor produkálta).
-
Csokicsibesz
tag
válasz
sityupityu #13560 üzenetére
A kérdésem elsősorban az lenne, hogy lehetséges-e kicsit javítani a kép zajosodásán?
Vagy hiába állítgatok a kamerám, nem lesz változás.Tisztában vagyok vele, hogy ez egy olcsó kamera és ne várjak tőle DSL minőségű felvételt. De a lehetőségekhez mérten szeretném a lehető legjobb minőséget kihozni, ezért próbálok utánanézni a témának
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13544 üzenetére
Igen, bocsi színeset írt. De jobb lenne ha küldene egy videót
-
d@minator
addikt
válasz
sityupityu #13541 üzenetére
Sötét felületeken színes zajpöttyök jelennek meg pár perc után. Inkább beltérben látható.
Az akku 5 vonal leesik hamar (pár perc) 2 pöttyre. Felvétel abbahagyása után felmegy 4 pöttyre. Rossz lenne az akku?
Ja és megáll 4GB-nál a wifi felvétel töltőről is ez így normális? Wifi nélkül szépen elkezdi a következő 4GB-ost. -
válasz
sityupityu #13533 üzenetére
Próbáltam még a U20150624V01, de ez sem ment fel.
Esetleg próbáljam még esetleg 1.1 vagy 1.2 verziót?Az eredetit ami volt rajta azt vissza tudtam rakni.
-
válasz
sityupityu #13533 üzenetére
Frissítettem a leírtak szerint, fekete képernyő fogad.
Pedig 1,5” képernyőm van wifi nélkül.Mit próbáljak még?
-
válasz
sityupityu #13531 üzenetére
Szerintem sima, wifi nélküli 1,5"-os kijelzős kamerám van.
Akkor ez frissíthető az általad ajánlottal.Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
-
Attila444
aktív tag
válasz
sityupityu #13525 üzenetére
Úgy ahogy leírtam, szobában volt, melegben, tv elé lerakva, szinte új aksival és 1080p 30fps.
2K felbontásban, vagy 60fps-el kevesebbet bír. -
válasz
sityupityu #13525 üzenetére
"Én értem"
Helyett ez akart lenni: Én nem értem
-
BBandigyerek
tag
válasz
sityupityu #13518 üzenetére
Pár hete, egy havertól, ő tavaly nyáron vette újonnan (boltból, nem netről).
-
BBandigyerek
tag
válasz
sityupityu #13512 üzenetére
1.5"-os a masinám, az SJ support szerint hozzá való a frissítés, FW96650A.bin fájlt szedtem le. Kicsit visszatekertem pár oldalt itt, elvileg ez való a nem wifis 1.5-es kijelzőshöz.
visszacsinálni nem lehet valahogy, originál fw-rel?
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13505 üzenetére
Inkább teló függő.
-
Triggerer
csendes újonc
válasz
sityupityu #13502 üzenetére
Nem víz alattra értettem a távolságot, szabad téren bír ennyit... utána már szakadozik. Víz alatt persze, hogy nem meg 10 centinél messzebb, túl rövid a hullámhossz...
-
Triggerer
csendes újonc
válasz
sityupityu #13493 üzenetére
Én úgy tudom, egyik SJcamben sincs valós optikai képstabi, csak szoftveres... Az optikai úgy működne, hogy 3-4 giroszkóp másodpercenkét 2-3ezerszer mintavételez, és a remegéssel ellentétes irányban mozgatja a szenzort,vagy a lencsét, így kiküszöböli a remegést, tudommal ilyen rendszer a Sony pár actioncamjén kívül nincs akciókamerában, mert drága, sokat fogyaszt, és sérülékeny. Van viszont egy másik elterjedt szoftveres megoldás (hardveres érzékelővel), ami valószínűleg az SJ-camekben lehet: egy sima gyroszenzor, ami érzékeli az apró mozgásokat, dőléseket, és az ellentétes irányban megdönti a videót levágva a képből így kieső részt. Ez olcsó, viszont nem olyan hatékony, és ront is kicsit a képminőségen. Ha megnézitek, bekapcsolt stabival kisebb lesz a látószög, mert a szoftver eleve levágja azt a részt, ami a korrekció miatt úgysem lesz rajta a felvételen, illetve erre utal az is, hogy fotózás közben nem aktív. ( Telefonra remek szemléltető a horizon camera app, ami ugyanezt csinálja)
-
axlfsi
veterán
válasz
sityupityu #13493 üzenetére
Ahogy irtam; nem, nem volt benne aktivalva. Egyszeruen hianyzott a menubol ez a beallitasi lehetoseg es csak a sokadik fw-re erkezett meg. Akinek elejetol (legalabbis regota) van ilyen kameraja, az tudhatja. Erdekes, valoban, de igy van...
UI.: itt is megemlitik pl. hogy eleinte nem volt egyaltalan reklamozva sem emlitve, hogy van (lesz!) benne (idovel) gyro (aktivalva a fw updattel) [link]
-
beis-compo
tag
válasz
sityupityu #13490 üzenetére
Egy könnyû tesztet is meg lehetne csinálni, hiszen az hogy benne van még nem garancia rá hogy használja is az elektronika (apáink korából példa: az elsô tranzisztoros rádiókba kamura is forrasztottak tranzisztorokat, mert úgy lehetett jobban eladni). Szóval ,egy kartondobozba valami ábra vagy szöveg, ebbe néz (rec) bele a kamera (csak bele lát, külvilágot nem), és közben mozgatni az egészet, bekapcsolt stabilizátorral (referenciának kikapcsoltan is persze). Ha nem mozdul a kép, akkor nem érzi hogy mozgatják szenzorosan.
-
beis-compo
tag
válasz
sityupityu #13488 üzenetére
Fél rizsszem méretû alkatrész a többi hasonló apróság között. Mit kellene azon látni?
-
axlfsi
veterán
válasz
sityupityu #13480 üzenetére
Milyen az, amelyik nem "valós fizikai giroszkóp"?
De, az van benne!
-
HUNPSP
aktív tag
válasz
sityupityu #13478 üzenetére
Hello, köszi a gyors választ. Na igen, én nem vagyok frissítés ellenes, csak szimplán nem tudtam hogy a gyakorlatban javít-e bármit pl a felvételeken egy új frissítés. Ilyesmi javulást amit írtál, hogy szebbek a színek, valamivel élesebb a felvétel, ilyet más is tapasztalt?
-
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #13483 üzenetére
De a lényeg,hogy csak ilyen van benne.
Más:Az mért van,hogy a videónál nagy a zaj?
A vízálló tokban volt,de a nyitott hátlappal,hogy hangot is vegyen fel.Vagy még be kéne valamit állítani rajta...? -
zsoca29
tag
válasz
sityupityu #13480 üzenetére
Megfordítani lehet a kijelzőt.
Pl ha a vízálló tokban csak fejjel lefele tudod rögzíteni,akkor a kijelzőt(menüt)is meg lehet fordítani. -
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13478 üzenetére
Már csak egy olyan beállítást hiányolok (sj4000+) hogy automatikus kép elforgatás, sokszor használom fejjel lefelé és néha meg idegesít hogy annyit kell léptetnem a menüben(rossz a felfelé gomb) hogy oda érjek a forgatás funkcióhoz.
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13443 üzenetére
....
Felraktam a 3.1-es FW-t. A telefonon android 6.0-van, és a legfrissebb SJCAM Zone app(Be léptem rajta wifin és utána csatlakoztam a kamerához(akartam volna), nincs mobilnet).
Na most mi a gond?
SJ4000+
-
Pikachu24
aktív tag
válasz
sityupityu #13440 üzenetére
[kép](L:/dl/upc/2016-09/19/540598_budvpzatphreldun_screenshot_20160919-175405.png)
(/L)
Sj4000+, szetinten az a baj hogy a kamerán sak 2.8-as fw can és a legújabb meg 3.1-es
-
Markizmark
addikt
válasz
sityupityu #13438 üzenetére
Nem is volna nagy gond a nethasználat, de miután regisztráltam és beléptem és csatlakoznék a kamerához akkor valami drivert akar letöltetni velem a kamerához, de nem mondja meg honnan kéne. Szóval visszatettem a régi offline app-ot és marad is így amíg ezt meg nem oldják vagy nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fúziós energiát vásárol a Google
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest