Új hozzászólás Aktív témák

• kispalya

tag

Hi!
    Nemrég tanácsot kértem egy 2800+ Sempron proci tuningolásához(KN9-es alaplappal). a #281-es hozzászólás szerint állítottam be a BIOS-t!
    Ment is minden frankón, nem melegedett, stabil volt a rendszer. Eszer aztán bekapcsoláskor sűrű, szinte folyamatos sípolás(csipogás) és semmi reakció (nem a szokásos hangszínen, hanem sokkal magasabban :F ). Először a mobil rack-re gyanakodtam, mert amikor kivettem, indult a rendszer gond nélkül. Aztán ma reggel, már rack nélkül is ugyanezt csinálta. Bios vissza alapra, videókártya ki (egy tanult kolléga ugyanezt a hangot vélte egyszer felfedezni másnál, akkor a VGA-val volt a gond...), memória ki és vissza. Utána indult. Teljesen véletlenszerűen azóta is előfordult (CSAK INDÍTÁSKOR!). Igazából fogalmam sincs mi lehet. Videókártyán jó a hűtés, 44 fokos. Ram nem hiszem, hogy rossz lenne, mer installni is tudok. Az az érdekes még, hogy ha elindul a gép, akkor már semmi gáz, nem fagy ki, nem lassabb mint máskor. Szóval érdekelne a véleményetek az üggyel kapcsolatban :U
    Köszi

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák