- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalya
tag
Hi!
Nemrég tanácsot kértem egy 2800+ Sempron proci tuningolásához(KN9-es alaplappal). a #281-es hozzászólás szerint állítottam be a BIOS-t!
Ment is minden frankón, nem melegedett, stabil volt a rendszer. Eszer aztán bekapcsoláskor sűrű, szinte folyamatos sípolás(csipogás) és semmi reakció (nem a szokásos hangszínen, hanem sokkal magasabban
). Először a mobil rack-re gyanakodtam, mert amikor kivettem, indult a rendszer gond nélkül. Aztán ma reggel, már rack nélkül is ugyanezt csinálta. Bios vissza alapra, videókártya ki (egy tanult kolléga ugyanezt a hangot vélte egyszer felfedezni másnál, akkor a VGA-val volt a gond...), memória ki és vissza. Utána indult. Teljesen véletlenszerűen azóta is előfordult (CSAK INDÍTÁSKOR!). Igazából fogalmam sincs mi lehet. Videókártyán jó a hűtés, 44 fokos. Ram nem hiszem, hogy rossz lenne, mer installni is tudok. Az az érdekes még, hogy ha elindul a gép, akkor már semmi gáz, nem fagy ki, nem lassabb mint máskor. Szóval érdekelne a véleményetek az üggyel kapcsolatban 
Köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-4770 Processzor (LGA1150) több db
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Először a mobil rack-re gyanakodtam, mert amikor kivettem, indult a rendszer gond nélkül. Aztán ma reggel, már rack nélkül is ugyanezt csinálta. Bios vissza alapra, videókártya ki (egy tanult kolléga ugyanezt a hangot vélte egyszer felfedezni másnál, akkor a VGA-val volt a gond...), memória ki és vissza. Utána indult. Teljesen véletlenszerűen azóta is előfordult (CSAK INDÍTÁSKOR!). Igazából fogalmam sincs mi lehet. Videókártyán jó a hűtés, 44 fokos. Ram nem hiszem, hogy rossz lenne, mer installni is tudok. Az az érdekes még, hogy ha elindul a gép, akkor már semmi gáz, nem fagy ki, nem lassabb mint máskor. Szóval érdekelne a véleményetek az üggyel kapcsolatban