- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hellfire #1928 üzenetére
A dolog érthető, ugyanis a gépeitek és a BOINC szerver közti kommunikáció útvonala változó. Ha éppen olyan irányba (pl. műholdon keresztül, japán vagy norvégia felé) épül ki a kapcsolat amivel nincs problémája a BOINC szervereknek, akkor sikerül visszaküldeni a csomagot.
Ha minden 4-5. próbálkozásra sikerül visszaküldeni egy csomagot, akkor az azt jelenti hogy az esetek kb. 20-25%-ban sikerül ''jó'' útvonalat találni.
Elgondolkodtató, mi lenne ha 5 percenként automatikusan újra próbálkozna... -
KPepe
senior tag
válasz
Hellfire #1686 üzenetére
Jó, néha körül is kellene néznem, mielőtt okoskodok
''March 30, 2005
Our lab will loose connectivity with campus for 1 hour tomorrow, starting at 14:00 UTC. This means that this web site and the project scheduler will be off the air.''
Na ezért nem megy neked.
mod: Bár érdekes, nekem mintha műkszene, nincs álló eredményem.
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
válasz
Hellfire #1684 üzenetére
Esetleg proxy, tűzfal, mittomén? Ha van proxy, azt külön be kell állítani a kliensbe, ezzel én is szívtam, utána meg ütögettem a fejem a falba
mod: Ellenőrizd még, hogy jól adtál-e meg minden adatot, ID számot. Próbáld meg a Projekt fülön a Projekt frissítését.
Krix
Meg attól is, hogy mennyi lemezterületet engedélyezel neki. Különben miért kellene állítani? Vagy?
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
válasz
Hellfire #1680 üzenetére
Nem is dolgozik semmit?
Ha jól emlékszem akkor a következő URL-t kell megadni neki az elején: http://setiathome.berkeley.edu/
Mellesleg azt a 66 gigát tényleg le kellene redukálni, mert nem egészséges az összes wu-t letölteni a winyódraNekem ez van beállítva: Use no more than 0.2 GB disk space, és ilyenkor 4 wu-t tölt le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest