- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Arra nem is akarok, 1 2 játékban lenne jobb a hang, vagyis lenne bekapcsolható opció X-FI-vel. Annó akartam venni, még volt 1 régebbi audigy-m, ugyanígy ZS, csak vmi kamu volt, felbaxott, és eladtam..
Utána vettem egy másikat, mert rájöttem hogy nem kell X-FI, és nekem nem ér annyival többet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hehe, na igen. Én is használtam a cuccom alaplapi recsegővel. Utána azért tértem vissza az audigy 2 ZS-re. Ha tudna DD Live-ot a realtek, használnám, még a xarabb hangjával is, de nem tud. Audigy se tud sajna, de ennek legalább normális hangja van...
Én DX-et vennék.. az jó áron van, és elég jó is, sztem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tudtommal akkor úgy van, ahogy írtad. Nekem ez úgymond "extended" mód az erősítőmön, szal külön küldöm be a jelet. A játékok miatt akartam kipróbálni, de aztán letettem róla.
Akkor nem írja ki az erősítő tudtommal, hogy DD, és DTS, mert pl. ha nem állítom át a hangkimenetet win alatt S/PDIF-re, akkor sem áll át, és ahogy írtad, elvileg a kártya küldi a jeleket az erősítőnek. Szal ami 5.1 az 5.1 lesz úgy is. Tudomásom szerint.
Megvettem hozzá a 3 RCA-JACK kábelt is, de aztán nem volt kedvem szenvedni vele, mert túl sok kábel lenne már ott.. Szal maradt az S/PDIF.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Én most nézegettem az Alchemy-t, ami nekem olyan játék lenne, az ált mind alapból tudja, és nem kell hozzá. Néztem UT3-at, az hardveres, néztem a Grid-et, abban csak az X-Fi tudja, többi játékot meg nem találtam meg a kompatibilitási listán.
Akartam analógot használni, de a DD, és a DTS hang jobban vonz, így maradtam az S/PDIF-nél, és zenénél meg az 5ch stereo-nál az erősítőn.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében az azt jelenti, hogy olyan "external=külső" erősítő kell, ami azt tudja.
Nekem így megy, S/PDIF-re van rakva.
Ha van hozzá erősítőd, akkor filmek alatt kapcsolja át az erősítőt DD-re, vagy DTS-re. A creative progija, ahogy ott mutatja is, a DD Live-hoz, vagy a DTS Connect-hez kell, ami arra jó, hogy pl. játékok alatt is meglegyen az 5.1-es hangod, ami Vista, Win7 alatt nem műxik S/PDIF-en, csak analógon.
Vagyis ebben lehet annyiban tévedek, hogy ami Creative EAX-os, vagy OpenAL-es, azokban talán műxik digin is, de ebben nem vagyok biztos. -
hackeeeee
Jómunkásember
Nem használok mikrofont. Amúgy vmivel meglehet ezt nézni, hogy 24bit szól e?
Amúgy ennél is az van, a 96khz-nál pl, hogy beállítom win alatt, nyomok neki egy tesztet, nem löki át az erősítőt 96khz-ra a teszt erejéig, de ha az AC-ban bekapcsolom, kapásból 96khz-t ír az erősítő.
-
coleen
aktív tag
a poén az, hogy az erősítő megkapja a digitális jelet, pl. ha audio console-ban átváltom 96khz-re, akkor egyből kiírja, hogy direct-96khz, de hang semmi! se analóg módon fülhallgatóval, se digitális kimeneten, pedig most már a daniel_k drivert is feltettem, de semmi semmi semmi! a vistában a vezérlőpultból is rendszerszinten is kijelölöm, hogy honnan menjen ki a hang, de semmi!
Az alaplapi Azalia (realtek?) kártya le van tiltva. -
nyunyu
félisten
amugy win7 RC alöször auto update-en keresztül automatikusan felpakolta az ez elötti meghajtot a legelején
Biztos vagy benne, hogy azt rakta fel?
Nalam a WindowsUpdate pakolt fel valami drivert, de azzal olyan tompan szolt az Au4, mint az alaplapi zajgenerator, es jatekok alatt csak sztereoban szolt a cucc, hiaba volt beallitva, hogy 4.0 hangfalam van.
0010-et nemi telepito buheralas utan mar fel lehetett rakni Win7 ala, es par aprosagot leszamitva jol mukodott.
Mostani 0011 nekem nem jott be, digitalis kimenet nem igazan mukodik vele, sot a Win7 is beszolt, hogy gond van a hang hardveres gyorsitasaval, ugyhogy inkabb lekapcsolja.
-
grunge
addikt
fennt van, eddig semmi gond, sztem tök uyganaz mint az elözö. amugy is csak az utoslo szám változott a verzionál, gondolom azért hoyg bekerüljön a win7 a kompatibilitási sorba
amugy win7 RC alöször auto update-en keresztül automatikusan felpakolta az ez elötti meghajtot a legelején. akinek az van fennt, az hagyja a frissitést, talán a következő hoz valami 'ujat'
-
naaa... ezaz amit már próbáltam... valamiért megáll 209 megánál és nem megy tovább, ott meg is hasal valami időtúllépési hibával...
a kx azért érdekes, mert rájöttem, hogy az ASIO driverrel levihetem a latancy-t 10ms-re.... ami azt jelenti, hogy valós időben "zongorázhatnék" a hangarival (van most kölcsönben egy yamaha digi zongora), azzal jó buli lenne MIDI-zni... -
"Audigy (SB0570), utóbbiról itt már írták, hogy a pax driver nem megy vele" sajna ez az SE változat...
most a kx van fent a Live-al, de recseg mint az állatgondolom az ACPI-t kéne letiltanom BIOS-ban, de ez win reinstall-al jár... azaz lehet megoldható másképp is, de Én nemtok róla...
majd még kipróbálom a PAX-al is... de még kellene hozzá szerezni Audigy 4 drivert... az elsőben hsz-ben linkelt nem jön le valamiért... -
littlelion21
addikt
Igen, azóta megtaláltam, ma este nekilátok.
Még egy kérdés, amit már többen feltettek, de vagy nem kaptak egyértelmű választ, vagy elkerülte a figyelmem:
tehát honnan fogom tudni,h sikeres volt a softmod? Mivel tudom ezt leellenőrizni?
Mert ahogy visszaolvastam, azt láttam,h a diagnosztikai progik össze-vissza dolgokat írtak ki a softmoddolt kártyára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest