Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsaabe
tag
hy
ugyanaz a bajom mint nektek
nemtudok/lehet házat épitn. ez nem a mi hibánk szerintem mer a tuoriálban olvastam hogy mit kellen csinálni és azt irha hogy kattints egyet és utána csak húzd az egeret addig amekkroa fal kell akkor padót se raki azt nemtom ohgyké de goondolojm egy klikk és kész.
ehhez valami patch kellne hogy jólegyen de a házépitésen kivül eddig minden jvolt nekem.
és őszintén nagyon tetszik nekm a játék nagyon jók szépek kidolgozattak a térgyak a mozgások pl a tvn mozog a kép amit nézel és sok minden csak a házépitésel van gond de majd szerzek magyarázatot ha valaki előttem rájonne mit kell csinálni feltétlenül szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Playstation PS Vita oled pch-100 + kiegészítők
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB Játékkonzol - 2025.12.18 VÁSÁROLT -
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest