Új hozzászólás Aktív témák

• mazda626
    addikt

Szia!
    Cool'n'Quiet Sempron procikban is működik, de hogy pontosan melyikben az én sem tudom annyira, a 3400+ és fölötti modellekben tutira van, az alatta levőkben is lehet, ehhez én sme értek annyira, a többiek majd kijavítanak. A C'n'Q-t be tudod kapcsolni, a BIOS-ban ezen funkió alatt az ''Auto''-t használd, illetve Windows Energiagazdálkodásban állítsd be a ''Minimális energiagazdálkodás''-t. Nem árt egy processzor driver sem, innen megszerezheted: [link] Ventillátor fordulatszámát én BIOS-ban szabályoztam le. Belőttem, hogy ha 40fok fölé megy a hőmérséklet akkor pörgesse fel a ventit. Minden lap agyában benne van ez az opció, nálam a PC Health-nál lehet állítani.
    Üdv!

Demolator: Milyen MSI lap is pontosan? A memók miatt ne aggódjon, nekem is 333MHz-es ''Brand'' memóim vannak és elmennek 380-on full stabilan. A lényeg, hogy BIOS-ban az FSB-t növelje. Szorzótól függgően lőjétek be úgy, hogy X(szorzó) x Y(FSB) = 2000 legyen. Ha szükséges, akkor növlejetek ki feszt, 1.55V elég ekkora órajelhez, talán alapfesz is megteszi. Memória időzítéseit viszont KÖTELEZŐ :) állítani DDR333 esetében. Macibb időzítéseket, pl: 3-4-4-8 tökéletes lehet. Fontos, hogy a HT szorzót állítsátok 5-ről 3-ra. Majd mentiek a beállítást és jöhetnek a stabilitás tesztek. ;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák