- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mrbig25
üzenetére
mármint e92, ugye?
kormány és controller eltér shift2nél. fejlesztők anno elárulták, hogy controllerrel van pár beépített segítség, ami nincs meg kormánnyal. ezért alakult ki az a fura helyzet, hogy van, aki szerint egyszerű a drift (controllerrel) és van, aki szerint eszméletlenül nehéz (jellemzően kormányról lévők). egyébként az is picit vicces, hogy novice karakterisztikával egyrészt nehezebb csúszni, másrészt meg az ember is kevesebb pontot kap, mint experten.
tippért viszont köszönet! úgy néz ki az e92 remek alap gyárilag is: erős, de szépen fordul és jól kanyarodik. gyárilag egyébként tényleg jó, de nagyon hamar túlmelegedik a gumija, utánna pedig már nem lehet vele szépen menni. gumi upgradevel is lehet vele csúszni, de úgy már stock állapotban annyira nem jó (én kézifék nélkül, gázadással szoktam csúsztatni).
másik oldalról szívó, egyeletes karakterisztikával, nincs lag, gázadásra keresztbeáll, viszont félgázon tartva nagyon szépen kezelhető. jelenleg megkapta az összes upgradet nitró, turbó és M6 motor kivételével, nagyon remekül kezelhető. SX240 után csodálkoztam is, hogy háromszor olyan erős (de még mintha a tuningolt SXnél is erősebb lenne), mégis sokkal egyszerűbben vezethető.
ezek után még elkezdtem gondolkodni, hogy talán a McLaren F1, a CCX (ebben nem vagyok biztos) és a Porsche 911 GT2t lenne még érdekes kipróbálni, azok is szívók, a Porschének meg még a nyomatékgörbéje se hullámzik.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
mrbig25
üzenetére
nézek egyet.
melyik layoutra vagy kíváncsi?
ja, teszteltem a játékot három monitoron. úgy néz ki egy 6950 2gb elbírja szépen magasabb felbontáson is

Új hozzászólás Aktív témák

- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest