Aktív témák
-
Yaye
őstag
Ismerős típus. Ilyet vettem (volna) 4k-ért 2 hónap várakozás után ha az eladó nem szívta volna vissza a megbeszélt árat
Gyakorlatilag Asus P4B-MX, csak épp spéci biossal amit sajna nem lehet megflashelni az asuséval.
De nem izgat, nem akarom húzni.
Mondj egy időpontot te, hétfőn-kedden elég szabadon tudok menni bárhová. Annak örülnék, ha vagy a Nyugati pu.-Oktogon, vagy a Móricz Zs. körtér környékén tudnánk talizni. -
Yaye
őstag
Oh.
Mondjuk pár mezei szegecset nem kunszt lepusztítani, de legközelebb megnézem a házam, és csinálok 1-2 képet hogy lásd hogy hasonlók-e, érdemes-e egyáltalán kísérletezni, potyára azért ne szenvedj vele.
Egy kis késedelmet simán kibírok. Legutóbb két hónapig vártam valaki másnak a lapjára, hiába
-
Yaye
őstag
Biztos nem a ház lemezébe vágták egyből a lyukakat. Lehet hogy valami spéci megoldás, de biztosra veszem hogy kivehető a hátlap. A manuálban a ''serviceability'' pontnál a desktop ház fotóján is látszik hogy a csatlakozók körül van valami külön lemez. Nézzétek meg alaposan.
Én is megnézem az én régebbi Vectrámban, hogy van megoldva. -
Yaye
őstag
Sajnos egyben biztos nem kell, a lap és a hűtő kivételével van mindenem (épp azért keresek lapot hogy egy kupac régi alkatrészt hasznosíthassak). Ha addig nem kapok másikat, akkor a lap viszont kellene (feltéve hogy lehet keret nélkül is hűtőt tenni rá, de gondolom lehet, nem vagyok otthon a p4-es hűtőkben), 5k-t tudok adni érte. Csak alkalmilag saját részre foglalkozom alkatrész adásvétellel, sajnos nincs semmim amit te használni tudnál.
-
Yaye
őstag
Érdekel bizony. Az egyik lap történetesen egy HP vectra házba menne
Ezért nem csak az érdekelne hogy milyen formátum (miniATX?), hanem az is, hogy milyen házban volt, és ha lesz új géped akkor nem akarsz-e baráti áron megszabadulni a használhatatlanná váló tápodtól is (feltéve hogy abban a gépben is kis teljesítményű minitáp van gyárilag). A hátlapja is érdekelne, hogy megy-e az én vectrám hátlapjával, vagy adod hozzá a hátlapot, vagy esetleg barkácsolnom kéne (nem szeretnék). A két ram modulért mennyit kérnél?
Mivel alapvetően régi, elavult lapot keresek, ezért a pénzügyminiszterem 5k-t enged meg egy lapra, nem többet.
Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest