Aktív témák
-
Yaye
őstag
Pink75 és Csibi AsusP4B-it magamévá tettem, köszönöm mindenkinek, topik zárulj!
-
Yaye
őstag
Megvettem pink75 lapját, és úgy néz ki hogy a másik lapnak már inkább ddr-est próbálok lőni, mert nem maradt elég sd-m hogy ezt is telepakoljam. Ha meg már memót is kell venni, akkor nyilván inkább ddr-t. Lehet hogy találtam is egy P4B533-at 5k-ért.
Ja, és vagy a nicked, vagy az aláírásod sajtóhibás... -
Sygoinon
csendes tag
Yaye: Mivel eléggé közeledik már, hogy új gépem legyen, ezért teszek egy új ajánlatot az ASUS P4B-E-re: mit szólsz 9.000,- hez, persze még ez is alku tárgya, ha kell a lap...
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Ismerős típus. Ilyet vettem (volna) 4k-ért 2 hónap várakozás után ha az eladó nem szívta volna vissza a megbeszélt árat
Gyakorlatilag Asus P4B-MX, csak épp spéci biossal amit sajna nem lehet megflashelni az asuséval.
De nem izgat, nem akarom húzni.
Mondj egy időpontot te, hétfőn-kedden elég szabadon tudok menni bárhová. Annak örülnék, ha vagy a Nyugati pu.-Oktogon, vagy a Móricz Zs. körtér környékén tudnánk talizni. -
Yaye
őstag
Oh.
Mondjuk pár mezei szegecset nem kunszt lepusztítani, de legközelebb megnézem a házam, és csinálok 1-2 képet hogy lásd hogy hasonlók-e, érdemes-e egyáltalán kísérletezni, potyára azért ne szenvedj vele.
Egy kis késedelmet simán kibírok. Legutóbb két hónapig vártam valaki másnak a lapjára, hiába
-
Yaye
őstag
Biztos nem a ház lemezébe vágták egyből a lyukakat. Lehet hogy valami spéci megoldás, de biztosra veszem hogy kivehető a hátlap. A manuálban a ''serviceability'' pontnál a desktop ház fotóján is látszik hogy a csatlakozók körül van valami külön lemez. Nézzétek meg alaposan.
Én is megnézem az én régebbi Vectrámban, hogy van megoldva. -
Yaye
őstag
Sygoinon: az egyes hozzászólások (''hsz''-ek) fölötti sávban látható ha valamelyik válaszol egy másikra. Pl ebben ''(#55) Yaye válasza Sygoinon (#52) üzenetére'' látható, tehát ez az 55. számú hsz a topikban, ami a te 52. számú hsz-edre válaszol.
Neked is azt mondom, hogy meg kell néznem munkahelyemen pontosan mennyi memóm van a fiók mélyén. Ha van két gépre elegendő, akkor lehet hogy érdekel a lap, de ha nincs, és kell vennem memót is, akkor nyilván inkább már ddr-est fogok keresni. Erre a következő 3 napban tudok végleges választ adni, még nem tudom bemegyek-e az ünnep alatt. -
Sygoinon
csendes tag
Yaye: küldtem neked egy mail-t, légyszi olvasd el, és írj rá választ vagy a fórumban vagy mailben. Köszi
-
ReFleX®
tag
Esetleg ha érdekelne még p4 lap akkor beálnék a sorba egy acorp 4s845al
intel 845 chipset
3 sd foglalat
agp
hang
oem, 4k -
Yaye
őstag
Sajnos egyben biztos nem kell, a lap és a hűtő kivételével van mindenem (épp azért keresek lapot hogy egy kupac régi alkatrészt hasznosíthassak). Ha addig nem kapok másikat, akkor a lap viszont kellene (feltéve hogy lehet keret nélkül is hűtőt tenni rá, de gondolom lehet, nem vagyok otthon a p4-es hűtőkben), 5k-t tudok adni érte. Csak alkalmilag saját részre foglalkozom alkatrész adásvétellel, sajnos nincs semmim amit te használni tudnál.
-
Balux
tag
helló
van itt egy ilyen : pc100 64mb SDRAM
mit acc érte?? -
pink75
aktív tag
hűtőtartó keret nuku, úgy van felfogatva a venti, mint volt a gef3 ti200-on pl. ilyen rugós-beakadós pöcök
no, mese
ez a gép vidéken van, anyám gépe, moorhuhn2 volt a fő profil, öcsém írt meg rajta egy fél szakdolgozatot, meg nfsu. Holnap felhozathatom
éppen gondolkodtam azon, hogy le kellene cserélni egy olyan lapra, amibe aztán az én levetett dolgaimat pakolni tudom majd - egy stabil, inteles, ddr-es, lehetőleg 800MHz-t tudó s478-as lap. Meg hát akkor hozzá 256MB 400 DDR RAM.
szóval, ha kell, mehet a lap, a ramok, a táp, akár a ház is, csak találjak a helyükbe mást
így egyben ezek érdekelnének-e és mennyiért?
(ha tudsz segíteni, és minél olcsóbban jutok hozzá vmi használhatóhoz, annál olcsóbban kapod meg te is ezt/ ezeket.
nem akarok nyerészkedni semmit, viszont szívesen segítenék, meg nekem is oké lenne.) -
Yaye
őstag
Lehet hogy érdekel a dolog, bár kicsit erősebb cucc mint amire szükségem volna, de lehet hogy ez pont kapóra jön majd.. Utánanézek a speckóinak, és mondom hogy kell-e.
Ha olyasmi mint sejtem, akkor 9, max10k-t tudok adni érte.
Nem vagyok nagyon otthon p4 fronton, ebbe ugye elmegy egy willamette 1.6? -
Yaye
őstag
Érdekel bizony. Az egyik lap történetesen egy HP vectra házba menne
Ezért nem csak az érdekelne hogy milyen formátum (miniATX?), hanem az is, hogy milyen házban volt, és ha lesz új géped akkor nem akarsz-e baráti áron megszabadulni a használhatatlanná váló tápodtól is (feltéve hogy abban a gépben is kis teljesítményű minitáp van gyárilag). A hátlapja is érdekelne, hogy megy-e az én vectrám hátlapjával, vagy adod hozzá a hátlapot, vagy esetleg barkácsolnom kéne (nem szeretnék). A két ram modulért mennyit kérnél?
Mivel alapvetően régi, elavult lapot keresek, ezért a pénzügyminiszterem 5k-t enged meg egy lapra, nem többet. -
Sygoinon
csendes tag
Szia!
Van egy P4 alaplapom, a következőket tudja:
ASUS P4B-E - Socket 478, AGP 4*, 5xPCI, IDE Raid (1, 0, 1+0), SD (max. 3GB), 2,4 GHz-ig fogad procikat, max. 400 FSB, 5.1 hang, LAN, Intel 845-ös chipsettel, 3 memória foglalattal.
Azt el kell mondjam, hogy ezt nem lehetett Magyarországon kapni.
Nem tudom mennyit tudsz rászánni, de irányárnak 12.000,- jelölnék meg. (csak mert nekem anno 60.000,- + behozatali díj + adó -ban volt)
Ha az árral van problémád, akkor arról beszélhetünk...
Ha esetleg memóriára is szükséged van, akkor tudok mellé adni 512 MB SD-t is, mondjuk 9.000,- -es irányárral. -
Petya25
őstag
Nekem van P3 lapom + 256 SD133 ramom, meg még körítés is hozzá.
[link]
Érdkel? -
pink75
aktív tag
-
Yaye
őstag
Hétvégi up. (Utálok upolni. Senkinek nincs egy elfekvő lapja?)
-
Yaye
őstag
Egy szép napos keddi up.
-
Yaye
őstag
Egy up az új RI/OS tiszteletére!
-
Yaye
őstag
Forradalmi up!
-
Yaye
őstag
No...
-
Yaye
őstag
föl, föl, ti rabjai...
-
Yaye
őstag
följebb...
-
Yaye
őstag
Ismét (még mindig) aktuális a kérdés!
Tehát Willamette P4 alá intel csipszetes, SD ramos alaplapok kerestetnek 5k körüli értékben! -
guga
Közösségépítő
Lan van rajta, nem tudok adni sajnos 256mb sd ramot, mert az nincs.
-
Yaye
őstag
A Via csipszetet még elnézném neki, de sajnos csak 2 SD slot van rajta, az nekem kevéske
(egy maréknyi 128-as modulom van amit el akarok sütni ezekbe a gépekbe) Persze ha becserélsz kettő az egyben 128-asokat 256-osokra, akkor más a helyzet!
A speckóknál opcionális LAN csatlakozót emlegetnek. Van rajta? -
guga
Közösségépítő
Mercury KOB P4M266 NDFSMx VIA 5küvecs
Integrált lan, sound, vga + 2 pci, 1 agp, DDR + SD.
[Szerkesztve] -
mongi
senior tag
nekem van p4 sd ramos lapom, 845-ös chipsettel, NW ready
de azt sajnos csak 2db 128-as sd társaságában tudom átadni 7.5k-ért
ha érdekel csörgess meg...
-
Yaye
őstag
válasz
RexMaximus #8 üzenetére
5k-nál többet nem tudok áldozni rá, de ettől függetlenül sajnos kevés a 2 SD-foglalat (kis modulom van egy kupac, kell a 3-4 slot), és mATX: nincs rajta az 1 db ISA ami kéne, vagy min 4 PCI, nomeg jobban örülnék valami intel csipszetes dolognak.
Azért köszönöm. Ja, a linkelt oldal címe ''Ealdó cuccok''
[Szerkesztve] -
RexMaximus
senior tag
ASUS P4S533-MX SIS 651 S478 mATX dobozában 6000ft?
van hűtőm is
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Na még egyszer...
-
Yaye
őstag
válasz
Motion_Blur #5 üzenetére
Az említett kis HP kuckó ugyan megvan már egy ideje, de azért nincs kizárva hogy érdekel, ha kicsi, jóképű és szemérmetlenül olcsó
Képed van, vagy linked amin pont ugyanaz látható? Mekkora táp figyel benne? (Az enyémben egy kemény 75(!) wattos volt, kell vennem másikat, ráadásul spéci minitáp, szóval nem jó bele akármi...)
-
Yaye
őstag
válasz
Motion_Blur #3 üzenetére
Nem baj, lényeg hogy van rajta AGP, és 2-nél több memó slot. Nem mondom, a 4 jobb lenne, de így is jó lesz. Attól függően hogy milyen p3 lapot sikerül szerezni, még az is lehet, hogy beköltöztetem egy kicsike fekvő HP kuckóba, abba direkte ez kell.
A 3 PCI lehet hogy kicsit szűkös lesz de szerencsére lan van a lapon, úgyhogy a 3 is elég lesz asszem.
Mindenki másnak:
- Ettől függetlenül vevő vagyok még egy p4 lapra, a fentiekhez hasonló paraméterrel!
- A P3 lap most már lehet full ATX is, a mikro-háznak akkor is lesz lakója.
[Szerkesztve] -
Yaye
őstag
Mai első hupsz.
-
Yaye
őstag
Olcsó p3 és p4 lapok kellenének Bp.-en:
- p3: intel csipszet BX-től felfelé, micro ATX, legalább 3 memo slot
- p4: SD ramos(!), full ATX-es, intel csipszetes
- ha megvan a p4 lap akkor még kéne egy valami p4 hűtő ami szép halkan elvisz egy 1.6 willamette-et
A lapok az évek hordalékaként innen-onnan összejött, már meglévő cuccok alá mennek, tehát a fenti követelmények adottak.
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest