- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Nekem is elég sokat kellet golyózni a dologgal, de végül összejött. Telepítéskor valóban nem mindegy hogy melyik COM portot választod ki, de ezt a handset managerben lehet módosítani. Ha minden feltelepült,akkor a bluetooth ikonra jobb egérgomb, majd válaszd a quick connectet. A jele (nekem) fehérről zöldre vált, és utána össze kell párositani a telefonnal. Utána a COM port rajzra dupla katt, és kiírja hogy connecting, a színe is megváltozik. Végül elindítani a handset managert.Itt ha működik, akkor kiírja hogy telefonkönyv letöltése elkezdődik és a többi megy magától. Ha ez így nem jó sorrend, majd valaki kijavítja.
-
-
The Lion
tag
BT-m van, csak épp az Unlock progi nem mükxik vele, csak adatkábellel...itt a bibi.
-
BitRaider
csendes tag
Sziasztok!
Nektek a Sharp telefon manager proggija működik BT-n? Mert én nem tudok vele semmit kezdeni, simán küldési opciókkal meg minden képet, stb, át tudok küldeni a telóra is, meg vissza a PC-re is. Csak így nem lehet a telefonkönyvet szerkeszteni, pedig arra lenne nagyon nagy szükségem. -
netkoo
senior tag
Szia!
Vegyél bluetootth adaptert4GIGABYTE USB DONGLE GN-BTD01
max adatsebeség 723kbps
nekem van és minden siomán megxy és jön a telom meg a gép közöt -
The Lion
tag
Sziasztok!
Adatkábelre lenne szükségem egy GX25-ös Sharphoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest