Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid

félisten

válasz djsaabe #162 üzenetére

nenenenenenene! el ne kezdjétek! ez már ezerszer ki lett tárgyalva, és mindenki egyetért. vége.

legyen szó a a játékról: tényleg szép. és tényleg zseniális, és tényleg egész jól fut, és igazából csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni. remélem hosszútávon is hozza ugyanazt a játékélményt, amit az első rész is hozott. amit én kicsit furcsálltam: a játék hivatalos readme-jében bent vannak a cheatek. már nem a pénzkeresős cheat, hanem például az, hogy hogyan lehet valami kiterjesztett építési módba kapcsolni, ahol sokkal több tárgyhoz hozzányúlhatsz, mint egyébként (pl. kukát és postaládát is arréb lehet állítólag pakolni, és a használatban lévő tárgyakat is, sőt, említette a dokumentáció, hogy embereket is megfoghatsz és arréb tehetsz - előre látoma felelőtlen törléseket... :D), vagy hogy hogyan lehet leállítani az idő múlását, ami végülis a játék egyik központi eleme kellene hogy legyen az új részben. persze figyelmeztet, hogy nagyon fölborulhat így a játékegyensúly. én már előre tervezem, hogy connor mcload-dal nyomok végig pár generációt. :D

Új hozzászólás Aktív témák