- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
burgatshow #2097 üzenetére
nekem sem mennek el. Van mar 10.
-
KPepe
senior tag
válasz
burgatshow #2097 üzenetére
Értem én, volt már nekem 15 bentrekedt result is, majd elküldi. Lényeg, hogy dolgozzon a gép
-
KPepe
senior tag
válasz
burgatshow #2095 üzenetére
Elég sok technikai gondjuk van, és az erőforrás is kevés. A classic seti hardvereit fogják majd igába, ha sikerül végre az át/leállás.
Emiatt nem megy néha a ''csomagküldő szolgálat'' -
törölt tag
válasz
burgatshow #2082 üzenetére
Nem 220 akart az lenni?
Mert 2200 unit / 3*30 nap -> Az napi 24,5 unit...
Egy 2100-es kb. 3 óra alatt végez egy unittal...
24,5*3 = 73,5 órát ültél naponta a gép előtt... -
KPepe
senior tag
válasz
burgatshow #1893 üzenetére
BOINC-csapatra gondolsz? Mióta és milyen néven? Lehet, hogy csak nem frissítették, vagy nincs kellő számú eredményed ahhoz, hogy kitegyenek. (BOINC-ról beszélek)
-
törölt tag
válasz
burgatshow #1830 üzenetére
automatikus a dolog, de kézzel is kierőszakolható a BOINC keretprogram project füle alatt, jobb klikk a projecten és update...
-
törölt tag
válasz
burgatshow #1829 üzenetére
bejelentkezel a setiweb.ssl.berkeley.edu címen, rákeresel a Prohardver! csapatra és nyomsz egy join-t... a jelentési határidőig kell feldolgozni és visszaküldeni a csomagot... a credit egy pontszám... haszna legfeljebb annyi hogy tudod a többiekhez képest hogy állsz, illetve a neted tudod figyelni hogy melyik géped hogy halad a feldolgozással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest