- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Nekem is elég sokat kellet golyózni a dologgal, de végül összejött. Telepítéskor valóban nem mindegy hogy melyik COM portot választod ki, de ezt a handset managerben lehet módosítani. Ha minden feltelepült,akkor a bluetooth ikonra jobb egérgomb, majd válaszd a quick connectet. A jele (nekem) fehérről zöldre vált, és utána össze kell párositani a telefonnal. Utána a COM port rajzra dupla katt, és kiírja hogy connecting, a színe is megváltozik. Végül elindítani a handset managert.Itt ha működik, akkor kiírja hogy telefonkönyv letöltése elkezdődik és a többi megy magától. Ha ez így nem jó sorrend, majd valaki kijavítja.
-
-
The Lion
tag
BT-m van, csak épp az Unlock progi nem mükxik vele, csak adatkábellel...itt a bibi.
-
BitRaider
csendes tag
Sziasztok!
Nektek a Sharp telefon manager proggija működik BT-n? Mert én nem tudok vele semmit kezdeni, simán küldési opciókkal meg minden képet, stb, át tudok küldeni a telóra is, meg vissza a PC-re is. Csak így nem lehet a telefonkönyvet szerkeszteni, pedig arra lenne nagyon nagy szükségem. -
netkoo
senior tag
Szia!
Vegyél bluetootth adaptert4GIGABYTE USB DONGLE GN-BTD01
max adatsebeség 723kbps
nekem van és minden siomán megxy és jön a telom meg a gép közöt -
The Lion
tag
Sziasztok!
Adatkábelre lenne szükségem egy GX25-ös Sharphoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest