- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Én nem nagyon hiszem, hogy hamisítanának Segway rollert. Ez csak a gyártó dumája.
Teljesen kizárt, hogy appot tegyek a telefonomra a roller miatt. Ők ezt akarják valamiért, és kényszeríteni akarnak rá. Én pedig felteszem a kérdést, Miért? Akkor mondják azt, hogy nincs garancia és támogatás, ha nem teszem fel a hülye appjukat, de működjön anélkül is a roller.
Nekem csak munkába járni kéne, oda meg nem kell hátizsák. Igazán gondolhatnának a gyártók a roller biztonságos lezárására.
Végülis, ha csak 14-gyel megy, már az is sokkal gyorsabb, mint ha gyalog mennék. A sípolást meg kiiktatom, a garancia nem érdekel. Úgysem tudnám elvinni a szervízbe. De az én telefonomra nem megy semmiféle app. -
-
Aki nem ismerné a részleteket, hogy miért nem 100% hanem 80% és nagyon leegyszerűsítve:
Max G30E II-nél viszont a Ninebot appban nincs ilyen opció (sem).
Igen ezt én is kiszámoltam vele múltkor, hogy egy zsömle árából lehet vele gurulni 100km-t, miközben ugyanez kocsival alsó hangon 4000 Ft
Brutálisan nagy eltérés árban ugyanarra a 100km-re! Amúgy viccből mondom, ha piaci áron veszed az áramot, úgy már 70ft is van az!
Jaja, rezsilimiten túl, de akkor is kb majdnem ingyen van 100 km
Még a tömegközlekedést is veri sokszorosan.
Korábban a Xiaomi M365-nél a gyártó 1,1 kWh/100km-t adott meg, az volt nekem évekig a referenciapont, most még ezt is sikerült tovább csökkenteni! -
-
-
Azt én raktam rá, az M365-ösömről szedtem le, eladás előtt. Addig marad csak, ameddig meg nem érkezik a fehér
Az app: G30-nál nem így mutatja a töltést. illetve nem írja ki, hogy mennyi van még hátra.
Ma megkapta az SJGP71-es kameratartót is, a Wild Man táskát, és a HOCO CA73 telefontartót, ameddig nem lehet a GPS-re előfizetni.Ma kikapcsoltam a szoftveres zárat, tök felesleges, úgyis mindig lakatolom, csak lassítja az indulást.
F3 E-nél, beállítható, hogy amint közelébe érek, oldjon fel
Ehhez viszont van modul, ami leszedhető szabadon, illetve visszahelyezhető, ha már nincs szükség pl a telefontartóra:
-
-
-
Igazából az a helyzet, hogy:
1. Az F3 E nem lesz egyedül hagyva egy percre sem
2. A lakat csak extra, elsődlegesen a Pro 2-höz és a G30-hoz használom.
3. Minden rolleremben van nyomkövető, az F3 -ban kettő is, egy Apple és a Samsung.
4. Ezen felül szoftveresen is le van zárva. -
-
És/vagy viszonylat van.
Köszi. Eredetileg Kínából azért rendeltem fehéret, mert a G30-nál játszadotztam el a gondolattal, de aztán ott teljesen fekete lett. Itthon meg már csak a fehér volt. Mondom magamban, ha nem fog tetszeni, akkor majd rendelek feketét, de szerencsére felrakva tetszikLakatolás:
Nos igen, ezt elől a keréknél nem tudod lelakatolni, és hátul sem.
Két hely van, pirossal bejelöltem:
Ez elvileg egy olyan hely, ami korábban nem létezett. Nem tudom mi a neve
A másik pedig ez:
-
Ráadásul kulccsal sokkal gyorsabb a nyitás/zárás.
Tele van a youtube lakat és zárnyitós videókkal A kulcsos lakatok egy része gyorsabban nyitható kulcs nélkül, mint kulccsal. A videók alapján derült ki. Amelyik kulcs nélkül zárható, az nyitható is kulcs nélkül. Egy rugó gondoskodik a zárt állapotról. Több módon lehet kijátszani.
A számzár biztonságossága leginkább a gyártási minőségen múlik.
Csak olyat érdemes megvenni, aminek legalább 5 számjegye van.
A használat közbeni kopások miatt félévenként érdemes cserélni a szám kombinációt.Ninebot rollerem van. Habár rendelkezik lopást akadályozó riasztóval, a hangerő nevetségesen halk. Mindig keresek valami lebetonozott valamit, amihez hozzázárható. A kerékpárról megörökölt számzáras lánccal használom. Ki lehet nyitni, de hosszabb ideig kell játszani a zárótárcsákkal. Nem biztos, hogy megéri kinyitni. A hosszabb idő növeli a lebukás esélyét. (A roller nem értékes fogás, belépő kategória.)
-
-
-
Mint az autók többsége esetében, belső nélkül közvetlenül a gumiabroncsot fújják fel.
Ebben a gumiabroncsban van egy köztes réteg, ami a futófelület sérülése esetén, például szöget szed fel az abroncs, automatikusan zárja le a sérülést.
Ez a réteg a levegő szökését is akadályozza. Nem vagy csak ritkán korrigálni a guminyomást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Steam Deck
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest