- Netfone
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
pink75
aktív tag
hűtőtartó keret nuku, úgy van felfogatva a venti, mint volt a gef3 ti200-on pl. ilyen rugós-beakadós pöcök
no, mese
ez a gép vidéken van, anyám gépe, moorhuhn2 volt a fő profil, öcsém írt meg rajta egy fél szakdolgozatot, meg nfsu. Holnap felhozathatom
éppen gondolkodtam azon, hogy le kellene cserélni egy olyan lapra, amibe aztán az én levetett dolgaimat pakolni tudom majd - egy stabil, inteles, ddr-es, lehetőleg 800MHz-t tudó s478-as lap. Meg hát akkor hozzá 256MB 400 DDR RAM.
szóval, ha kell, mehet a lap, a ramok, a táp, akár a ház is, csak találjak a helyükbe mást
így egyben ezek érdekelnének-e és mennyiért?
(ha tudsz segíteni, és minél olcsóbban jutok hozzá vmi használhatóhoz, annál olcsóbban kapod meg te is ezt/ ezeket.
nem akarok nyerészkedni semmit, viszont szívesen segítenék, meg nekem is oké lenne.) -
pink75
aktív tag
-
RexMaximus
senior tag
ASUS P4S533-MX SIS 651 S478 mATX dobozában 6000ft?
van hűtőm is
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest